126

до 154

преди 3 години

Разбира се, че не само нациститите са извършвали зверства. СС са използвали местни прислужници за черната работа - за масовите разстрели и за изгарянето на цели села с мирни жители. Но нацистите и местните прислужници са действали в изпълнение на официалната нацистска германска доктрина за масово унищожаване на славяните и освобождаване на територията до Урал от тях. Тази зверска доктрина не е фейк. Тя е доказана.

125

Анонимен

преди 3 години

Естествено. В Русия всичко е фалшиво. Само троловете против Рисия са истински.

124

ОФ

преди 3 години

В първата година на Великата Отечествена война стотици хиляди съветски военнослужещи са изпратени в лагери за военнопленници. Много малко обаче се знае за милионите млади и здрави цивилни съветски, предимно руски и белоруски, юноши и девойки, залавяни на окупираните територии на СССР и принудително транспортирани в Германия, за да работят за третия райх, да бъдат бели роби на Шекелгрубер. Каква е тяхната съдба?

123

ФАЛШИВА РУСИЯ

преди 3 години

в русия всичко е фалшиво, дори ветераните им са фалшиви Истинските ветерани вече са починали, тези от снимките си купуват фалшиви ордени и са много по-млади

122

до 152

преди 3 години

Тъй-тъй ,само нациститите правели зверства, само че местните предатели са били още по-жестоки.За това няма давност, немалка част са разкрити и наказани.

121

Накратко

преди 3 години

Десет кибика се упражнявали да мислят на тема Русия и измислили едно нищо в рамките на 120-30 коментара.

120

Дановски

преди 3 години

"Русия разпитва ветерани" е подъл опит за манипулация. Разпитват се заподозрени престъпници. Русия документира спомените на очевидци, за да възстанови точно детайлите на престъпленията на нацистите. Русия трябва да направи това, което 75 години не направи. Русия трябва да установи и назове имената на нацистите, екзекутирали най-малко два милиона цивилни, докато са били на територията на Съветския съюз. Трябва да се документира масовият геноцит на славяни и да се спре преиначаването на историят

119

Анонимен

преди 3 години

Нюрнбергския процес е една пародия на правосъдие, ако такъв термин въобще съществува в реалния живот. Победителите "съдят" победените.Мнооого е премълчано там.Победителите не ги съдят все пак. Така е от хилядолетия.

118

Анонимен

преди 3 години

'' 75 г. след Нюрнберг: Русия разпитва ветерани за нацистките престъпления ''........................Съвсем скоро ще има нов Нюрнберг за ПУТИНОВИТЕ престъпленияосвен ако междувременно самите руснаци не го приключат както Кадафи с кол в ****

117

Анонимен

преди 3 години

Нюрнбергсия процес е една пародия на правосъдие, ако такъв термин въобще съществува в реалния живот. Победителите "съдят" победените.Мнооого е премълчано там.Победителите не ги съдят все пак. Така е от хилядолетия.

116

Анонимен

преди 3 години

Доста е премълчано на Нюрнберг.Съд на победители над победени.Глобална максима: Победителите не ги съдят.

115

Анонимен

преди 3 години

На Нюрберг са замълчавали доста неща.Един показен процес на победители над победени.В 99% от случаите историята е такава каквато ни се представя.

114

Историк 2

преди 3 години

Заради комунистическите политики след ВСВ историята масово се забрави и цензурира, от зор да се гради приятелство и дружба между народите.Така се цензурира историята за уркаинските нацисти, за нацистите в Прибалтика, за нацистите на Балканите(най-вече в НДХ).Това до някаква степен, даже може би напълно е било правилната политика за да не се генерира вътрешно напрежение между народите на СССР и Югославия и България включително.Което е било правилно, но подхода не е бил правилен. Според мен правилно беше всички пресъпления да се покажат на яве, да са видни, но да бъдат осъдени, включително

113

Историк

преди 3 години

Процесът в Нюрнберг не осъди НИКОГО! Осъдени бяха само най-висшите около Хитлер, които нямаха абсолютна никаква реална представа какво се случва на терен. Истинските престоници и най-вече съюзниците на Хитлер в България, Румъния, Гърция, Хърватия, Украйна и Прибалтика бяха оставени да избягат и да се открият. Вермахта също не беше съден за нищо! Целия процес е бил една постановка.За това и днес толкова лесно леабилитират нацистите в Украйна и Прибалтика.

112

Анонимен

преди 3 години

Хора,които са се дали живота на фронта - втората световна война,респект!

111

Анонимен

преди 3 години

А за комунистическите зверства срещу човечеството кога ще разпитва? Кога ще даде обяснения, извинения, репарации? Тея при.мати унищожиха с некадърното си и безхаберно царуване на прос.тия пролетиариат половин Европа!

110

пияница мистик

преди 3 години

До 126ХАхахахаха, другарю, значи първо да дойде Червената Армия и да върне соца, да сложи Фигуранта на мястото на Тошо, пък тогава откривайте пак народния съд и концлагерите и съдете хората за това, че ви се подиграват и си казват каквото мислят. За вас свободата на словото е смърт. Така че ще почакаш в някой друг живот да ти се сбъднат комунистическите мечти :)) В този няма да е

109

пияница мистик

преди 3 години

До 138С препарат за миене на вани, а може и с белина. Те техните Вождове така са ги дресирали да се друсат. Понеже нямат пари за коka, та за бедни колхозници това :)))

108

Анонимен

преди 3 години

Антигравитационен двигател, летящи чинии.А ти с кво друсаш?

107

Анонимен

преди 3 години

До SSКого питаш?