20

Батко Юсуф

преди 3 години

Доган управлява бе нещастини. От 15 години. Кое не разбрахте. Архитекта е велик, не се взем а важно решение без негова благословия. Пеевски е дясна ръка и негов наследник. Няма алтернатива. Няма и да го промените. Сокола и паветата да загради с ограда и това ще търпите. Такъв ви е манталитета. Кат има овци има и касапи

19

Анонимен

преди 3 години

Никой не е против ДПС ,проблема е кражбата на ДОГАН БЕЙ с електроцентрали и язовир.Тези са за затвор всичките ,колко човека от ДПС беха уволнени.Кражбата на пари.Това е проблема недейте да лъжите че нищо не се е случило.

18

Шефа

преди 3 години

Нищо не си разбрал Карадайъ и за лукова глава не ставаш!Ахмед Доган си е Ваш патрон , но ТОЙ създаде мафията и обръчите от фирми , ТОЙ създаде Бойко Борисов и го лансира до премиер !Затова Ахмет Доган трябва да си плати!Не ДПС , а МАФИОТА ДОГАН!Анадънму!

17

Лили Иванова

преди 3 години

И тоя ще го похарчат ,като бившия секретар на Доган и след това бившия бай Юнал. Просто чистките в тази секта са регулярни.

16

Ха-ха

преди 3 години

До И децата разбрахаВсъщност предрочни президентски избори не е толкова лоша идея!И като ги спечели отново Радев,какво ще правите гербави?

15

Анонимен

преди 3 години

Всъщност видяхме накензаните *** на борисов в случая гувната по гащите сте вие

14

Анонимен

преди 3 години

И този план на ГЕРБ се провали - да насочат протеста срещу ДПС, да се скрият зад гърба на ДПС. Полицията също асистираше, опитвайки се да нагнети напрежение с цел да стане бой, а пък Мутрата като умиротворител да го спре. Само една фашистка хунта би постъпила така - вчера изпраща автобуси с натъпкани насила вътре хора, днес изпраща ДПС симпатизанти. Няма шанс този етнически сценарии да се реализира. Мутри - вън !

13

Анонимен

преди 3 години

Видяхме и тепърва ще видим .....време е Държавата да бъде За Народа и в Името на Народа, а Не да се разпарчетосва апетитно за някой самообявил се за Богоизбран ......

12

Шматка

преди 3 години

Войната между институциите я започнаха вашите ортаци от герп. Ако спрете да ги подкпепяте, Тулупа ще хвърли пешкира и войната ще приключи!

11

50нюанса турскосиньо

преди 3 години

А така,Карадайъ,застанете зад слугата си Борисов,покажете колко го обичате.Щото той ви е оръдието да завладеете България изцяло и да си направите собствена държава.

10

Али Кемал

преди 3 години

Символ на кражби и продажби

9

От троян

преди 3 години

Тези от ДПС толкова години живеят на гърбът на хората милярдери станаха. Така, че да не ни дават много акъл. Това което се случва сега е много, много закъснение!

8

Анонимен

преди 3 години

Война на институциите няма, по простата причина, че Баце ги е овладял всичките. Единствено Президентсвото му се противопоставя и затова сте гракнали срещу Радев!

7

Шенол

преди 3 години

Браво на Доган. За пореден път показа кой е силата и кой взема решения. Назначеното от него правителство много ги е страх да не паднат. Няма да паднат, докато Доган не реши. Той е нашия господар. Той проектира и патриотите дори. Световен блестящ ум. Радев оставка и затвор. Човекът на сокола с каскета ще осигури виза за централния софийски затвор за този псевдо президент, който не умее да си държи езика зад зъбите

6

Анонимен

преди 3 години

Значи, ако някой е против това Доганчо да си строи палати на незаконен терен с откраднати пари, за чиято охрана да плащат данъкоплатците, е долен расист или нещо от сорта?

5

Анонимен

преди 3 години

Тоя да научи български. После да поучава

4

Анонимен

преди 3 години

Видяхме да. Нечия спалня с пълни чекмеджета. Чухме да. Културния премиер наричащ подчинените си Проста кърджалийска .....

3

Анонимен

преди 3 години

Вас кой въобще ви пита, че се изказвате?

2

Анонимен

преди 3 години

Едно трябва да се обясни ясно, но всички мълчат - и то е защо се налага държавна институция да охранява обикновен гражданин като Доган, който "официално" е никакъв. А и другият изтъкнат гражданин стъпвал 2-3 пъти в парламента какъв повод е дал със законотворческата си дейност, че да има заплахи към него и вече 6 години да ползва охрана от НСО. С какво са толкова ценни за държавата? Защо, като нормални граждани не се обърнат към полицията?

1

И децата разбраха

преди 3 години

Назрял е моментът заПРЕДСРОЧНИ ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ !