52

Анонимен

преди 3 години

Я вземете и го гласувайте,след което викайте постоянно на килимчето в НС Бойко и тази конформиска да дават обяснения,докато сами се откажат!

51

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДобре де, разбрахме - няма да има правителство на ГЕРБ, които са първи на изборите. Ами, тогава какво правителство искате? Правителство Славуца с подкрепа на ДПС, БСП, Мутрите и Бойкикев? В него Славуца ще е мин. председател, Р.Гечев ще е министър на финансите, Азис министър на културата, Мая на социалното министерство, *** на Еврофондовете, Бойкикев министър на Правосъдието, Тошко за председател на НС.... Такива реки от "мед и масло" ще потекат....

50

681

преди 3 години

Брех че нагла свинкя!!!!

49

Анонимен

преди 3 години

Е, знаем, че ГЕРБ имат много Калинки,те с това са известни. Лошото е, че от 2009 година досега, нямат един кадърен член на правителството. Сега готвят ново ято Калинки.

48

факт

преди 3 години

До emigrantоди се прегледай за нефелност!

47

emigrant

преди 3 години

Саобщение от пресцентъра на МВР,до всички едноклетъчни чалгари,БСПри,красиво умни и подобни!Когато сте с една гънка за равновесие и когато сте налапали само думата крадъ,крадъ и пак крадъ,което е типично само за вас и пак за вас и само за вас,както казваше Чалгаря,се вижда,че почвате с персонални обиди и характеристики!Уж се пенехте,че ДПС и Доган,БСП и креатурите му са демоните на прехода,а ще се прегърнете наново с тях!! До днес общата ви кауза е била кражбата,която обаче вменявате на ГЕРБ?!

46

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ да не се чудят и да предложат Севдето за премиер, *** се замогна, контролира тролчетата, гради имиджа на Бащицата, заслужи си го :))) Сачева е хамелеон, доказва че е верна на всеки, нея също да е издигнат на по висок пост....:)) Поредната селска хитринка на Боко, но имат право, главния заподозрян е в паника и се крие некъде, нека да се погаврят челяците :)))

45

Некрофил

преди 3 години

Тая ми е толкова сексииииии...

44

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Няма Кой да ви Подкрепи,Вие си гответе,Сами си Свиррете и Сами си Играйте,Мустафата каза Сриналата се партия ГЕРБХА-ХА-ХА-ХААААААААААХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

43

Анонимен

преди 3 години

Сачева е готова пак да си пълни за..дни..ка с човечета. Не ти ли стигнаха 4 години ***. Още ли човечета искаш. Щяла да бъде опозиция. И на кои на 130 депутата от управляващите. Ако се обединят партиите гърбавите са безгласна буква. Ще се облизват покрай щъркела както лисицата от приказката.

42

Анонимен

преди 3 години

Да може с има такъв народ тире Слави 75 и 51 равно 126...)

41

До бай Баяни

преди 3 години

Ми как ще видиш такива нещо. Аааа, отде да го видиш. То не се дава от жипа бе, дава се вътре.

40

Анонимен

преди 3 години

УРААААААААА. ЧЕСТИТО ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ

39

Анонимен

преди 3 години

Тази свинкя Сачева е толкова безумно нагла, че не мога да я понасям.

38

Анонимен

преди 3 години

Вижте им телосложенията. Има ли един управляващ под 120 кг. , затова не се чудете защо в джобчетата ви дрънкат стотинки за бомбонки..

37

Анонимен

преди 3 години

депутатите на ГЕРБ начело с Баце да не се готвят за никаква опозиция ами да се стягат за затвора,че им е време вече бая се застояха..

36

Историята на О

преди 3 години

Правителство различно от това на ГЕРБ,означава обедняване на българина.Помнете какво съм ви казал.Ще има яко орязване!!!

35

Гамен Грипенов Ветов

преди 3 години

Здравейте срутници,виждам че сте доволни,че баджанака се изхвърли и забърка дубре кашата,да да имат да ручат всички жабета!Баджанаците са умълчаха като пръдливи *** кога са попрекалили с бобът!!Деситу е на седмуту небе,щот постоянно и се въртят в главата неприлични мисли за тройки,за шведи и так дале!Аз пък си мисля,дали да са радвам,чи можи дъ упре ду мени да прая правителству?Ей трима баджанака сми и всичку пада на моя гръб!Деса,Конгреса и правителству!А само искам да лежа и да захлебвам!

34

Биволъ

преди 3 години

Не знам кой цар Тулупев потрепери, но цар Славун остана без топки.

33

Каун Грипенов

преди 3 години

До ***, Престъпници в България с решение на Народното събрание са само КОМУНИСТИТЕ. Сега техните отломки и последователи ще управляват страната с единствената цел "Всички срещу ГЕРБ". Кокала е вече налапан.Само не знам как този партиен "миш-маш" ще си стокова програмите и предизборните обещания. Според мен е невъзможно да плеснат с ръце , па да се прегърнат.