39

В Лондон е така

преди 3 години

Да си спомним за саудитския журналист Хашоги, умъртвен в сграда на саудитското дипломатическо тяло в Турция. Ако турските спец-служби не бяха показали материали, че Хашоги влиза в сградата и там намира смъртта си, светът щеше да "знае", че той е изчезнал безследно в Турция и за това отговорност носят властите в югоизточната ни съседка и лично президентът Ердоган.

38

popa ot razgrad

преди 3 години

няма по-отмъстителен, по-безмилостен лидер в света...няма прошка...

37

Анонимен

преди 3 години

От 2018 г. та чак сега ли излязоха резултатите от експертизата?А човекът е извършил сериозни финансови злоупотреби, също като Ходорковски и Березовски. Не разбирам за какви заслуги им давате титли "критици на Кремъл"?

36

до 43

преди 3 години

Информирам се от някои американски онлайн издания и това там е ежедневие буквално.Трябва през ден да пишат.

35

Ами не е принц Филип

преди 3 години

Нищо ново. Затова Навални избра колония в Русия, а не свободен, но кратък живот в Лондон.

34

Путин

преди 3 години

Който ме критикува, млъква завинаги. Царят Слънце е само един, и само моето мнение по всички въпроси е меродавно.

33

Анонимен

преди 3 години

А за масовото убийство със стрелба в САЩ кога статия?Или това не е важно!? От кота десетки убити без причина мирно работещи си хорица станаха по-маловажни от един ненаял се олигарх!

32

Мишо

преди 3 години

А аз се чудя: помня късно вечер 2018 излизам от пъба а там зад ъгъла до кофите двама са хванали един и нещо му раздават правосъдие, единия ме погледна лошо и аз изчезнах! После си викам Абе, този много ми приличаше на Путин" ама ко да прави в Лондон, а то каква била работата!

31

Поп Грую

преди 3 години

Дpиcc.бъ-гъ, имате няколко статии за смъртта на този Глушков. Специално за него, а името му е споменато поне в още 5 статии, свързани с предатели. Дали не притопляте стара манджа? Или дежурното лаене и плюене срещу Русия? Вече се изтъркахте, ***.

30

Анонимен

преди 3 години

Фалшиви новини заливат евроатлантипаскате медии ! И те ще ми говорят за демокрация !

29

Анонимен

преди 3 години

Почакайте да чуете какви бисери ще изакат местните *** червеяшка, пияница мастит, калеко али и 40-те те им разбойници.

28

Анонимен

преди 3 години

Крадец избягал в престъпната държава УК.

27

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЕ ако руснаците са варвари, то ние какви сме? При тях всеки град е като музей с архитектурата си, да не говорим какви учени, писатели и композитори имат. Ние с какво да се похвалим, например? С детското наивно стихотворенийце "Аз съм българче"

26

пецата

преди 3 години

англичаните от векове правят една и съща схема , вербуват шпиони и дисиденти викат ги в англия и си ги "уволняват" и после казват "ето видяхте ли как го убиха, това е Путин/Ким/Живко, точно това се случи и с ония георги марков

25

Анонимен

преди 3 години

Западните лицемери са готови винаги да припишат всяка злина на Русия и Путин.За тях винаги за всичко е виновна Русия и Путин, тези мантри ги слушаме от незапомнени времена. С такива партньори на Русия врагове не й трябват.

24

Истината

преди 3 години

Ето какво мисля аз Путин е убиец, бандит и продукт на КГБ, който се опитва да всяка ситуация в своя полза. Всички ние разбираме кой и какъв е Путин. Ние трябва да се върнем към концепцията на Рейгън: Мир с помощта на силата. Защото единственият език, който разбира Путин е езикът на силата.Джон Маккейн

23

Анонимен

преди 3 години

Азиатщина. Може да ви е странно, но руснаците приемат тези неща за нормални. Те са варвари.

22

Анонимен

преди 3 години

Кремълското джудже освен че е бясно е и много зло и отмъстително.

21

Анонимен

преди 3 години

Всеки когото Жужи види в сутрешният си доклад умира от неестествена смърт

20

Потрес

преди 3 години

Е как не ви писна бе