24

Анонимен

преди 3 години

Ами не е политическа смяна, защото няма мандат от изборен процес.Отделно използват службите за генериране на медиен шум, дори няма да имат време да ги овладеят в дълбочина, но ще генерират огромен смут в работата им.И всичко това, без доказателствена база, която да издържи в съд. А без решение от съд, всичко това ще си остане. Т. е. не разкрива е схеми и виновни, но се опитваме да ги подметем под нови лица, при това извън правилата спечелени избори.Иде време на безпрецедентно разделение.

23

протестъри

преди 3 години

правилно - политическа смяна- да се връщат отново старите бкп ченгета с помоща на славчо чалгата.

22

MaйMyнaтa

преди 3 години

Човекот е елементарно съэдание. Сто пъти ще пробва нещо ново, неква промяна, беэ да се усети, че го клaтятпо един и същи начин

21

Веско

преди 3 години

Не разбирам този плач за няколко държавни служители!? И Дончева го каза ясно преди няколко дни. Щом висш чиновник си взема такъв дълъг отпуск, означава че не желае да си изпълнява задълженията! Не само да се уволни, ами и забрана за всякакви държавни позиции за в бъдеще.

20

Ха бре

преди 3 години

Куте,спри се малко!Стига ги размята тези милиарди бре!Горката БНБ,ако знаят,как се въртят цяла нощ банкноти в главата на Тонката,лошо ще им стане!То бива плямпане,та и Корнелииката не ти вярва вече!

19

ТРОЛ НА ГЕРБ

преди 3 години

Колеги, отивам в обедна почивка, ще се видим по-късно.

18

NDZ

преди 3 години

Кутев,Кутев,преди дни обърка със мед сестрите, сега бъркаш политиката със служебното правителство. Пак ли ще се извиняваш? Според мен -смени работата си!

17

Майора

преди 3 години

Абе Кутев поне признай си че изпълняваш политическа поръчка.След като БСП не може да дойде на власт чрез теб влезна през задния вход!Каква подмяна , това си е обезглавяване на службите по поръчка на Радев , избран с помощта нс Решетников!И вътрешен министър, работещ на база фалшиви неща, тоя казал , оня чул , заплашващ журналисти и неудобни!Това ли е промяната Кутев-връщане на комунизма?

16

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ са спасението на България. На 11 юли всичко живо да гласува, за да изметем червената ***!

15

Анонимен

преди 3 години

Пише се обръч точно както го написа първия път, можеби от третия път ше познаеш, опитай пак L O L

14

Дони

преди 3 години

Това е мъжката Мая Манолова слушах го сутринта лъжец от класа!

13

Анонимен

преди 3 години

Червените кхмери са само месец във властта а вече прилагат терор от най тъмните времена на бандитския режим след 1944!

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9 "Натовския генерал" какво каза за Крим, я ми припомни?

11

Анонимен

преди 3 години

ОбрАч поправка

10

Анонимен

преди 3 години

СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ Е ПОЛИТИЧЕСКО БЕ ЧЕРВЕН МРЪСЕН ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ

9

Анонимен

преди 3 години

Точно за това троловете на ГЕРБ не биват приемани на сериозно.Радев е не просто НАТО-вски генерал, той е НАТО-вски проект, той е спонсориран и излъчен от структурите на НАТО в източна Европа, с прецизната цел да се укрепи обрачът около черно море, защото при ББ бяхме винаги слабото място на този обръч.

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен2по точно са клуб на червените пенсионери! какви генерали са без армия?! и то натовски?! циркаджии! водят се уж натовски и тия се наакаха!

7

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

РАЗДАВАЛИ МИЛИАРДИ АМИ И ТЕ КАТО ВАС ПРЕДИ ДА ДОЙДАТ НА ВЛАСТ. НАЛИ СТЕ ОТ ЕДНО КОТИЛО БКП

6

Анонимен

преди 3 години

Това правителство е дори прекалено вниманително и умерено спрямо брутализма който бяха наложили от ГЕРБ. Ясно е че като служебно правителство нямат огромни пълномощия, но след 11 юли е нужна абсолютна чиста, до крак и кост, там където е минавал Гербер да се дезеинфектира и да се премахва всичко със спешна операция без упойка!

5

Анонимен

преди 3 години

Бойко остави на пости бесепарските мутри на пост 10 години. Готови са да късат живо месо от глад и злоба!