46

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно съм съгласен с доцента,прав е.Така или иначе всички ще се заразим,колкото по-бързо толкова по-добре защото никой няма да се страхува после.Важно е само хората в интензивни отделения ако може да са по-малко,защото те ***.

45

Производител

преди 3 години

Толкова чували за трупове произведох...сега какво да ги правя??Да заравяме в тях гейберазите ли?

44

Анонимен

преди 3 години

Аз разбра чак след три месеца .......ама най интересното е че нокой от семейството не го хвана

43

Фашист мачкагейбераз

преди 3 години

До ОЩЕ ЕДИН ФАШИСТ78 % от починалите в Швеция са над 80 годишни...от старчески домове..

42

След 100 години

преди 3 години

имената на тия "експерти" ще са в коментари по линия в учебниците, а имената на истинските герои ще са в уроците. Времето ще ги постави на мястото, сега сме прекалено във пандемията, за да оценим наистинна ценните хора с главно Х.

41

Асан Герберджията

преди 3 години

Баси.мангъровщината превзема света!!!сЛЕД КАТО гологлавата приятелка на Тиквун каза че "яко ще се мре".,как да вярвам на този???

40

ОЩЕ ЕДИН ФАШИСТ

преди 3 години

Така щеше да има един бърз и голям пик и всичко да отмине - само прочетете това, а дали болниците щяха да издържат или щяха да умрат 6000 човека както в Швеция? Тоя не е луд, а добре платен. И той да вади банковите извлечения, че е подозрителен. Сега сме на 500 жертви, а иначе по 100 погребения на ден за два месеца *** *** ***.

39

Демократ

преди 3 години

Ужас! Още един мангъроид! Мангъроидизмът трябва да бъде обявен както комунизма за престъпление срещу човечеството!

38

Анонимен

преди 3 години

Интересна теория, но в началото почти нищо не се знаеше за този вирус, а и все още не се знаят последиците от заразяването. Отделно, че това, което се говори за повторно заразяване, означава, че епидемията няма просто така да отмине.

37

Анонимен

преди 3 години

Господина е напълно прав в изказването. Интересно, до кога ще ни заливат с такава информация? Да правят ваксината, и който иска, да я ползва, въпрос на избор. Наближава зимата, а има и други фактори, решаващи човешкият живот- гладът! Ясно е, че някои искат да печелят на гърба на човешкото нещастие, но всичко си има граници.

36

Анонимен

преди 3 години

Чорбанов е некомпетентен

35

r3v0lv3r

преди 3 години

До DOkНяма групов имунитет, губиш го до 6 месеца и след това пак.

34

Анонимен

преди 3 години

Чорбанов е прав.

33

Анонимен

преди 3 години

От всички заразени - 7- 10% се разболяват, а от 1 до 4 % умират. Една част от преболедувалите се инвалидизират в по-малка или по-голяма степен. Последствията от ковид не са безобидни. Много безотговорно е да се твърди, че това е едно безобидно грипче. Става въпрос не да се всява паника, а да се поддържа едно разумно поведение

32

до 31 от славянин

преди 3 години

Вярвам ти напълно за племенника ти, и моя колежка от службата преди месец и половина го изкара с минимални симптоми, държаха я под домашен арест 28 дни и след отрицателен тест се върна на работа и изглежда напълно здрава и без никакви ''пост-ид.отски усложнения'' с които ни баламосва ид.отът от пост 9!

31

до 27 от славянин

преди 3 години

"Как ше разберат, че са болни, като всичко е измислица?" - В САЩ - починали от ковид - 175 000 души, Бразилия - починали от ковид 110 000 души, Мексико - починали от ковид - 57 000 души, Индия - починали от ковид - 53 000 души; Англия - починали от ковид - 47 000 души. Това всичко измиислица ли е, бе, оланкоолу?Ами ето в това е разликата между самостоятелно мислещият и самостоятелно търсещият истината човек и медийно моделираният двукрак организъм! Аз съм от първите, ти - от вторите!

30

Анонимен

преди 3 години

Може би човекът е прав, като се върна племенникът от Великобритания, си направи тест и се оказа заразен. 21 дена беше затворен, на всеки 4 часа си мереше температурата и какво се оказа, че никога не е била над 36.7 градуса , не е имал хрема, главоболие, отпадналост, умора и т.н. Направи си тест след това - излезе отрицателен.Може би това, че е млад - на 25 години, си казва думата, но абсолютно никакви проблеми. Това е за тия дето пишат за хилядите умрели и чакащите камиони за трупове.

29

славянин

преди 3 години

Ид.отът под 9 се пробва да ни баламоса с някакви ''постбезсимптомни усложнения'', които ще получат безсимптомно изкаралите вируса! Смятайте докъде стигат тези напълно изкудкудякали и неадекватни ковид-параноици! Следващата стъпка на такива е да ни убеждават че и незаразените ще изкарат някакви пост-усложнения от които ще станат инвалиди за цял живот в най-лекия случай!

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 27Ти ходи там и ги брои ли?Или сляпо трябва да вярваме на всичко.

27

Зоро

преди 3 години

Далите положителни проби деца са здрави (Безсимптомни).Но какво ще се случи с техните учители, родители, баби и дядовци когато го пренесат вкъщи.