35

до 30

преди 4 години

Ако е той, си е изтрил/скрил клипа. Дайте линк.

34

Анонимен

преди 4 години

До ТулупСя му направи и "оборот" на канала.

33

Анонимен

преди 4 години

Който го гони скуката да ходи да кОпа домати и да полива марули. На мястото на учителите бих завел дело срещу подобен тарикат - да му секне мерака за нарушаване на сериозни дейности.

32

Гражданин

преди 4 години

Пълно е с такива, които правят глупости и имат стотици хиляди гледания на клиповете и правят пари от това - Стан и Стефи, Анди и Дани, Дзами, Емил Конрад, Скандау и много други. И по телевизията се изявяваше един такъв - Даниел Петканов от Нова Тв. На мода са идиотизма и глупостта.Трябва сериозно да се затегне това общество. През социализма примерно подобни щяха да са по ТВУ-та.Има и влогъри, които коментират и анализират сериозни теми - те обаче не са толкова популярни и не са и много.

31

Анонимен

преди 4 години

Аз ако имаше някой младичка учителка по пенюарче щях да съм и най-редовният ученик на видео чатовете

30

Тулуп

преди 4 години

arabadjiewx е въпросният ''влогър'' в youtube. :)

29

Анонимен

преди 4 години

Всички блогъри, влогъри и инфлуенсъри да взимат метлите и лопатите, защото за друго не стават, а ако и за това не стават, за най древната професия все ще се намери клиенти!

28

Анонимен

преди 4 години

До ТикваЯВно "евро-краварската" система ви е в кръвта, защото точно такива тарикати като теб отглеждате такива деца: дето "системата" ви е виновна, че не им обръщате никакво внимание или сте неграмотни/некадърни да ги възпитавате.

27

Тиква

преди 4 години

Целта та,на еуро и каварската система да направят децата Глупави,цинични,зависими от влогери могери, чалгари, след това идват при тях във Гарвард ,още промиват мозък и след това го пращат обратно, готов за Манипулиране от Вън,погледнете кой ни управлява, Мечтата на Алън Далъс шефа на ЦРУ се сбъдва: Патриотизма, дълг,уважение,трябва да бъде Изкоренен във Славянските държави.

26

Анонимен

преди 4 години

Може ли някои да обясни тук,как и къде трябва да влезя,за да пиша на такъв влогар ? Смисъл, как мога да издиря и намеря такъв ако не мога да се свържа с него в интернет.Простете за невежеството ми,но съм акцентирал и изкарвам парите си в друга област.IP адреси ли ,как става всичко ? Искам да намеря ВЛОГЪР ! Обяснете ми как .

25

брей(к)

преди 4 години

Пуснете го в 'ромския квартал' по *** след 20ч., да му мине скуката. На сутринта го приберете у тях (ако го намерите).

24

брей

преди 4 години

Ба'хти хитреца тоя бе, чувате ли го как се оправдава! Дайте да го направим премиер, като стане на 18г. Той направо самороден талант бе, ше задмине наш Боко

23

Анонимен

преди 4 години

Прокуратурата да се самосезира и да го смаже тоя ! Ще му дам аз една скука ! П***разит мръсен ! Скука ли ??? Ей,заради тази " скука" обществото ни е прогнило от простащина и тарикатлък ! Но всичко лошо трябва да се убива в зародиш....иначе става късно и невъзможно !

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17Добре и сега държавата как ще го накаже него и родителите му? Съгурно ще го смъмри, а той ще обещае, че повече няма да прави така.

21

Анонимен

преди 4 години

"Ако учителите решат, те могат да повдигнат обвинение срещу момчето." И защо учителите да го правят? Няма ли прокуратура в държавата на тиквите&маските? Не съм адвокат, но това го разбирам като взлом с технически средства в държавно учреждение.

20

Анонимен

преди 4 години

Осъдете го ве ! Ефективна присъда за един такъв п()мияр ,за да се кротнат останалите и да влогват неща само с позитивни следствия !

19

Анонимен

преди 4 години

И кои са тези влогъри, напишете им имената или каналите на тези Убавци.

18

Анонимен

преди 4 години

Това е чист тероризъм. Щом се знае кой е, защо не го натикат задълго там където му е мястото?Къде е законът и прокуратурата?

17

Анонимен

преди 4 години

Дайте ми ги ве! Дайте ми един такъв.Влогър ! Искам да се срешна с влогър ! Ей,така да поговоря с влогър и при самозащита да му влогна няколко влогвания !!! Объркват децата ,пълнят им главите с абсолютни глупости ! Настройват ги консуматорски и ги подтикват към паразитщина ! Забраних на малкия да гледа клипчета и там разни ***,щях и нета да му спра,но с това онлайн......Омръзна ми да се храни с телефона,да ходи до wc с телефона,да ми говори за тея влогъри !

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12Основната вина е на родителите, защото няма закони които могат да спрат подрастващите от такива неща ако няма възпитание. Факта, че мислиш че друг трябва да оправи работата, показва, че и ти си един от тия дето все някой друг му е виновен, дори когато става дума за собствената му отговорност. Мдааааа.