217

Анонимен

преди 3 години

Тая революция ще влезе в Гинес, като най-кратката революция само 10 минути.

216

Анонимен

преди 3 години

Най ми е жал за Вова Късия. Съвсем ще я закърши Русия при президента Байдън. Иначе му прави чест на Късия че се бори до последния възможен момент да спаси агента си в Белия дом, но агента излезе много слаба ракия сам си отмени революцията и призова революционерите да се прибират по домовете си. Шампанското в Кремъл пак остана неизпито.

215

Електра

преди 3 години

Браво на Американците. Нашия Ка-ун обаче не е Тръмп, при него няма идеи, а и той е за обграден само със червена феодална пасмина, или по точно с БСПдирастия , затова и народа ни, не се вдигна както в Америка, така и жалкият му Каунски бунт, приключи беславно...

214

wiza ne mi trqbwa

преди 3 години

публикувани в социалните мрежи. В определен момент полицаите буквално са дали зелена светлина на протестиращите да нахлуят в Капитолия, преставайки да поддържат кордона. Демонстрантите веднага са се възползвали от тази "покана" и веднага се отправят към сградата. След кратка обсада те са разбили вратите на сградата на Конгреса на САЩ и са проникнали в заседателната зала.

213

Анонимен

преди 3 години

Президенството на Тръмп за републиканците се превърна като министър-председателството на Станишев за БСП. Следващите 48 години няма да видят власт също както БСП.

212

Анонимен

преди 3 години

нагласена работаизлезе видео, в което се вижда как полицята нарочно ги пуска

211

иво минждеф

преди 3 години

комунистити пак направиха превратвеликата вашинктонска революция

210

Нема шега!

преди 3 години

Тоя Байдън е опасен човек, той застрашава не сама пи.тека Тръмп, но представлява голяма опасност и за българските комунисти.

209

Македонец

преди 3 години

Ехеее, ное това с нахлуването в парламента и бой по кратуната на Заека, го правихме отдавна. Американците се учат от Македония. То нали Колумб е бил македонец. САЩ са си Стара македонска земя

208

Анонимен

преди 3 години

Визите ще ги махнат когато Бесни Страшни Пенсии останат извън НС.Продължавайте да подкрепяте България Се Прецака и визи ще видите през крив макарон.

207

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Вариантът е просто белите щати"И кои са тия бели щати? Черните традиционно гласуваха за републиканците, които са отменили робството в САЩ а по-късно пак те им дадоха право на глас. Тръмп успя да ги накара повече никога да не гляасуват за републиканците.

206

Анонимен

преди 3 години

Честит празник!!Бъдете живи и здрави!!!

205

До 274

преди 3 години

Бил ли си в Америка да коментираш, ***? Тръмп го подкрепят почти всички американци - истинските американци. Не го харесват черните и мексиканците. Тия селяни с пушки както ги наричаш са хората изградили Америка и хората които си скъсват задните части от работа. Привържениците на Байдън да *** - мексиканци, черни.. мързеливците

204

Анонимен

преди 3 години

Нарцисите не трябва да им се дава власт защото след това не се махат от власта. Искат да властват доживот.Психично заболяване.

203

Анонимен

преди 3 години

Който и да е на власт едвали ще ни махнат скоро визите щом досега не ги махнаха

202

Анонимен

преди 3 години

Първобитни и първосигнални хора има навсякъде. Тръмп ги подложи на Ковид геноцид с толкова умрели, колкото нямат сумарно на фронта след Втората световна война, но го подкрепят селяците с пушки

201

Русофил

преди 3 години

Дано хората на тов. Путин Чепига и Мишкин които са в САЩ за да разгледат сградата на американския Конгрес са успели да заложат няколко взривни устройства в Капитолия по време на 10 минутната революция или поне да са намазали дръжките на вратите на тоалетните с Новичок.

200

ПорЦелан

преди 3 години

До 262: Ако ти се струва че си грозен и никой не ти обръща внимание помни че освен това си и ***!

199

259 простак

преди 3 години

Ще правя, там простаци трудно ще намерят място

198

Браво!!

преди 3 години

Браво! Това са истински хора, готови да се борят за живота и страната си. Браво, браво, браво. *** така се защитава държава. Покрай този вирус лъснаха много мишки. Човек трябва да е смел със сърцето и душата си. В този свят и сега и преди хиляди години силни са били смелите и открити хора! Чест, достойнство, доблест.. това са забравени думи, но скоро ще станат актуални пак