23

Анонимен

преди 2 години

До 34: Аман от натегачи ..

22

Анонимен

преди 2 години

Ами, не. Ако имаш половин мозък, нищо не можеш да разбереш. Както и повечето, които са се изпразнили по въпроса. Няма ново и старо нормално. Има само едно нормално, и обратното. Нормално е ако идва приливна вълна да избягаш, а не да стоиш да те удави. Но явно тука повечето не вдяват и все си мислят, че някой ги лъже.

21

Анонимен

преди 2 години

Екстрадация за всички 1000 човека ваксинирани в България!

20

Станишката

преди 2 години

Чакаме ония шашави я с болниге в интензивното

19

Анонимен

преди 2 години

Вече знаем, всичко знаем. Голямото събуждане е факт. Царя е гол! Благодарение на Тръмп, целия свят се събуди. Знаем за адренохромните наркомани и сатанисти които плащат на медиите.

18

Анонимен

преди 2 години

Главобалието и хремата са симптоми на почти всяко заболяване. Аман с вашия ковид. То че са платили на правителствата да натискат за кастриране на населенията умствено и физически е ясно. Ама много прекали нашето - и бойковото, и сегашното. Ковидарски новини не чета вече повече от година. Пък вие си пишете.

17

Анонимен

преди 2 години

Наесен ще изпращаме инжектирраните. Ужасена и Бау ще вият като чакали, че е дошла новата вълна.

16

Анонимен

преди 2 години

Медиите се опитват да градят ковид реалност, но всичко се срути. Бройката за "ваксинирани" във всички държави е завишена петорно. "Умрелите" и "инфектираните" от медийния вирус се броят на пръстите на една ръка. Тук няма и 10 хиляди инжектирани. Гейтс си скубе косите а Шваб и Coрoc му ги посипват с пепел.

15

Анонимен

преди 2 години

Има ли нещо, дето "задължително трябва да се спазва", значи нещо не е както трябва. Така беше по времето на соца. Всичко беше абсолютно "задължително". За неспазващите - Белене!

14

Анонимен

преди 2 години

Всеки, който има половин мозък ще разбере, че когато медията натиска и рекламира ваксини толкова много, значи има нещо нередно, няма никаква пандемия и никакви добри намерения

13

Анонимен

преди 2 години

Що няма "само"? А? Малко са за истерията, която се опитвате да сътворите.

12

Мутафчийски

преди 2 години

Граждани и селяни, чуйте новината -иде благинката! От днес до края на месеца 50 лв. и едно прасе за първа игла на Пфайзер/Байонтех! Оферта на института Роберт Кох-Германия! Муааахахаха! Само не се блъскайте, че койт' превари той завари!

11

До 19

преди 2 години

Много си ***, понеже не знаеш елементарни неща като това какво е имунитет

10

Ваксиниран

преди 2 години

Ако се окаже че вирусът е лабораторно създаден, всеки трябва да се ваксинира, подобни вируси са така направени, че естествения имунитет срещу тях да е кратък и дори и преболедувалите да се заразяват повторно. Затова е натиска в момента. Явно е изкуствен

9

заслуга на Герб

преди 2 години

и на БКП-ДС комунистите всесилни.

8

Анонимен

преди 2 години

Вируса е гаден, независимо дали ви харесва или не !Пазете се и се лекувайте, но НИКОГА НЕ ХОДЕТЕ при проф. Николай Габровски от Пирогов, или доц. Зафер Оркун Токташ - Медикал Караджъ, болница Медикал парк Истанбул.Тези хора са изключително арогантни, нахакани, некадърни и се интересуват само от парите ви.

7

До АнонимеН

преди 2 години

Абе шBe. cтep, ти природно ли си толкова npocтo или го тренираш усилено А мaмицaта ти мpъcна

6

.

преди 2 години

Barka Barka Woof Woof

5

УчудЕна

преди 2 години

Бройките малко, но Кунчо Брадата не разрешава да свалим маските и май му е време за ПЕНСИЯ или УВОЛНЕНИЕ!

4

Анонимен

преди 2 години

Как сте ковид психари и хипохиндрици, набучихте ли си химикалите против кашлица, наричани от мисирките ваксини? Аз много искам да се препаратизирам срещу уханска кихавица , ама нямам желание.