8

некадърността

преди 3 години

да се реализира там, където е учил, в ЧУЖБИНАТА

7

Анонимен

преди 3 години

Направило си момчето курсовата работа, по хамерикански ако може да я продаде... Абе да се пробва. Ценности.

6

Off

преди 3 години

Имаме "добри" примери на такива младежи - Симеон Дянков, Ники Василев, Милен Велчев... Някак си ги дърпа към парите и им е все тая къде ще живеят след 1 година, важното е да направят "сделката на живота си" и да се ометат с парите.

5

Българин

преди 3 години

Хайде, ако обичат, да си се върнат, там където са родени(САЩ, Ню Йорк) и дават акъл на американците!Писна ми от такива, дето не знаят какво искат, но реват, че това( тук) не им харесва!

4

Анонимен

преди 3 години

Младежите винаги са били двигател на промените!Няма идеална държава!Оттук ще започнем - и ще свършим!Няма да се върнат младите!!!България ще умре като държава!!!И, познайте какво ще стане???!!!България, като територия, през 22-ри век, примерно през 2112-та година, ще бъде "Субект на Руската Федерация"!!!Ще бъде управлявана (естествено!) от внуците на Бойко Борисов - царят на Банкя!!!

3

Хей Славчо и Гешка

преди 3 години

Айде да си гледате дедото с оранжевата коса и да проверите колко убийства на ден стават при вас и колко милиона да бездомните, и после пак да се явите,а?

2

Анонимен

преди 3 години

Без ценности като расова и етническа принадлежност няма как да има продуктивна нация, която да работи за своите интереси. А студентите и учениците са обучени именно срещу тези интереси. Т.е. не виждам нищо хубаво на хоризонта.

1

Анонимен

преди 3 години

Дошли от страната на милионите безработни, седемдесет и пет джендъра и стотици милиарди студентски дългове, да ме научат как се правят нещата. Ами МЕРСИ.