245

Анонимен

преди 3 години

Припомняме, че Филип Станев горя в национален ефир снимка на публично лице и то - на действащ предизидент (Плевневлиев). За такова нещо в развитите държави се влиза в затвора. ДНес Фили Станев е депутат.Тошко Йорданов е председател на партията, той заплашва с крумово законодателство и рязане на части журналисти за неволна грешка.Само преди две седмици е набеждавал организ. секретари във Видин за врагове на партията и е забранявал да се гласува переференциално. Тези се взеха много насериозно.

244

Милети

преди 3 години

112! Моля, сложете на тези женички някоя инжекция! Нещо съвсем изперкаха хахах. Едната натири Герб на задните редове, даже няма да ги пусне вътре. Другата свиква някакъв народен съд ли? Кво става?!?! Моля ви!!!

243

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 274"Мая направо да вика братя Галеви за министри, да не се срамува ... защото нали сме ''Мутри Вън'' !"Да де, тя ги изкара от пандиза ... Мутри вън.

242

Анонимен

преди 3 години

269 - нима мислите, че триото НАИСТИНА е искало промяна? Стига бе. От самото начало бе ясно, че триото е инжинеринг проект на президента. Да не говорим, че триото се разцепи.Още от самото начало се видя, че само Майчето е готова да преговоря с Триото, беше ясно накъде отиват нещата и Минеков се отегли. Оставете глупостите на Хаджигенов, че не можел да напусне триото, защото били приятели.

241

Анонимен

преди 3 години

Мая направо да вика братя Галеви за министри, да не се срамува ... защото нали сме ''Мутри Вън'' !

240

Анонимен

преди 3 години

Не знам, какво е, но очаквам да я предложат и за министър на МВР. 264.Ореди години останах неприятно изненадана от изявлението на Борисов, че полицията хваща престъпниците, а съдебната власт ги освобождава. Кога най после ще се сложи ред в това отношение. Подобни действия напълно обезверяват хората, че могат ефикасно да бъдат защитени от корупция и престъпност. майтап

239

Анонимен

преди 3 години

До 21Това беше партията от самото й начало! Мая беше с тия хора от ден 1. НЕ ЛЪЖЕТЕ!

238

Анонимен

преди 3 години

До истинадо 260 - никаква грешка, на Хаджигенов мечтата му бе да дойде на власт, на майчето също.Ако някой си е въобразявал друго не е наред с главата.Хаджигенов е адвокат на КТБ, Татяна - на Мултигруп

237

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 268Тепърва се започва ... това не е нищо

236

21

преди 3 години

Изправи се! Мутри вън! беше превзета от Мая Манолова и Татяна Дончева. Партията на протеста вече официално не съществува, това е сателит на БСП.Страхотен провал за отровното трио и всички които искаха някаква промяна - ако това е промяната да сменим Борисов с Мая не я искам - предпочитам си Бат Бойко.

235

Анонимен

преди 3 години

До майтапДнес ИТН показа грозното си лице. Лошко Йорданов заплаши журналист с крумово законодателство и рязане на части от тялото, заради неволна грешка в пряко предаване, която по-късно е била поправена. Колко нагъл трябва да си, да искаш Народен съд, Крумови закони и пр., и да налагаш цензура над журналистиката.

234

Анонимен

преди 3 години

Мая вече се разпорежда в протестната партия и Хаджигенов е под чехъл. Ясно е кой е мъжът в техните отношения.

233

да

преди 3 години

Мутри вън - за да вкараме в парламента бивши червени мутреси от БСП. На митингите на площада бяха представяни млади хора които бяха дошли от чужбина и Николай Хаджигенов говореше, че искат да дадат път на нови хора, млади хора които не са от статуквото. Лъжа, лъжа и пак лъжа само да се докопаме до власт - жалко за тези хора които ви повярваха.

232

майтап

преди 3 години

Ако Слави и сценаристите му след всичко което казаха през последната година приемат Татяна Дончева да бъде зам.-председател на Народното събрание това ще бъде най голямото отмятане и ще приема, че всичко което говореха е една голяма лъжа.

231

Фантазьор

преди 3 години

Нворогледна нощ.Покойте на Баце у Банкя.В тъмнината се чува гласа на МаМая:-Изпразни се,мутро вън!-Мълчи ***!Ща опраам с 200

230

0

преди 3 години

Изправи се! Мутри вън! стана свърталище на провалени политици от БСП и то такива които не ги искат в собствената им партия. Жалко, че поредната добра идея беше брутално опозорена.

229

Бай Хей

преди 3 години

Малее, тези лягат и стават с Борисов. И мокри сънища имат.

228

истина

преди 3 години

Изправи се! Мутри вън! се издъниха брутално като позволиха в последния момент към тях да се лепнат провалени политици на прехода от БСП като Мая Манолова и Татяна Дончева. Николай Хаджигенов допусна фатална грешка.

227

Фики

преди 3 години

Сега е момента за парламента..Сега е момента за парламента..

226

Анонимен

преди 3 години

Татяна Дончева ще бъде предложена за зам.-председател на Народното събрание - това ли е промяната, това ли е новото лице - възкръснал политически труп, същата тази Дончева която прокара поправката Ванко 1 за да го освободи от затвора и е адвокат на всички мутри и бандити.Това ли искаха хората от площада - това е гавра