59

До 62

преди 3 години

В София има 570 хиляди жилища.За да има жилища за 2 милиона трябва да живеят средно по 4 човека в жилище.Може ,ама във Факултета. А иначе си личи софийското възпитание-обиждаш хора,които не са те обидили. Браво.

58

Анонимен

преди 3 години

Е то ако се прибираш на село за едното преспиване... Истинския живот на човек е в будното му състояние, а не на сън. Където му минава будния живот - там живее, а не там дето спи.

57

Анонимен

преди 3 години

Наистина има такива близки села, например Буковлък, Гривица са до Плевен, но сигурен ли е кандидатът-беглец от града, че точно в тях иска да живее?

56

До 61

преди 3 години

Статията е едно, но в коментарите се твърди, че едва ли не в селата хората живеят като аборигени.В наши дни има всякакви удобства.Естествено на село няма работа,но повечето хора пътуват с автомобилите си до града,за да работят.

55

Анонимен

преди 3 години

Офчиле, в София бачкат хора от, като почнеш от Благоевград, минеш през Кюстендил и Дупница, и стигнеш до Монтана! А броя на учениците, при тва застаряващо население едва ли има значение. Сградния фонд ти е за над два милиона население. Това току така ли е? Строи се яко, милиони се хвърлят, тоя за ученици ми говори. Но така или иначе! Няма човек, дошъл в София, да иска да се върне в егреците. Освен ако не е с всичкия си.

54

Анонимен

преди 3 години

Статията е за София, все пак.

53

Анонимен

преди 3 години

Много ми е любопитно любителят-фермер с какво ще изхрани 5-те си овце през зимните месеци, особено като започнат да се оагват през декември-януари. Знае ли на какво ще заприлича дворът от 300 кв.м., ако само една-две седмици го "подстригват" 5 овце, без агнетата?ПП Надявам се, че превод на оагват не е необходим.

52

До 56

преди 3 години

И кой ти казал,че е близо до София?Освен София в България има 27 областни града около,които има села.

51

До 51

преди 3 години

Стига с тия измислици.Единственият верен показател е броят ученици,които се регистрират на 100 процента.През 2020г са били с 20 хиляди по-малко от 2000г.Пък ти си разправяй приказки от шипковият храст как имало 2 милиона души в София.

50

Анонимен

преди 3 години

Аре кво го хвалите тва село? Всеки има къща по селата, ама никой не е лyд да се върне! Факт. Трее да си скаран с елементарната хигиена, та да се върнеш на село.

49

Анонимен

преди 3 години

До 49И кое е това село на 10 мин от София, ако смея да попитам? Всички села на 10 мин са вече квартали със всичките им проблеми - презастрояване, мръсен въздух зимата, паркирани коли по улиците. По-близо от 40 мин това вече не са села.

48

ABC

преди 3 години

Разменям 12 декара мъгла в оФча купел, за ново новостроящ се клозетариум в Красно селО.

47

Нормално

преди 3 години

Ясно е, че в търсене на работа големите градове растат в световен мащаб. За цените на имотите, това беше основен двигател. Отчитайки корона кризата, която показа, че може да се работи дистанционно, все по-малко хора ще искат да живеят в неуреден град като този. Другият фактор е, че Манила не е по-уреден, но филипинците имат по 3 пъти повече деца. Тук проста провинцията остана за ромите и други хора няма. Другите споменати - Турция. Има само 4 млн. бежанци, отделно висок положителен прираст.

46

Лепка

преди 3 години

До пепепАма какво ти правят тези злобни хора? Интересно ми е

45

Анонимен

преди 3 години

1370 хил са жителите на София с адресна регистрация. Има поне още 500-600 хил, живеещи в София, или само работещи, без адресна регистрация. Но през деня, според данни на ЧЕЗ и ВиК, потреблението е като за два милиона.

44

Анонимен

преди 3 години

Абе само, който не е ринал... естествена тор, и не е копал и вадил картофи на 34 градуса, само той иска да отиде на село и да се занимава с био продукти.

43

До 44

преди 3 години

Естествено, че животът на село е много добър. Аз живея на село в голяма къща 140 квадрата етажа,имам си локално парно,слънчеви батерии на покрива,двор с ливада,овощни дървета и цветя,люлки за децата и басейн. Имам си тишина ,спокойствие, разхождам се сред природата. Работя в града и пътувам дотам с автомобил за 10 минути.В София няма да живея никога. Мръсен град,хората са злобни един към друг и най-вече огромниге задръствания.

42

Анонимен

преди 3 години

През 1989 в София според статистиката са живеели 865 хил души. На последното преброяване са 1370 хил. Това според един дървен философ е по-малко. Не е ли тоя некъв заклет смoтаняк???? София била намалявала... Пълен ***!

41

Анонимен

преди 3 години

до 39Напротив, трябват ти декари, за да сееш жито. Защото само хлябът засища, доматите и краставиците не са храна. И само житото можеш да съхраняваш с години, картофите за 3-4 месеца отиват на кино.

40

Анонимен

преди 3 години

Някой май е виждал село само на картинка. Ако беше толкова добре, никой нямаше да живее в градските джунгли.То така се правят високотехнологични парници с 500 лв. и се изхранват животни и хора с 300 кв.м., че даже остава продукция и за търговия. Даже няма да пиша за проблемите с тока и водата.