242

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоМоето момче, такива сметки като твоите и бакалите в КООПа едно време не правеха!

241

Анонимен

преди 3 години

До ЩирлицТи лаборатория са Ковид тест виждал ли си на живо?Кполкото по-*** е човек толкова повече напира да коментира неща от които не разбира.

240

Анонимен

преди 3 години

Това е резултата от 4-те Велики Всенародни Заразявания организирани от арменците. Целувайте ръка на бабикянците за този хаир. Специално събраха хора от цялата страна за да разнесат вируса по градове и паланки.Някой ще каже защо толкова късно? Който е учил какво е парабола знае че от начало стойностите нарастват бавно и в един момент се изстралват нагоре. Като при геометрична прогресия.

239

До 266 ПроСоТо

преди 3 години

Бъди последователен. Кажи какъв е процентът на починалите от Ковид-19 за последните 10 години и за последните 100 години.

238

До 266 ПроСоТо

преди 3 години

По груби сметки през октомври починалите са около 1859 на седмица, а починалите от Ковид-19 през последните 7 дни са 142 човека. Процентът е 7,64%, като този процент очевидно ще нараства.

237

Анонимен

преди 3 години

Като отбележим, че поне половината са контролни тестове на вече "положителни" от предните дни бройката се променя на 1284. От тях 50% фалшиво положителни и намаляме на 692, та това са ви реално новите положителни от последното денонощие. Да не повдигаме въпроса за невъзможноста да се направят 11хл теста и факта, че от СЗО(не, че ги подкрепям) водят разледване с/у/ България заради оявения брой направени тестове които са повече от официално закупените.

236

Хайде де

преди 3 години

От половин година чакам яко да се мре ! Хайде , стига с глупостите , за едното главоболие ! Ако толкова ви е страх , спирайте работа и си зазидайте входната врата !!! Но не занимавайте останалите хора с глупостите !!!

235

До 266 ПроСоТо

преди 3 години

Хайде да ги сметнем по друг начин.Казваш, че от началото на годината починалите са 86600, вярно е, но е и манипулация. В началото на годината умираха значително повече хора по ред причини. От Ковид-19 в началото почти нямаше починали, през юли започнаха да стават повече, но все още малко, а сега в края на октомври започна растеж на броя на починалите от Ковид-19. Процентът на починалите от Ковид-19 през последната седмица, а и през целия октомври, е много по-висок от цитирания от теб 1,34%.

234

Анонимен

преди 3 години

При такъв процент положителни тестове си, мисля че вече е безмислено да се правят PCR тестове. Може би само онези които имат остра симптоматика трябва да се тестват, но като цяло е ясно че поне 70% ще се заразим с ковид 19. Следователно и карантираната е безсмислена, очевидно е че вируса циркулира свободно.

233

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимендържавата ВСЕ ОЩЕ НЕ е затворена!!!Но се гласят да го направят.Ако си спомняш, самия Боко се хвалеше непрекъснато че мерките у нас били от най-леките...така че "тезата" ти не струва!

232

Щирлиц

преди 3 години

И кога успяват лабораториите да обработят тези...ммм..хиляди тестове?Денонощието на Земята май изненадващо се е уголемило,сигурно е въведено поне 40-часово денонощие.Няма никакъв вирус,важно е маските и дезинфектантите да се купуват,а после една специална ваксина,ще не влее правилни мисли в ку.хите глави,за да блеем в хор.

231

ДДРОнег

преди 3 години

Струва ми се, че в статията са дадени данните само за София-област, но не и за самия град ?!Умишлено ли са "изпуснати" ?Или не съм догледал?!

230

Анонимен

преди 3 години

Като цяло това е добра новина, епидемията е в пика си, реално 20-30% от населението вече се срещало с коронавируса. Колкото повече тестове се правят толкова повече положителни ще има. Никой не знае колко са точния брой заразени и "преболедувалите" вируса, така че тези данни са смешни, поне напишете едно от доказаните случаи.

229

ПроСоТо

преди 3 години

няма да престана да обръщам внимание на следното:-Според "Брояча на населението" от началото на годината са починали 86 600 човека.От тях ЗАПОДОЗРЯНИТЕ в "ковид инфекцията" са 1161.Сега разделете 1161 на 86600,умножете по 100 и ще получите процента на "жертвите на ковида".Е,получава се 1.34 процента!!!!!И заради тоя ЕДИН процент искат да затворят държавата,престъпницитемунедни!!!!Не осъзнавате какъв ТЕРОР се развихря покрай тая ИЗКУСТВЕНО създадена ИСТЕРИЯ?!

228

Анонимен

преди 3 години

В Австралия вчера има 14 нови случая при 25,6 милиона население, все едно в България да има 4 новозаразени. Най-вероятно там са дошли от чужбина или са последните издихания на епидемията в един от щатите, където се опита да се развихри. Как го направиха - с адекватни на ситуацията мерки. КПП-тата през пролетта в България бяха строга, но неадекватна мярка.

227

Анонимен

преди 3 години

Nikoi nee osporva,che ima covid a naroda e protiv preekspiniraneto na covid za kvi li ne celi kolkoto do azbukata umrq tq kato bg umrq samo v Rusiq na kirilica vrajeska e spiraite s neq

226

Анонимен

преди 3 години

До MakedonТи сега Македон ли си или Северно Македон?

225

Анонимен

преди 3 години

Медиите ги гледам, продължават да рекламират протестите, даже информират тази вечер откъде ще мине шествието.Организаторите и подстрекателите на протестите са основните виновници за този пик на заболеваемост сега, който имаме!

224

Атанас Велмазов

преди 3 години

ИМА ЧУМА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПРИЗОВАВАМ ЗА НЕЗАБАВНО ЗАТВАРЯНЕ НА ЦЯЛАТА СТРАНА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПОЛОЖЕНИЕТО ИЗЛЕЗЕ ИЗВЪН КОНТРОЛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

223

морски

преди 3 години

До хмлегла, клиники и оборудване има, лекари и сестри няма.