32

ОПАААААА

преди 4 години

До АнонименА ти за колко пари си готов да отидеш без защитоно облекло?

31

младен

преди 4 години

Е сега е момента мед. сестрите и докторите да му извият до счупване крадливите ръцете на вожда. Двойно увеличение на заплатите със задна дата от преди година.

30

СССР2

преди 4 години

Каква хипократова клетва ви гони? Санитарите и санитарките не полагат клетви, а са прости чистачи на мин. заплата. Предпазни облекла няма, но на никой не му се рискува за мин. заплата да е там, когато всички легла се напълнят с полу-трупове, които изпускат телесни течности и концентрацията на заразата е най-висока. То и без чума не може да вярваш, че санитарките нещо правят. От личен опит мога да ви кажа, че ако не дадеш 5 лв на санитаря няма смени нито пелени, нито да провери дали болния е жив.

29

Крас

преди 4 години

До Болен от коронаЕла след това да ти акна в устата да та преглътнеш!

28

ех

преди 4 години

Каква разлика от докторите в комунистически Китай, които казаха,,-щом е необходимо,ние сме там,това е наш дълг".Но от друга страна-разбирам ги-вируса не е шега работа и хората се страхуват за живота си - този -на техните семейства.И такова е положението навсякъде-медиците масова абдикират и се крият.А за Хипократ-заветите му са доста съкратени -някой чел ли е целия текст- например тази част-,,ако не помогне ,да не навреди",да не се оперира в определени цикли на Луната и т.н.

27

Лекар

преди 4 години

Спирам да ходя на работа.. на 63 години не ми се умира заради бай *** за едни мизерни 1000лв. На тия години шансът да умра е 40%.

26

Бате Гойко

преди 4 години

Дано не пламнете с тоя вирус, като италианците, че то организацията е нулева, не само в "Св.София", ами и в цялата държава.

25

Анонимен

преди 4 години

До Баровеца-СФЗаплащането на санитарите и сестрите е много ниско, но няма как да очаквате да бъдете като това на лекарите. Те учат по 10 години, вие кой колко години учихте? Освен това, в идеалния случай, трябва да имаш много важни личностни качества, които не всеки има и запазва през години. Не и всички лекари, разбира се. И не забравяйте, че и на вас ще ви трябва лекар, така че "да се видим сега" е повече от неуместно и крайно нелогично.

24

Анонимен

преди 4 години

До съботьор----------------------------------------------Ти само в събота ли сЪботираш. Лекарите изобщо не са ви длъжни с нищо.Ама сега се сещате за тях,а. Иначе били некадърни и корумпирани. Неграмотниците сЪботьори да ги лекува барба Ганьос.

23

Болен от корона

преди 4 години

Някой да ми каже къде е борисов да отида да му се изкашлям в лицето!

22

Анонимен

преди 4 години

Eй,, а вие за 700лв ще отидете ли без защитно облекло в пряк контакт с болни от короната?? Всички лекари да спират да ходят на работа и да го оставят най накрая тоя народ да го затрие чумата!

21

Баровеца-СФ

преди 4 години

Темата е малко извън вируса,но сходна! Работех в здравно заведение/частно/ . Когато подкачах темата ,че по "низшия"персонал от доктор получава ниско и некоректно месечно възнаграждение ми се казваше ,че "все пак докторите изкарвали парите",но на първата линия са тези под докторите и работата върви когато се получава синхрон и уважение,но не и затова напуснах!!! Да видим сега.....?!

20

Анонимен

преди 4 години

Невероятен коментар! Браво господин Коцев! Не съм лекар, но трябват точно такива гласове като вашия в тази страна срещу шайката овластени измамници! Бог да ви пази!

19

Анонимен

преди 4 години

Браво на д-р Андрей Коцев. Най-накрая им го каза в очите.

18

Анонимен

преди 4 години

Купища новини за коронавируса с клоняща към нула полза от тях. Нула внимание за корупцията и некадърността на ГЕРБ, вкл. и по отношение на коронавируса. Такова навеждане на медиите пред управляващите не съм виждал в последните 60 години. Тази новина е едно от малкото изключения обръщала внимание на некадърността на ГЕРБ.

17

Анонимен

преди 4 години

Клетвите са за тези, които вярват, че за клетвопрестъпниците има божие наказание или резервирано място в ада.

16

Анонимен

преди 4 години

Пак наглите български медицински сестри.

15

expert

преди 4 години

Слаб МЕНИДЖМЪНТ!!! ТО САМО С ЖИПОВЕ И КТЕЛЕСЛЪЦИ - МУТРЕЕНЕ НЕ СТАВА! ТРЯБВА ДА СЕ УВАЖАВАТ И ЗАПЛАЩАТ ТЕЗИ ХОРА , КОИТО ЯВНО ПОЕМАТ ТЕЖЕСТ И БРЕМЕ В ТАЗИ РАБОТА !! МОЖЕ БИ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ СТИГНЕ ДО ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ ЗА ДА СЕ ПОМИСЛИ СЕРИОЗНО ХИПОТЕЗАТА - ДОКТОРИТЕ МОГАТ ЛИ ДА РАБОТЯТ БЕЗ МЕД СЕСТРИ , ДАЛИ СА ТОЛКОВА ВЕЛИКИ !!??

14

Анонимен

преди 4 години

До ЕДИ КОЙСИЗАщо БСП ?Кризата с коронавируса ще спаси режима на Борисов. За пореден път форсмажорни обстоятелства спасяват продъденото му от корупция управление.

13

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

И кой проблем с облеклата е решен? До колкото чух вчера от бнр е, че са осигурени 50 комплекта. Тези 50 комплекта ще са за 5 дни , а после? Ердоган след като разбра , че и турция има болен дали ще прати вече облекла и маски? Защо позволиха да се изтеглят маски от аптеките към Китай преди 2 седмици? ДАНС спи ли? Оставихте хората и медиците без предпазни средства сега ревете. Прав е лекаря , организацията е нулева. На нас в БДЖ ни раздадоха метилов спирт разреден с вода