13

Хахахахахахахаха

преди 3 години

До Вуйчо Ваньо Имам познат математик, ама истински математик... Побърква ги казината на рулетка, 21, а джитка и на покер..Явно никога не си влизал в казино и не знаеш какво се случва с тия, които много печелят :)Ако намери някакви балъци в квартала може да ги обере 1-2 пъти, а на третия ще изяде един бой и ще му вземат и дрехите от гърба.Много филми гледаш :)

12

Анонимен

преди 3 години

Не съм математик, ама само да ви кажа да не бързате с предварителните резервации за морето...

11

Активист на БСП

преди 3 години

Върлува БАНКЯНСКИЯТ щам ! Вече 12 години!!!Ама на 4 април ще го изметем !!!

10

.

преди 3 години

Математиче, онзи с рогата, на когото си си продал душата те чака отвъд. Покай се докато е време!!!

9

Анонимен

преди 3 години

Защо допуснаха неконтролируемото разпространение на британският щам, нали уж тестват пристигащите, нали уж има карантина?

8

Анонимен

преди 3 години

Някоя мутра да се изкаше също за вируса, че до сега не се е.

7

Анонимен

преди 3 години

Омръзнаха ни тези калинки.

6

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Имам познат математик, ама истински математик...Побърква ги казината на рулетка, 21, а джитка и на покер...Не се занимава с платени прогнози.Той просто осребрява прогнозите си и си харчи парите.

5

Анонимен

преди 3 години

20 милиона французи са с вечерен час. 2 милиона българи не разбраха колко бяха либерални мерките. То не беше ресторанти, то не беше кафенета да се отворят... училищата да се отворят... щото не могат да си търпят децата. Е, сега ще ги търпят. Не може да се остави да се заразяват по 4 000 човека на ден и да продължават тези либерални мерки. Никакви мерки не се спазваха.И продължават да се трупат на касата. Преди 4 часа ми се качиха на гърба на касата в един хипермаркет. Не разбират. Като овце са.

4

АнатемаНаСулюПаситто

преди 3 години

Всички злини на България са идвали и продължават да идват от там - от краварЕте.

3

Анонимен

преди 3 години

Баси и държавата,баси и болниците...да не могат да приемат 8000-9000 човека.Защо не задължат частните болници да приемат ковид пациенти.Няма само да смучат от здравната каса.

2

абе

преди 3 години

Спрете, моля спрете с тези лоши новини.В България и 2 млн. от пенсионерите да си заминат от covid-19, няма страшно,простоще има пари за пенсии, за онези които ще ще пенсионират един ден на 68 или 72 години.Онези от Брюксел искат да се пенсионираме на 68 и 72 (!..) години.Представете си само за каква възраст става дума.А средната възраст на продължителност при мъжете в България е 73.4 години.И колко години ще получават пенсия мъжете в България?Просто питам !

1

Хахахахахахахаха

преди 3 години

Знаех си, че така ще ни изоблят, това за 10 дни го казаха само да не се вълнува народът. След тия 10 дни следват още 15 и после пак и отваряне след Великден на 2 май :)