15

Анонимен

преди 4 години

До Важно уточнениеТочно. Китайците се лишени от креативност,въпрос на манталитет,и диктатурата,в която живеят и .крадат,и купуват винаги от другите народи.

14

До Нищо ново

преди 4 години

Да летиш на една ракета 50 години е застой. Това с какво летят американците е проблем на тяхната недълновидност, а и совалката беше ясно, че е задънена улица за пилотирани полети - ни луна, ни нищо.В САЩ държавни ракети никога не е имало. НАСА ги проектират, а частни компании ги изработват под зоркото око на НАСА. Така е било със Сатурн, така е и с SLS, която Боинг конструриат в момента за лунната програма.Новото при SpaceX и подобни, че те сами разработват ракетите си.

13

Важно уточнение

преди 4 години

Добре че руснаците дадоха на китайците технологии- да си направт интересно космическото състезание. Американците след измиране на немските инженери стоящи в оснвата на космическата им програма , нещо хич ги няма...

12

До 9

преди 4 години

До лошо за руснацитеМалка корекция. Един от играчите стои там от преди 80те. Другият му използва двигателите. Запасил се е чак до 2021 ва.

11

За кого е лошо?

преди 4 години

До "лошо за руснаците": Което е добро за Китай не е лошо за Русия - те са партньори. Ще се разберат и ще си поделят пазара. А САЩ къде е според теб в тази игра?

10

Анонимен

преди 4 години

До лошо за руснацитене се радвай предварително - китайския кораб е по руски технологии.А руснаците последните 60 години им предричат това дето пишеш та сигурно още 100 години ще изкарат без да се старят много.

9

Пак прилепи?

преди 4 години

До Анонимен 7: "Пратили са в Космоса последния китаец с Ковид 19"? А първият, известен засега заразен с корона вирус се оказва че не е бил в Китай, а във Франция, още през декември миналата година. Коя партия е виновна за това, по твоята опорна точка?

8

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен: Руснаците стоят на едно място от 50 години? Е, това е русофобска пропагандна теза, доста далеч от истината. Русия преди САЩ създаде въздушно-космически войски, а американските астронавти все още пътуват до международната космическа станция с руски ракети. А в САЩ НАСА е зарязала ракетостроенето и е оставила частни фирми да се занимават с тази работа.

7

Анонимен

преди 4 години

Пратили са в Космоса последния китаец с Ковид 19 , и май с едно кило бутчета от прилеп , ей тъй за из път ,щото са един от най- хуманните строеве ,според нашите джу..р..на..ля,велика стена , велика работа ..шегата на старана - китайският народ не е виновен ..имат си Китайска , ко..му..ни..с..ти..ческа партия

6

ognyanz

преди 4 години

Напредват, дума няма. А по времето на Мао имаше анекдот: Китайците изстреляли ракета до Луната, но не достигнала дотам. И като разследвали причините, се оказало че сто хиляди китайци по-малко скочили на трамплина.

5

Анонимен

преди 4 години

Колко да е напредък. Китайците са малко след руснаците в тези неща, макар че дърпат много бързо, докато руснаците стоят на едно място от 50 години. Интересните неща се случват в САЩ. И стават все по-интересни.

4

Разбирате ли?

преди 4 години

Разбирате ли сега притесненията на американците?Китайците ще са им виновни до дупка!

3

ДртПрч

преди 4 години

Поживем - увидимДоживем - узнаем Вьiживем - учтем.

2

Анонимен

преди 4 години

До 1 Гошо...ТъпотоТе са вече там

1

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Китайците напредват...упорито към Космоса и скоро ще бъдат...трайно там.База на Луната до 15 години,мисия на Марс до 30 години.Няма кой да ги спре.