92

Летя с колата

преди 3 години

Прочетете какво пише (и излъчва) DW за България по повод коронавирус covid 19....---Накратко, заради алчността на трима души, българи, цяла държава ще мизерства след 1-2-3 месеца. Но това няма да го прочетете!!!---Някой да ми каже един човек, починал от този вирус в България! Един без рак, инсулт, инфаркт и прочее!? Та от "обикновен" грип умират повече....

91

ГЕРБ forever

преди 3 години

Трябва със смирение и разбиране да приемем новите дадености и да заживеем с вярата,че това правителство е най-доброто,което сме имали досега.Нищо добро не ни очаква, ако дойде друга власт,така че трябва да се гордеем с нашия пръв партиен и държавен ръководител г-н Бойко Борисов!

90

MUXOBOIKO

преди 3 години

Всеки клоун излиза и започва да нарежда разни половинчати полуистини а хората се побъркаха вече.

89

Анонимен

преди 3 години

"По думите на академика категорично е доказано, че вирусът се задържа повече от 2-3 дни върху плоскости..."Хубаво се задържа ама жизнен ли е????Щото май не е.Върху кожата умира за 10 мин. И като умира за 10 мин що са ми ръкавици ако върху тях живее по 2-3 дни???Всеки клоун излиза и започва да нарежда разни половинчати полуистини а хората се побъркаха вече.

88

Nona

преди 3 години

До 86Есента и зимата ковид ще ни е малкият проблем

87

Анонимен

преди 3 години

Колкото повече затваряте / ограничавате разпространението, толкова по дълго ще трае това мъчение. И на децата вече е ясно защо - за едни пари, било то от спестени разходи за болнично лечение или от еврофондове. И в двата случая обикновения отружен данъкоплатец не печели нищо.

86

до 102

преди 3 години

Ти още не си разбрал ,че не се изгражда имунитет срещу Ковид 19,или съвсем кратко за месем,месец и половина.Стига сте слушали псевдо доценти останали в миналия век.А усложненията имунизирани ли са?Излиза много информация от изследвания,чети и анализирай.

85

до 103 от 99

преди 3 години

добре де, аз пак са питам - филтриран въздух без брах и без миризма от P100 респиратор, аз лично не мога да разбера как може да е противопоказен за асматик - дори обратното според мен е полезен за хора с такъв проблем.

84

Анонимен

преди 3 години

Не е редно хора, които не са астматици да пишат за астма. Това, че някой има астма и дори ХОББ не го прави обречен при коронавирус, както и при нормалните грипове.

83

анализатор

преди 3 години

Престанете с глупостите.Накрая ще тържествуват тези страни,през които вируса е бил най-осезателно,и са изградили имунитет.Но кой да го проумее?Повтаряте като папагали,без да мислите.

82

До 95

преди 3 години

Може да се ползва и шлем,не е казано само маска.Смисъла е предпазване при близък контакт и разговор.Асматиците са рискова група за ковид.Даваха плажовете в Испания,ами хората са с маски.Дезинфекцирайте си маските обилно със спирт 70 градуса двустранно ,върши работа.

81

до 96

преди 3 години

може ли да кажеш каква маска ползваш, щото аз ползвам Американски (да, Маde in the USA) респиратор от тип P100 и се диша по-леко от без-маска, супер яко е и защото няма никакъв прах и не се усещат никакви неприятни миризми дори и да са около тебе. Та, всичко това дето изброих не помага ли на астмата - без прах, през миризми?!

80

Смех

преди 3 години

И това го говори някакъв капацитет - поне още един-два месеца, *** може и четири-пет, или десет-петнадесет - бе да има там.

79

Анонимен

преди 3 години

познавам поне 5 човека, които са с астма (за съжаление и аз между тях, макар и с лека форма), единият влезе в болница и едва се отърва заради носене на маска! без грам коронавирус. така че за едни маските може да са предпазно средство, но за други за убийство. режисирано и причинено от управници без мозъци. в белите държави мислят за това, мога да ви дам и различен пример - след сърдечна операция (отваряне на гръден кош), човек може да не носи предпазен колан в мпс за кратък период, нас го няма

78

до 92

преди 3 години

Искаш да кажеш,че катастрофите са заразни?Всеки ден съобщават за катастрофи,нека няма,но дори и с инфо,една част не се стряскат,шофират пили или дрогирани,други са изрядни и обикновено потърпевши..Има мерки,наказания ,отнемаме на книжка,и пак се случва за съжаление.Но пандемията няма общо с това.Прекалено дебилско е да се говори ,че след като има жертви от карастрофи,не трябва да се вземат мерки срещу пандемия?

77

тигъра

преди 3 години

Ами защо не затворите света за 2 седмици и да изчезне вируса.

76

Анонимен

преди 3 години

Кой каза че Мутафчийски е в Гърция,защо си измисляте и какво общо има с пандемията?.А и там да е,в Гърция реда е по строг,и къде изобщо е по разхлабено ?Пишете глупости,толкова ви е сивото.Виждате ,че нощните заведения станаха огнища,като че ли ,са най важното нещо ,аман заман ,обороти,щото хонорарите на чалгарките вървят и пиячката.

75

SS

преди 3 години

Гответе се за лошо! COVID--19 няма да си отиде нито бързо нито лесно.Няма да пиша какво прогнозирам защото ще предизвикам страх.

74

до 90

преди 3 години

а с колко са намалели смъртните случай от катастрофи, работни инциденти и т.н. заради затварянето на бизнесите?! това слагаш ли го в сметката?! освен това, зарада маските и т.н. всякакви други заразни болести и смърта от тях е също намалена. така, че Уханката убива яко!!

73

СС

преди 3 години

Смъртността за 2019 г и 2020г е сходна няма разлика , чукчи четете и мислете !!!