175

Анонимен

преди 3 години

Боко е пътник и той много добре го знае.... Мутрите вън!

174

Анонимен

преди 3 години

До Тази коя е?Ами тази е персона нон грата, к. потвърди квалификациите дадени от шефа си. Сега топката е в нейните ръце- да си подаде оставката и да не се излага повече, себе си и институцията к представлява

173

Анонимен

преди 3 години

Дайте му на Радев да свормира служебен кабинет, пък да видиме на следващите избори ГЕРБ къде ще е? Според мен има големи шансове да е извън парламента, ама и те го знаят, та не пускат кокала.

172

кака Данче

преди 3 години

Снощи сънувах най-големия кошмар ,който може да се случи на един човек!Сънувах ,че Бойко печели четвърти мандат.Събудих се разтреперана от шока и като разбрах ,че е само сън се успокоих.Това преживяване не го пожелавам и на най-големия си враг.Чувството е много гадно наистина !

171

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Този Парламент с...председател Цвета,няма авторитет.Правителството с...премиер Бойко Тулупов Мисирков и то няма...авторитет;за какво ни е тогава да ги търпим.Едно...достойнство ни остана и него искат да ни го...отнемат.За това,времето им приключи на...управляваща партия.Народа ще посочи кой да поеме...кормилото.

170

АНОНИМЕН

преди 3 години

До Гербер АКО БЕ МОНТАЖ НА ПРЕЗКОНФИРЕНЦИЯТА КОЯТО БОРИСОВ ДАДЕ НЯМАШЕ ДА Я ЦЕЛУВА ПО ГЛАВАТА И ДА Я ПРЕГРЪЩА ИЗВИНЯВАЙКИ И СЕ. ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО ЗА ДА Е ИСТИНА

169

Анонимен

преди 3 години

Хората неги искат вече , защото им омръзна да им казват колко са добре .Правят ли си сметка до кога може да се залъгват работещи бедни , пенсионери само на хляб ,боб и кисело мляко че така било здравословно и няма нужда от пари да не се съблазняват от месо. Властимащите плувнаха в лой от преяждане с власт и пари Харчат се луди пари за всичко , само за здраве няма , мине се не мине и събираме по левче за някой болен че държавата няма .На хората им писна от лъжи и некадърно управление .Ходете си !

168

Анонимен

преди 3 години

на мене ако някой ми каже че съм *** еди каква си от Кърджали или ще му извъртя един или ще напусна групата МУ,ама нали алчността человеческа нема граници и не и се пуска кокала та и тя де тръгнала да дава акъл и да плаши...

167

Винету

преди 3 години

А бе дайте му на радефф да направи един служебен кабинет да му гледаме сеира.

166

Розалия

преди 3 години

И след вселенската публичност на думите на Борисов за госпожата тя акъл раздава! Какъв Радев, какъв кабинет, питам се Цв, К. как гледа в очите мъжа си и децата си...

165

Joko

преди 3 години

Мисирките, които веднага скочиха с сици да бранят вожда си със сигурност са се търкаляли в чаршафите му.

164

Козяк

преди 3 години

Представям си как Цвета си прибра (преди около 3 седмици) от работа и децата (или внуци), които бяха гледали телевизията , закрещяха радостно: "Майко, майко! Чичо Бойко каза че си ......! Верно ли е"? И от тогава насам това се повтаря в изменен профил: "Майко, днеска в детската градина(или училище) Иван/Кики, Дени разправят чети си ....(..това онова) Аз какво да им кажа? А учителката само се смее", "Кажете им че съм такава!" е отговорът!

163

Анонимен

преди 3 години

"Нашите структури и симпатизантите на ГЕРБ.." - че ГЕРБ имат ли симпатизанти,освен МВР и бюрокрацията,които са на хранилка

162

Анонимен

преди 3 години

Г-жо Караянчева, след целувката по главата ти и тези думи, които чу за себе си, още ли си за тази кауза. Може би си за заплатата, най-вероятно. Симпатизанти са тези, които сами идват на митинги, а не такива, които сте ги докарали с автобуси. Това за автобусите го призна Цветомир Паунов вчера, областния координатор на ГЕРБ.

161

гост

преди 3 години

Ходи при Борисов да те оправи с 200 , както той си знае. Като пуснаха снимките на спалнята със спящия Борисов , всичките жени в ПП Герб изглеждахте много шокирани и притеснени на пресконференциата на Боко. Позната ли ви е спалнята му ... ?

160

анонимен

преди 3 години

ТАЗИ ГОСПОЖА НЯМА НИКАКВО ДОСТОЙНСТВО НА ЧОВЕК. ЧОВЕКА КОЙТО ТИ НАНЕСЕ ТАКАВА ГАДНА ОБИДА И ЦЯЛ СВЯТ НАУЧИ ТЯ ПРАВИ ДЪЛБОК ПОКЛОН НА ВОЖДА СИ. НЯМАМ ДУМИ. АКО ДРУГ БЕ НА НЕЙНО МЯСТО НА СЕКУНДАТА ЩЕШЕ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА И ДА НАПУСНЕ ПАРЛАМЕНТА С ДОСТОЙНСТВО. ДОКЪДЕ МОЖЕ ДА ИЗПАДНЕ ЧОВЕК САМО И САМО ДА Е НА ВЛАСТ.

159

Анонимен

преди 3 години

Радев иска да свали законната власт и да сложи "свирепо" служебно правителство, което да управлява толкова чудесно, че след това народът да го избере за още четири години. Кой плаща за това?

158

Mopcku_

преди 3 години

Поздравявам Борисов само и единствено, заради точно употребените думи по повод пекинската патица ... аз лично не се сещам за други по=подходящи думи от тъ*а п*отка както я нарече вожда. Ете - тва си ти Караянчева.

157

Анонимен

преди 3 години

Не видях и не чух същата госпожа като шеф на най-върховният орган в България да излезе така поне за пред очи с една декларация във връзка с поругаването на българското знаме!

156

Pinpchet

преди 3 години

До Радев ВЪН ! ***!!!