159

Анонимен

преди 3 години

Русофили еничари, нарицателното обяснява целия рев и злоба срещу Америка! Нищо не зависи от вас, дори собственото ви оцеляване, така че дано сте живи да видите с очите си съдбата на рФ, копие на СеСесере- йската

158

Анонимен

преди 3 години

До СоросоидА ся ни разкажи за ценностите в Русия. За САЩ разбрахме.

157

Анонимен

преди 3 години

"Човеко, тази мисия няма нищо общо с руската.Това е съвсем нов вид летателно средство,"Не нов вид летателно средство, а летяща чиния задвижвана от антиматерия, способна да развива светлинна скорост. Такова чудо не сме виждали, сега вече ще можем да изминаваме космическите разстояния до далечни звездни системи с едно щракване на пръстите.

156

Анонимен

преди 3 години

Група питеци пак обърнаха една от най-добрите новини в политическа такава. Видяхте ли как американци и руснаци се прегръщат, когато се събраха в МКС? Освен да лочите ракия, да маате пръжки с лук, да оригате псувни и да тролите кажете вие какво направихте и измислихте, па и чак горди заявяват кой кво и защо се едно имат някъв принос в цялата работа. Дребнавата злоба и троленето за жълти стинки ви погуби ума. Поздрави за екипната работа на САЩ и Русия и на българите, които работят в екипа!

155

Анонимен

преди 3 години

Защо спряха руснаците да фърчат?Най-много веднъж годишно.Щото им е скъпо.

154

Анонимен

преди 3 години

В Русия изпращането на астронавти на МКС не е новина.

153

до 204

преди 3 години

Човеко, тази мисия няма нищо общо с руската.Това е съвсем нов вид летателно средство, много по-евтино и ще даде възможност на много такива ракети да пътуват. До сега ракетите бяха нерентабилни и затова малко си излизаше с тях. Да не говорим, че Русия направо фалира от ракетите си.Кофти за руснаците ама това е положението.

152

1

преди 3 години

До Анонимен 204Значи няма от какво толкова да се притеснявате, а съответно и присъствието ви тук на нож за матушка е още по-необяснимо. Нали "матушка" има комфортна преднина от 50 години (поред собствените ви думи).:)))))))))))))

151

Анонимен

преди 3 години

Исторически успех е мисията "Розета" на европейската космическа агенция. Пращането на ракета до МКС дори не си заслужава да се отбелязва.

150

Анонимен

преди 3 години

"Мисията е определяна като историческа"В САЩ може и да е историческа, но в Русия тези мисии и технологии от десетилетия вече се определят като рутинни.

149

Чебурашка

преди 3 години

До мъскКитай имат около две години предимство, но не се знае докъде са стигнали. В предишната надпревара американците успяха, сега може и да загубят. Но могат и да привлекат други участници, а с повече пари и успеха е по вероятен.

148

1

преди 3 години

До Анонимен 199Единственото което се вижда е, че с всеки изминал ред необразованите и с елементарна работа стават все по-големи експерти. :))))

147

баба ми

преди 3 години

До Анонимен195 никога не е давала оценки за неща които не разбира. тя добре знае до къде са и способностите и по какви въпроси може да се изкаже. а между интересуване и прочитане и това да го обмислиш и разбереш има голяма разлика. то това , че гледаш кориците на книгите и картинките в библиотеката не значи , че си разбрал всичките книги там.а с дървени безработни философи е пълно в България

146

1

преди 3 години

До Анонимен 197Ръкоплясканията бяха за успешното обратно приземяване .... но нищо, разкажете за холивудското студио откъдето бяха кадрите с платформата за кацане.:))))))

145

1

преди 3 години

До Анонимен 192Овчарите сте с най-широк кръгозор. Разбирам ви, мислите че е така защото виждате цяла поляна, за разлика от някой седнал пред компютър и вижда екран с диагонал от 24 инча.:))))))

144

1

преди 3 години

До Анонимен 185Правилно, няма нужда да се дърлим. Десетки хора в контролния център за полета с ръкопляскания за успешното обратно приземяване, но руши "знае", че кацането обратно е фейк. Сигурно и ръкоплясканията и реакциите са били предварително записани за конспирацията, а пък картината от кораба е била от някое холивудско студио.:)))))))

143

мдаа

преди 3 години

Айде видяха се , сега да си кажат някоя приказка , да починат , че мръкна :)))) И после работа ги чака

142

Чебурашка

преди 3 години

До СоросоидПо скоро си русофреник изпаднал в истерия.

141

мъск

преди 3 години

До Чебурашка 180 Все мисля ,ч е Китай ще се опитат да отидат първи , след Аполо разбира се

140

а бе психо

преди 3 години

До Анонимен 184 какво познание на цялото мироздание те гони !!! то един човек дори и тяцно специализиран не може да пзнава всичко в дълбочина от материята която е леко в страни от специализацията му ти някакви общи локуми разтягаш. и с тези селски изрази точно познах , че си с основно образование...баба ми на село говори така