24

Анонимен

преди 3 години

До какво ниво сме стигнали да желаеш смъртта на някой :(Как в изолирана среда ще имаш ковид 19? Другите тествани ли са в килията? И наистина, как за него има място в болницата? Желая му да се оправи. Може би всички ги е страх ако оцелее, че ще ги съсипе с дела.

23

Ямболски цървул

преди 3 години

До 25 Бъди сигурен,че ака се разболея,веднага ще пиша тук.

22

Майна

преди 3 години

Май нито той, нито съпругата му са в затвора??? Такова високо обслужване, скенер и т.н. НЯМАШЕ ЗА ПОЧИНАЛИТЕ НА СТЪЛБИТЕ ОБИКНОВЕНИ НОРМАЛНИ ХОРА!!!

21

Слънчарски

преди 3 години

До ННКолко да има възмездие. 40 години си вее байряка по най-скъпите курорти в света, яде от златни прибори, кара най-нови и скъпи коли, има си частни самолети, мачкал е балконите на всички чалгарки и други елитни курвеси. Сега, ако за 1 седмица се гътне, ще му е един от най-приятните завършеци. Със сигурност в пъти по-добре от това да свърши с черен банан в устата на стълбите в сливенския затвор.

20

Щерю

преди 3 години

Ветко и със затруднено дишане и опасност за живота може да духне нанейде по широкия свят...

19

Ямболски цървул

преди 3 години

Преди малко ми дойде просветлението защо не съм се разболявал от 1996 г.Тогава бяхна 15 г.Последно -грип.Сега съм на 39.Като малък в детската градина си ядох сополите.В тяхсе съдържат всички вируси и бактерии.Имунитета се е изградил между 83 и 86-г...А е направил еволюция след 1996 г. А ..нямам и сливици от 2 годишен

18

Анонимен

преди 3 години

Какво общо има поведението му, с Ковид 19. Каква е тая злоба? На никой не пожелавам болести. А за другото си има съд.Като чета някои коментари си мисля, че много от хората са не добре. Хайде плюнчете се сега за да го потвърдите.

17

Oi

преди 3 години

Тоя вирус май не се интересува колко пари и какви връзки има другарят Ветко. Нито губи време да търси доказателства за очевидни неща. Директно раздава справедливост. А Ветко и подобните му точно от това ги е страх. Вируса нито могат да го подкупят, нито да го излъжат. А вируса е безпощаден.

16

Анонимен

преди 3 години

Добре де, нали е в арест? Там хората са изолирани все пак? Дедесар или не, на никой не пожелавам умишлено да се разболее. Само ме съмнява как се е намерило място за него на фона на толкова умиращи в чакане хора ама явно не сме висчко равни пред здравната система, дето я няма изобщо.

15

НН

преди 3 години

Има възмездие и висша справедливост, нищо не остава ненаказано, каквото правим се връща след време към нас с по-голяма сила! Трябва да живеем така, че към нас да се връща само добро!

14

ГосТ

преди 3 години

Този не е ли в лечебницата на затвора ??? Нали мутрата го бил опандизил. А маринелата? К'во става с тази гавра над бившия хубав и стилен хотел Ню Отани ?

13

морския

преди 3 години

Олеееее,милия той!И Ко праим сигЪ?Мамицата им крадлива,що душички изгориха,а сега да ги съжаляваме.Га ядЪха кИфтетата нИ рИваха.Ами с Никито Банев какво ще правим?Горкото и то се страхува да не му кацне КОРОНАТА на рошавата главица.

12

проф. Ан

преди 3 години

Айе Ветко, айде Пометко! Да дава животът бан и на Баневи! Да се идва краят на този том... Томов както и всички изедни преходници!

11

92023

преди 3 години

Имало Господ да връща !

10

До 7

преди 3 години

Не винаги парите помагат. Примери колкото щеш.Аз му пожелавам да се спаси и да живее като пенсионер с пенсия, или пък като млади хора с две деца и заплата, каквато е давал на работниците..

9

Анонимен

преди 3 години

Така ще ги оправят вече неудобните - Коби и при Милен Цветков.

8

До 1

преди 3 години

Така е и това не бива да се забравя. Не е казано, че тази мисъл трябва да те психира, а само да ти напомня, че не трябва да трупаш и да мачкаш хора, сякаш можеш да си купиш безсмъртие.

7

Муфата

преди 3 години

НЕ ПОДЦЕНЯВАЙТЕ СИЛАТА НА ПАРИТЕ. С хеликоптер ще му носят най-скъпите лекарства и наемат специалисти, които са не достъпни за простосмъртните бедни хора.

6

Асен

преди 3 години

От кога рак стана вторична болес. Как се *** света, една *** настинка се натрапва, като най-смъртоносната болест, а истински лошите болести минават на заден план и само се използват за да се изкара настинката много лоша.

5

Анонимен

преди 3 години

Дано агент вълчо се оправи скоро, да е жив и здрав дълги години, та да може да разкаже защо шиши и баш суджука му духнаха под опашката.