11

Анонимен

преди 3 години

И ние искаме воден коридор и пристанище от Средиземно и Бяло море до България,за компенсация,че ни откраднаха земята и ни запушиха излаза към Средиземно море!

10

Анонимен

преди 3 години

Разбрахте ли защо Бойко е звъннал на Ердоган?Защото французите са ни спъвали и спряли продукцията към Азия и Бойко се е обадил на Ердоган,да я пропуснат,тези уж са ни патртньори,а се опитват да ни прекарват,но не им минал номера

9

Анонимен

преди 3 години

Ще източат Черно море и ще ни унищожат туризма. Трябва да протестираме.

8

Анонимен

преди 3 години

'' До 9"демократичните управници в белите държави работят да направят живота на гражданите си просто по-добър." - господине, шегувате се, нали? ''.................Не се шегувам ни най-малко ... очевидно никога не сте живели в демократична държава и за това не знаете ... не е късно да опитате някога.

7

Анонимен

преди 3 години

Ние пък искаме воден коридор от Средиземно море до България и с пристанище,като компенсация за откраднатите ни земи и запушването на излаза на България към Средиземно и Бяло море, също и Одринска Тракия си искаме.

6

Анонимен

преди 3 години

Нация която не мечтае, а само гледа да има ядини и пийни, няма как да полети или да остави нещо за следващите поколения. Точно диктаторите построиха най-великите монументи в човешката история. Пирамидите, Колизеума, Света София, Триумфалната арка. Демократите само за ядини и пийни мислят.

5

пущиняк

преди 3 години

Само дето от статията не стана ясно как точно ще се реализира тази печалба за инвеститорите от 800 милиарда щатски долара!?

4

Fisebillillah

преди 3 години

Ердоан да не губи време, каналът може да почака. Да възстановява халифата, да взима обратно Светите места от рода Сауд и да праща армията в Йерусалим да пази Бейтул Мукадес. Няма време за губене. До 2023 трябва да е обявил шериата.

3

Анонимен

преди 3 години

'' Турският президент Реджеп Ердоган има нов мегапроект ''...................Диктаторите по цял свят обичат мега-проекти ... демократичните управници в белите държави работят да направят живота на гражданите си просто по-добър.

2

АнонимеН

преди 3 години

ТУРЦИЯ Е НАПЪЛНО ФАЛИРАЛА И ТОВА Е САМО С ЦЕЛ ДА СИ ПРАВИ ФАЛШИВ РЕЙТИНГ!

1

Анонимен

преди 3 години

Визионер! А други строят магистрали на парче и се фукат.