24

Анонимен

преди 3 години

Г-н Христов , винаги съм ви приемал като коректен човек ,въпреки загадъчното ви членство в тази партия, не ви е коректна позицията в този материал-вие си знаете защо ,но това ми дава повод да ви дам един съвет- Погрижете се ,все пак сте социолог ,обществена личност българското общество да се обедини , а пък американското го оставете да прави каквото си знае ..уточнявам - нямам симпатии към нито една от измислените партии в БГ

23

Ха-ха

преди 3 години

Нашенските соро*соиди не могат място да си намерят-ако спечели Тръмп(най-вероятно) горят,парите свършват и трябва да се преквалифицират!Затуй скачат на И.Христов,който впрочем казва общи приказки в случая,нищо особено.И дежурното плюене по Русия,дето няма общо с темата.

22

Анонимен

преди 3 години

...защото нашето е символ на единение. Не е ли по-благоразумно да се занимаваме с собствените си проблеми, а не с драмите на чуждата либерална аристокрация?

21

Анонимен

преди 3 години

ИВО ХРИСТОВ ДОСТИГНА ПОЛИТИЧЕСКОТО ДЪНО И ТАМ СИ ЖИВЕЕ ЦЯЛ ЖИВОТ.

20

Анонимен

преди 3 години

Има още въздух надолу.

19

Анонимен

преди 3 години

Човечеството върви към морално *** и културна деградация. Масите затъват в блатото на консюмеризма, а елитът се е меркантилизирал и мутризирал.

18

Анонимен

преди 3 години

КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОФЕСОР1. ПЛОСКА МУТРА2. ПРЕДАТЕЛСКИ УМ3. КРАДЕЦ НА ЧУЖДИ РАЗРАБОТКИ

17

Животновъд

преди 3 години

От кръстоска между пияна руска *** и червен български нерез се получават много интересни приплоди.

16

за 3

преди 3 години

До Анонимендруго си е дебата на Баце нали? Той е много интелигентен хахаха, българския премиер като говори все едно слушаш стихове на Яворов или не?

15

Анонимен

преди 3 години

В Русия примерно не си губят времето да се карат по дебати, там мутрите от службите им превземат властта и тровят всеки който иска да бъде избран вместо тях.

14

Анонимен

преди 3 години

В РУСИЯ НЯМА ПРЕДИЗБОРЕН ДЕБАТ, ТАМ САМО ЕДИН МИЛИЦИОНЕР 20 ГОДИНИ СЪСИПВА ДЪРЖАВАТА И УБИВА ВСЕКИ КОЙТО НЕ Е СЪГЛАСЕН.

13

Не е точно

преди 3 години

В америка обществото винаги и било тотално разделвно още от робството до сегаНай-много да се поступат малко и ще им минеСъщо и политиката никога не е имала много значение.Всичко си е норналнпо, трън и биден са си части от стстуквото, параноито също,Не виждм нищо кой знае какво вълнуващо нещо

12

Хм

преди 3 години

На повърхността всичко изглежда точно така,както казва И.Христов,но в дълбочина е друго.Всъщност става въпрос за остър конфликт между два ев*ре*йски клана кой от тях да управлява Америка и Света съответно,какти и по какъв начин.За целта е впрегнат целия ресурс на САЩ и народът е разделен.Изглежда познато-всички да страдат заради амбициите на Богоизбраните.Но за пръв път имаме тежък вътрешен конфликт.Бъдете сигурни,че победи ли окончателно единия клан,разделението ще изчезне.

11

ДртПрч

преди 3 години

Видяла червената жаба, че подковават коня и тя вдигнала крак!

10

Анонимен

преди 3 години

Ако не беше русофил другаря Иво щеше да е яростен сторонник на еднополовите бракове...прилича на резултат от нещо такова.

9

БЪЛГАРСКИ УЧЕН

преди 3 години

ЕТО ТАКА ИЗГЛЕЖДАТ И МИСЛЯТ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПРОФЕСОРИ!ВСИЧКО ДРУГО НО НЕ И НАУКА ГИ ВЪЛНУВА.

8

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Въх, комунистически другар бистри ситуацията в САЩ хахаха направоси припомних младините.. такова маймунско шоу отдавна не бе имало в България.. добре че сме на правилната страна този път иначе щеше да е страшно...

7

Анонимен

преди 3 години

А този cyльo не беше ли водача на ония 80 %

6

Анонимен

преди 3 години

Предизборния дебат в САЩ интерпретиран от руска ***.

5

Анонимен

преди 3 години

С такива политически анализатори като Иво Христов България вечно ще стои на политическото дъно. От изказването му навсякъде по света цари невъобразим хаос и само на едно място в света цари ред спокойствие и благоденствие. Рассия, Рассия, Рассия.