92

Анонимен

преди 3 години

Такава работа, работа, работа трябва да се заплати с бой, бой, бой!

91

66225

преди 3 години

Хубава работа, ама гербопитешка! Кражбите за пълненето на тулупските чекмеджета нямат край!!!

90

Ф.С.В.

преди 3 години

Имало една Европейска Държава -която правела ремонт на ремонта на ремонта!!! И общо взето цялата Държава била винаги в постоянен ремонт!

89

Анонимен

преди 3 години

Последните месеци, не бяха суши, наводнения, свлачища, разбити магистрали със десетки умрели, джуджета, чекмеджета. Някой съботира Бойко, а той само работа работа работа.

88

До 107

преди 3 години

Да платят, но като ги дадат на японски фирми строежите, няма да има лапачка. Друго си е на "нашите" хора Автомагистрали да ги дадат и да се купуват материали на тройно завишени цени.

87

Ха-ха-ха...

преди 3 години

В историята на строителството сегашния период ще се запомни като: ,,КОГАТО ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ СТРОИ ПЪТИЩА ПО НАГЛАСЕНИ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ"! Щеше да е учудващо ако не се случваха такива дребни нещица като ремонт на ремонта на ремонта за да има работа,работа, работа...

86

Кмета

преди 3 години

В Симитли мислят само за секс,затова и така се получава

85

Анонимен

преди 3 години

Работа, работа, работа, но сега ще трябва още повече работа, работа, работа, за да оправят пораженията. Срутват се строежите на Фончо, както и властта му.

84

Анонимен

преди 3 години

Джипко вече няма и за какво да се хване. Всяко му действие и изказване е свързано със загуба на много гласоподаватели. Прозрачен, разкрит, и на децата е ясен, но и те не му се връзват. Само блещи пръдни от Банкя, но каквото се случва говори само за себе си. Символ на некадърност, неграмотност, мутренство, лъгане и крадене.

83

Ф.С.В.

преди 3 години

Абе като не можете да правите магистрали и скатове- платете на екип инженери от Япония!! Ще ни излезе по евтино!!! Там в Япония цели планини пробиват за влакът стрела!! С километри тунели през Планини!! Тук някакви се мислят за "инджинерчита" и правят само бели!!

82

МНЕНИЕ

преди 3 години

Проектите за скатове на Магистрали в България са Грешни - това всяко Дете го знае - това е Организирано Свлачище и без Дъжд .Не знам какви Проектанти използва Държавата , но е Задължително да ги смени и Главния Прокурор да ги покани в Съда за Корупция и Убити невинни хора .

81

Дзъ

преди 3 години

Предлагам в България да се забранят тежкотоварни превозни средства... въобще да се забранят всякакви моторни превозни средства, че ни съсипват хубавите магистрали....и въобще да се разрешат само рикши и велосипеди, а пешеходците да са по чорапи...за всеки случай... много ни е деликатно-нежно строителството

80

Анонимен

преди 3 години

Тикварско изпълнение!

79

ФИГУРАНТ

преди 3 години

А НЕ! СЕГА всичко е отговорност на Румбата, амакато иска да УПРАВЛЯВА да го прави, видяхме, че бай СлаФчУ не МОЖЕ ДА ВДИГА САМОЛЕТА, очакваме льотчика...

78

Анонимен

преди 3 години

При ГЕРБ има какво да се срутва защото се построи много.При вас няма как да се срути нищо, защото нищо не сте построили.

77

ver

преди 3 години

На село имаме една лоша клетва,когато не харесваме комшията му викаме "Бойко да ти строи къщата".

76

6 месеца

преди 3 години

За 6 месеца колко срутища станаха... леле майко.Представям си след 6 години. Сигурно всичко ще е ЛЕШ

75

ИСТИНАТА

преди 3 години

Бойко винаги е строил в стил "Ако се махнем всичко ще се срути"Това е комунистически тертип. Залагаш мини в държавата и знаеш как да пипваш леко, където трябва, а ако те свалят от власт, всичко рухва и започваш да обвиняваш новите.И БСП го правеха това и НДСВ и СДС. Не е нещо ново.Но трябва да се прекрати, ако искаме нещо да се оправи тук.

74

Анонимен

преди 3 години

Откакто дойде Слави само проблеми.

73

Анонимен

преди 3 години

Баце че остане в историята, като Бойко срутището!