229

хахо

преди 3 години

с тошко африкански пътя е единствено към африка

228

БЕН

преди 3 години

Много е важен погледът на удохотворен човек,този тошко гледа сякаш са му изяли яденето .Пълен борсук със злобен поглед Няма да го бъде. В политиката трябва да има слънчеви хора..

227

Анонимен

преди 3 години

гербавите са увеличили средствата за пропаганда по сайтовете.

226

681

преди 3 години

ИТН ще подкрепят утре правителството на ГРОБ и без предварителни разговори и губене на време. Запомнете ми думата.

225

Анонимен

преди 3 години

Тошко Африкански пет изречения не може да запомни и каже,а ги чете!Иначе зъл и арогантен! Той и славун са лицето на итн!Господ да пази БЪЛГАРИЯ от тези не. ща.стници!

224

681

преди 3 години

След мишо константинов иде ред на козяк да уточни крайните резултати от "изборите" ни, а глупавият ни народец смяташе, че той избира кой да го управлява...

223

Истукан

преди 3 години

Шоуменска партия. Да ги видем как ще се издънят във властта, ако случайно поемат отговорност. Не искат да поемат отговорност.

222

Анонимен

преди 3 години

Тези от ИТН не искат да управляват, а и не могат. Искат да са сред управляващите, за да са близо до баницата. Колко са жалки всички. Този Тошко е перфектен за клоун в цирка. Ще повиши много интереса на децата. Те всички са такива, а ние си ги избираме. Да няма за кого да гласуваш, ама пустата надежда....

221

Тошко

преди 3 години

Отминава времето на Бойко.Идва времето на Тошко. (т.е. Трифонов)Сменяме един примитив с друг примитив.

220

ВИСОКОМЕРИЕ

преди 3 години

Високомерието се заплаща скъпо.Скъпо платиха всички, които "дойдоха като аслани..." Като се започне от Виденов, Костов, Симеон, Нинова... Сега е ред на Бойко.Но следващите "аслани" (лъвове) вече дойдоха... Ще видим как ще си отидат.

219

СТУД

преди 3 години

Гербайджиите започват да усещат студ - дългата ръка на закона ще ги хване .Но както казваше Големия Тодор Колев - Трета Килия в дясно , Бай Ставри - строг , но справедлив .Браво на ИТН - Никави с Никакви Сделки - няма Борисов , няма Мая , Няма Нинова , Няма Карадайъ , няма Иванов - С НИКОЙ - те са следващите Затворници за Корупция и Кражби .

218

Анонимен

преди 3 години

Тоя прилича на запенен партиен агитатор от 50-те години на миналия век. Изглежда се е взел много на сериозно.

217

от БСП Кюстендил

преди 3 години

Президента Румен Радев ще даде третия мандат на БСП и ще имаме справедливо социалистичесло правителство.

216

izh

преди 3 години

От добро възпитание и според изискванията на правилата. А чалгарите в един момент се взеха много на сериозно. Има още 30% от държавното имущество не открадното след великите събития от великата инфлация Апетити и схеми много, но всички водят да 6 млн клошари Чакаме куклите на конци какво ще го измъдрят в парламента от другата седмица

215

Анонимен

преди 3 години

Бесепарите и турците как ще го сложат на чалгарите направо не е истина. А да им видя после симпатизантите какво ще кажат като тръгнат да управляват подкрепяни от тези ***. Очевадно е, че *** и чалгарите някой ги направлява, за умрелото трио се знае кой. Иначе ако бяха хора на място щяха да преговарят с герб и да имаме стабилно правителство.

214

vvv

преди 3 години

Това се очакваше, но трябваше да се направи сега ГЕРБ да върнат мандата. И да гледат мача (сеира) от скамейката. ИТН са следвашите ще видим дали имат "топки" или и те ще метнат мандата и ще ходим на избори.. Aма този път може народа да не иска да експерементира със страхливи новобраци и да им бие шута....

213

Анонимен

преди 3 години

ссамо така, герб са история !

212

до #209

преди 3 години

Тая от Крушовица, дето час по час тича да се изказва на трибуната по дребни поводи, концесии на плажове и др. вместо да говори по същност, направи БСП на ***. Има 3-4 млади хора, Паргов е там, Вигенин и др. тях да пуска да говорят, а не да досъсипе партията си. Аман от проЗСти "политички"! С нейната прямота ще изпокара БСП с всички партии! Влагай и малко ум плюс дипломация в тирадите си, г-жо Нинова!

211

сминдух енд чесън

преди 3 години

Благосъстоянието на всеки нормален човек е функция на собственото му бачкане.ГЕРБ докараха нещата броя на подобни хора да нарасне до критично високи нива.Липсата на правителство не означава край на света.Без Бойко слънцето пак си изгрява всеки ден.

210

Анонимен

преди 3 години

Пишете си, пишете си, другите ви се смеят .......