209

Анонимен

преди 2 години

Гласуваш за ИТН ..... Получаваш БСП .... ДПС.... протестърите на Черепа и цапъртъсите от НДСВ. Честито.

208

Анонимен

преди 2 години

До *** Комунистотрязаха мненията ми

207

Комунист

преди 2 години

Скъпа ДианаАко нямаш идея как и за какво живееш то се получава точно това което е в България сега.Говорят за демокрация никой обаче не казва какво всъщност е това ,а именно мъже с оръжие и роби вземат решение коя държава да превземат и да трупат повече богатства!Другото обяснение за народо властие е прах в очите на масите!Същото го има и от другата страна т.е обяснението за комунизма, но разликата е поне че аз лично преживях модел който можеше да се развие ,ако не беше предателството 1989!

206

Див Врачанин

преди 2 години

Славиту,обеща,че с БСП НИКАВИ договорки!!!?(???)Трифонов,лъжеш!

205

Рем Вяхирев

преди 2 години

Айде Слави,обличай белия костюм! Време е за Шоу!

204

нищо нищо

преди 2 години

Като налети зимата,и нашенеца почне да търси къде с-рат гладните,и някои работи ще му съмнат!И на пролет бая ще се замисли като тръгне да гласува!

203

Анонимен

преди 2 години

Слави Трифонов е продукт на системата. За това имат допирни точки с БСП. Уж щеше да сменя системата. Но няма как да се случи поради факта, че продукта на системата е обременен от тази система. Може и да я смени някога някой... но няма да е скоро.

202

Анонимен

преди 2 години

Много ясно. Те ИТН са си комунисти по рождение. Трифунций си е комунист. Как да нямат допирни точки?

201

Диана

преди 2 години

До Анонимен214 Защото те не знаят какво да направят, какво могат да предложат и с измама изкривиха времето и обвиниха Герб за това, което направи БСП, като набивайки "вината" му агресивно непрекъснато в главите на хората, правят от това трамплин към властта...Истината е, че много хора ги усетиха, но и много се подхлъзнаха по лъжите им - особено чалгарите, които объркаха чалгата с политиката и на което се разчиташе в плановете за окупацията на властта от БСП...Има да учим още уроци!

200

Анонимен

преди 2 години

чалга + корни + пчеличката мая + на иван костов производните.... ОООТВРААААТ

199

Тодор Живков

преди 2 години

Здравейте дрОгаре и дрОгарки! Честито ви ново правителство! Ще изпълним петилетката за една година. Крадете бързо, че нема време. Тази година ново правителство, догодина -две! Да ни е честито!

198

Христо Христов

преди 2 години

До Анонимен/210"Че те са махнати вече." - не, не са махнати. Също както партийните секретари и дс не бяха махнати 1990та, благодарение на атлантиците Соломон Паси и Александър Йорданов.Чистката трябва да бъде пълна и герб и атлантическите антибългари трябва да бъдат изчегъртани до 9то коляно.

197

Анонимен

преди 2 години

Повърнах два пъти!

196

Анонимен

преди 2 години

Защо всички говорят за ГЕРБ? Общата им цел била да махнат ГЕРБ? Това ли е? Е, ако няма друго, се разкарайте. Бива злоба и омраза, но *** ю прекали.

195

Mиpocлавa

преди 2 години

Kъде cи Батко! Kъде cи Батко! Дa ти пеем cлaдкo, cлaдкo!

194

Диана

преди 2 години

До *** Комунист Не ти трябва идея как да живееш добре! Нужно е да живееш така, че да си доволен от себе си и от живота...Теорията на Комунизма е чудесна, но попадна в лоши ръце и вместо да изпише вежди, извади очите на хората...Всеки човек е различен и има нужда от различни неща за да сме добре, важното е да сме хора, да се разбираме и помагаме, да не се изоставяме в трудни моменти и да има къде да се обърнеш и получиш помощ и подкрепа в обществото...Т.е. да живеем нормално!

193

Анонимен

преди 2 години

Ромите поне стават за строителни и селскостопански работници. Българите могат само да крадат.

192

Анонимен

преди 2 години

Целта да махнем ГЕРБ. И на това ако му викаш програма? Че те са махнати вече.Какво още ги дъвчете?

191

Анонимен

преди 2 години

Тръгнали да правят заводи, а кой ще ви работи в тях? Който става за оператор на компютъризирани машини е в страни, където се плаща десетократно повече. Нищо против ромите, но те не са готови за такъв труд. Та, кой ще ви работи в прехвалените нови заводи? Сценаристите на Слави? Те едва ли са по-кадърни в ръцете от роми.

190

Гласуваш

преди 2 години

За бай Чалга, получаваш БСП и ДПС в комплект, честита "промяна" !!!