17

Анонимен

преди 2 години

ИТН си изиграха ролята да оберат протестния вот и да пробват да го подменят. Наесен с песен и дано вземат 4% поне циркове да има.

16

Анонимен

преди 2 години

Вълчев, Ивайло Вълчев, Вълчев, Вълчев, като срещна такава фамилия - Вълков,Вълчев , веднага правя асоциации с турската терористична организация "Сивите вълци" , с Акджа, с Цветанов, с В. Вълков и подобни интересни личности!

15

Анонимен

преди 2 години

11 Защо не допуснеш, че ИТН си имат достатъчно приятели, в средите на бизнеса и магистратите в Англия? Какъв ДПС ти се придвижва? Има доста информация в нета, също.

14

Гъмза

преди 2 години

Буци ни каза така да правим.

13

Анонимен

преди 2 години

16 Хее, посмали малко, заради показан компромат срещу спеца по фалитите Асен Василев ИТН, да слезе на четвърто място, е малко пресилено. Не смяташ, ли? Има Интернет и всеки може, да види състоянието на бизнеса на Василев в чужбина. За да има извън съдебно споразумение, значи някой се е признал за виновен. Това е обвинетият в интелектуална кражба Василев, с неговия екип.

12

Илиев

преди 2 години

Подхвърлен фалшив компромат по адрес на министър Василев,налапан от Т.Йоданов,"изстрелян" от най високата трибуна в държавата,праща партията на Сл. Трифонов на четвърто,пето място,ако утре има избори за 47-то НС. Шарани,Борисов ви хвърли въдицата с тлъстата стръв,вие като *** я засмукахте и сложихте началото на вашия край.Народа,поне 85-90% е възмутен от идиотските ви действия,нямащи нищо общо с нормалните отношения между умните интелигентните и вас.

11

Анонимен

преди 2 години

текат на спокойно в спалните, защо не коментираш изборните победи в Кърджалийско

10

чарли

преди 2 години

Скоро е вас няма да ви има.

9

Анонимен

преди 2 години

Този компромат за Асен Василев беше гаден. Такава подробна информация Тошко няма от къде да вземе, ако не са му я подали ченгетата от ДПС.

8

Анонимен

преди 2 години

Какъв кабинет , какви пет лева , кои ви подкрепя кои ви иска ..та още мандат не са ви дали ..селски циркаджии

7

Анонимен

преди 2 години

Не може да ги назначат и поради друга причина. Служебеното правителство получават 6 заплати на куп като обезщетение или те им казват бонуси.По 2 заплати щели да дават на администрацията си. Щом са получили тези пари до края на годината не могат да ги назначат отново. По кодекса на труда е така. Като работник или служител получи обещетение - няма право да се върне на същото работно място до края на календарната година. Но причините според ИТН са други и това е много тежкото минало на служебното п

6

Анонимен

преди 2 години

И това интервю подсказва, че от ИТН нямат понятие от управление, поради което задкулисни сили ги лашкат ту в една, ту в друга посока и ги използват както си искат. Затова може би е по-добре да има трети избори и ИТН въобще да не влезе в Парламента!

5

Анонимен

преди 2 години

Славито или не съзнава, че от нови избори ще понесе най-големите щети, или е много кофти покер играч.

4

Анонимен

преди 2 години

защо бе Слави, защо не избереш малко комунисти в правителството... или поне протежетата им.

3

Янков

преди 2 години

Поредните Месии ще ни Таковат.Вервайте ми!

2

Анонимен

преди 2 години

За 3 месеца служебните на Радев/БСП/ДБ, си показаха рогата. Трябва, да са слепи от ИТН, да не ги видят. Христо и Мая загубиха играта на нерви и се издадоха, издадоха и менторите си.

1

Анонимен

преди 2 години

В правителството на ИТН лица няма да има, защото там всички са заdници!