25

Асен

преди 3 години

Демек още едни дет нищо не са разбрали. Само от теста са видяли, че са "заразени" и децата им нищо не са разбрали. Абе тестват те за вирус, който причинява настинка, при 2 на 1000 или по-малко, може да има усложнения. Извода, изперкали хора, ограничавали се като ***, за нищо. Няма такова нещо, като винаги ще ви гледаме като положителни. Казвам го от опит, аз съм в Германия и бях.

24

Самоковец

преди 3 години

"Разделихме апартамента на две. Той представлява голямо пространство без врати и ние просто теглихме мислена линия по средата, за да не заразим децата."Тия в хале ли живеят или на тавана? Въобще кой вярва на тази история?

23

Анонимен

преди 3 години

Феритейл за заспиване. Чакам да ме унесе...

22

Анонимен

преди 3 години

Аз веднъж намерих Коронавирус, за съжаление не мога да ви го покaжа, като го ритнах и падна във реката.

21

Анонимен

преди 3 години

Този творба ще я принтирам и ще я използвам като свърши тоалетната хартия по магазините. Авторът е гола вода. Преди какви автори имаше! Един имаше спасен от архангел-лекар в Америка , страхотна история смях се и плаках. Имаше и други много добри фикшъни.

20

Анонимен

преди 3 години

Само абсолютниТъпаци отричат вируса, но те не са и никак малко....Бунаците така и не разбраха, че многото заразени автоматично дава основание за въвеждане на нови мерки.

19

Анонимен

преди 3 години

Утре тегля една мислена линия с 2 метра радиус около мен и ни маска ,ни противогаз ми требе.

18

Аааа

преди 3 години

Зимата имаше по-силни произведения, тия не са се напъвали много.Издишате Енев, издишате.

17

Абе защо така !

преди 3 години

Само невярващи във вируса ли са писали до тук и то толкова тъпотии,че не е за вярване! Явно се мислят за голямо умници,но не са и няма да станат !

16

Анонимен

преди 3 години

Верваме, няма майтап,вер-ва-ме!

15

Гледам Тв

преди 3 години

Тази статия я прочетох 3 пъти и пак ми се губи фабулата. Значи те са разбрали, че са с Covid, заради теста за пътуването, а не че са имали симптоми, човекът не е бил болен, подал си е ръката да се ръкува от уважение, а дамата заключава, че е безотговорно?!?

14

Анонимен

преди 3 години

Либералната демокрация прекали и трябва да се смени с християндемокрация и да си върнем традиционните ценности а празното балтаене да се отмени за да не кажа забрани.

13

Анонимен

преди 3 години

Лечебна доза смях, нищо друго.

12

ггг

преди 3 години

Приказки под шипковия храст, Сезон втори.

11

Анонимен

преди 3 години

В Америка имало на времето някакви надуваеми кукли по които можеш да блъскаш да блъскаш да блъскаш и да си излееш яда *** не знам дали ги има сега ха ха ха.

10

Железничар без КОВИД

преди 3 години

Ахахахаххаа, смешници долни и алчни за пари!Ами аз какво да кажа, ако утре сутринта на влак 3621 ме кара локомотив 45-176, който е кръстен за заболяването, а именно COVID-19. Ще вземе да ме зарази някъде по трета линия тая машина. Пахахахахахаххахахах!

9

Хах

преди 3 години

Ясни са ми такива семейства , сигурно пият соево лате макиато и карат електромобили. Хипохондрията и емоционалната лабилност са бонус.

8

Анонимен

преди 3 години

Тъй като няма за сега у нас много случай, дайте да пишем до безкрай *** статии и да плашим хората, че другите ще затварят пък у нас не изглежда да е така, ама няма как..... и ние ще трябва да хлопаме кепенците за тва дават пари!

7

Анонимен

преди 3 години

Ауууууу колко страшно, колко опасно....Ще си разплета чорапите...

6

Котка

преди 3 години

Това да не е семейството на Ужасена? Толкоз патетика и паника в едно, съчетано с мрънкане относно безотговорността на обществото...