23

Анонимен

преди 3 години

Битката сега е между Китай и Русия кой да бъде президент на САЩ. Китай със сигурност ще издържи още на един мандат на Тръмп, но Русия със сигурност няма да преживее мандат на Байдън.

22

Анонимен

преди 3 години

Тони Бобулински ще прави скоро компания на Сноудън в Москва. Как може да се продадеш за един чувал девалвирани рубли, това може да го обясни само Тони Буболински.

21

Маде ин Цхина 2025

преди 3 години

Байдън - Нашият ГолямЧовек! Излезе ни Евтино - само 1.5 милиарда!!

20

Анонимен

преди 3 години

До Тони БобулинскиЩом не са пипани телефоните му от как се е върнал от Русия, значи са пипани в Русия. На това изобщо не трябва да се вярва, от всякъде е руска конспирация, защото Байдън ще ликвидира Русия изобщо като държава. Цяла Русия сега се крепи на тези 3 фалшифицирани телефона.

19

Гогич

преди 3 години

Ха ха ха....Тръмп бил расист, а Байдън подкрепил расистки закони....Тръмп получавал пари от чужбина, а на Байдънови явно това им е 'нормалния' бизнес...и маски постоянно и навсякъде-гарантирано от Байдън....

18

Тони Бобулински

преди 3 години

Байдън прибра Милиарди рушвети от Пекин, беше ми наредено от сина му, да не го споменавям по име и да му казвам ГолемиятЧовек или Председателя - същата дума, която в Китай нарачит Мао - Председателя Мао! Предавам се на ФБР, защото не искам да влеза в Затвора за престъпленията на Байдънови - имам 3 лични умни-телефона, недокосвани от Русия, за доказателство. Пропагандата, че Русия прави дисинформация е пълна лъжа на отчаяни престъпници!!!

17

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха-ха, Тръмп обществото в България ще трябва да се ребрандира в Байдън общество.

16

Атанас Велмазов

преди 3 години

Пълна подкрепа за ТРЪМП 2020г., ако САЩ е правова държава Байдън трябва да бъде осъден на см.ърт за многократна държавна измяна и работа във вреда на собствената му страна !

15

Yes to 9

преди 3 години

Камала означава лотос, а деви - богиня.

14

Анонимен

преди 3 години

Когато един аморален и недобронамерен човек като Тръмп е на-най-високия пост в света нищо добро не очаква този свят.

13

до 13

преди 3 години

къде ЛаптопитеНаБайдън говори за лаптопи на Байдън, говори за Тони Бобулински и това, че се е предал добровобно на ФБР заедно с 3-те си умни телефона?! Друг е въпросът,че телефоните му нормално съдържат същите имейли като лаптопите, защото Бобулински е получателят и човека до който по-голяма част от имейлите от лаптопите са адресирани.Абсолютно изненадващо е,как Байдънови още не са с белезници зад ръцете си.Вече Света знае,че имейлите на Хилъри не бяха нищо! Байдънови по-корумпирани дори от тях!

12

до 11

преди 3 години

от Уикипедия: Операция "Тъмна зима" e кодовото име военна операция на биотерористична атака на висше ниво.

11

Анонимен

преди 3 години

До ЛаптопитеНаБайдънКакви лаптопи бе. Щом се вадят в последния момент значи няма нищо в тези лаптопи. Просто трябва лай.номети като тебе да раздухват случая. Ако действително имаше нещо то преди 3 месеца щяха да бъдат извадени и Байдън да бъде наистина съкрушен. Сега докато се разбере че всъщност това е конспирация на Тръмп изборите ще минат.

10

АМЕРИКАНЕЦ

преди 3 години

за Трамп мога да кажа само сбогом

9

Операция МрачнаЗима

преди 3 години

Байдън използва думите "Мрачна Зима" още в първите 10 минути, това не е случайно - прочете сами какво е "Оперейшън Дарк Уинтър"!

8

Анонимен

преди 3 години

До до 8Абе аланкоолу няма значение под клетва или без клетва това е една битова лъжа. Много по-тежки са лъжите на архилъжеца Тръмп защото засягат цялата нация, а не наколко човека.

7

Байдън налива вода

преди 3 години

във всеки дебат. Но прогнозата е, че ще спечели. Затова е много важно кой ще бъде вицепрезидент. Скоро САЩ ще има жена президент с индийски корени.

6

до 8

преди 3 години

ами "лажата" беше под-клетва в съда, знаеш ли, че ако си обикновен човек лъжесвидетелството се наказва сурово със затвор, а не просто с импийчмънт, но е тежко криминално деяние, така че не ей така за това с кой бил правил с3кс както се опитваш да го изкараш.

5

Овремена, о нрави

преди 3 години

Преди 25 години за една лъжа на Клинтън че не е правил секс с Моника Люински точно републиканците искаха импийчънт на президента. Сега техният президент освен лъжи нищо друго не говори, но вече на никого в САЩ не му прави впечатление че президента им е един голям лъжльо.

4

ЛаптопитеНаБайдън

преди 3 години

не виждам да пишете за Тони Бобулински - бизнес партньора на Байдънови, който доброволно снощи се предаде на ФБР с 3-те си умни телефона за доказателство, че Байдън през сина си е взимал Милиарди от Комунистите в Китай и е предал и продал САЩ на Комунистически Китай! Байдънови за Затвора!!