12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6Предлагам да "Освоиш" правописа, преди да се впускаш да оправяш света.

11

Анонимен

преди 3 години

До браво Абе прави бе, лошо няма ама ние имаме право на мнение, като не ти харесват коментарите и проблема си е изцяло твой. Изстрелвай си ракетите ако щеш и във съседната Вселена и по-леко със нервите, за космически гений доста си тъпичък.

10

чич Петю

преди 3 години

До кухнятатоя същия периодически се появява по телевизията като има мазни блюда за доотопване, като оня големия български американски рок музикант дето копира името и логото на ван хален ама никой не е чувал за него ;)

9

чич Петю

преди 3 години

а наносателита може да бъде открит само с нанотелескоп който е поддържан от наноботи. т.е. 10 на степен минус 9 метра. иновационна работа, да си откръши човек. така наножителите могат да нановаканцуват, ползвайки нанобезплатни наноприложения. неква андерсенова приказка за нанодрехите на наноцаря се набива, като аутсорс на естаблишмента.

8

кухнята

преди 3 години

Истината е, че този Райчо се пробва в ИКИТ БАН, но понеже е завършил история, някак си не успя да защити доктарантура дори при Петър Гецов. А иначе под думата Космос се вършат големи работи. Като например стои си там Военното разузнаване на соца и съвемстно с Българската левица вършат велики неща. Най-лошото е, че може би по поръчка на Москва правят и невъзможното, за да няма след тях Изследвания в областта на Космоса. Аерокосмическите изследвания станаха Космически излседвания. И как никой не

7

браво

преди 3 години

Вие хора как четете новините ? Правили ли сте някога някакво нововъведение ? Да не мислите, че се успява от първия път ? Да не би Елън Мъск да успя с първите няколко ракети ? Стегнете се малко, поне като излиза *** от устите ви идете до тоалетната. Хората правят нещо хубаво, боли ви фара че усвояват евро пари, това са наши български наносателите. Това е чудесно.

6

Г

преди 3 години

Хахахахах, хората работят, мишките плюят във форума! Давайте, пичове и мацки, така ше стане, да знаете! :)

5

Анонимен

преди 3 години

Добре де, какъв е смисълът от изстрелването на тези сателити? Някаква работа вършат ли? Решават ли някакъв проблем?

4

Анонимен

преди 3 години

Аз пък мегасателит ще си направя със мощни тонколони от които да звучи чалга и стари градски песни. Дали ще се чуват от Космоса ?

3

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Какво точно е бутафорното?

2

Анонимен

преди 3 години

Отивам и аз да си правя наносателит и го пращам на Илон Мъск да го изстреля в орбита.

1

Анонимен

преди 3 години

Четете ли? :))))