66

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 61 Не. Връщат мандата значи да отидат да отчетат на Радев кои са избраните министри и той да пусне указа за гласуване в НС. Част от процедурата просто. Макар че вече са отекли. С Илиев и Бакърджиева плюс имиджа на Пацето всеки подкрепил ги би се самоубил ритуално. Корни малко се натиска явно заради зетя, но и тя би избягала, ако ДБ и ИБгНИ откажат подкрепа. С тях би позамазала, че е в тумбата. Без тях разцепва БСП.

65

До

преди 2 години

Слави, всички са болни за власт,искат министерски постове.властта е сладка,никой не мисли за народа.дерзай.но.???.

64

Koko

преди 2 години

ИТН са най- жалкото недоразумение в новата история, дори ГЕРБ бледнеят пред този триумф на неадекватността.

63

Баба Яга

преди 2 години

Може да го върне на Китодар.

62

Анонимен

преди 2 години

пълен цирк

61

Анонимен

преди 2 години

Много министри бре, министър на сел янията нема ли да сложат....хахахаха :)) Иначе не знам какво са си мислили че ще постигнат с 65 дупетата, да си мислят че са некаква сила :)

60

Анонимен

преди 2 години

много зле тия,ужасТТТТ

59

Анонимен

преди 2 години

Какво значение има кой ще е ?!? И Гацо Бацов да сложат, и Шишо Бакшишо да сложат, все тая. Така или иначе, след като тези калдаринки се оакат по всички фронтове, на есен ще се ходи пак на избори. Докато чалгаризиранотo ни население се възпроизвежда, ще се въртим в този порочен кръг още десетилетия, ако не и столетия!

58

Анонимен

преди 2 години

Какво значи "връщат мандата"? Отказват ли се?

57

Анонимен

преди 2 години

Този р некадърник, бостанско плашило.

56

Зозо

преди 2 години

Ако Ристю легне при Корни и този кабинет мине, протестите започват от първия ден. Истински протести, не платени от Черепахата и Мустакатия. Излъгаха пак хората чалго-социалистите под ръководството на Рундю и Масква. Вкараха БСП през задната врата във властта. Ще си платят жестоко ако направят кабинет.

55

Анонимен

преди 2 години

Саботирайте правителството! Не плащайте данъци и не им работете!

54

Анонимен

преди 2 години

Кой си ти? Марионетка, кукла на конци.

53

Stiling

преди 2 години

Пак няма угоди. Винаги сте недоволни каквото и да прави някой за Вас! Ако не предложи кабинет защо не предлага бяга от отговорност. Ако предложи защо предлага тези такива били, онакива били. Не Ви харесва нищо и само кусури търсите. ЛОШ МАТЕРШАЛ ХЕЙТЪРИ И ЗЛОБАРИ. ЗАВИСТЛИВИ АЛЧНИ НЕКАДЪРНИЦИ СТЕ ВИЕ. ЗАТОВА ТОВА СИ И ЗАСЛУЖАВАТЕ!

52

Бай Баяни

преди 2 години

Оха,натовските генерали ще се кефат на симпозиумите на нашето момиче.Това си е бактериологично оръжие отвсякъде.

51

Анонимен

преди 2 години

Секи научен труд е яко преписване и малко напън за да се измисли тема. 40 страници преписано е нищо. Пък и в долната подчерта пишеш от кой си преписвал. Тоя от който си преписвал е преписал от друг и т.н.

50

..

преди 2 години

абсолютни циркаджии със скъсани дънки.. хората гласуваха на сляпо за тях с идеята за по- добро най- накрая, а то още по-зле стана. връщаите мандата и изчезваите, че *** хте сума ти неща, пък и почнахте да крадете вече...и то от цифри от рода на 300к евро. Представям си, ако тръгнете да правите правителство и нарастнат цифрите какво ще става. Не маистрала, а селски път няма да видим

49

Анонимен

преди 2 години

Някой знае ли последно Петър Илиев или Пламен Николов е плагиата от книгата на доц. Киселова? Понеже Тошко се закани на стълбите в НС пред журналистите, че ще съдят всеки, който казва, че има плагиат в правителството Николов. А доц. Киселова лично каза, че 40 страници са откраднати от книгата и "Парламентарен контрол". В момента университета разглежда 3 сигнала за плагиатство. Но дали един от тях не е доктората на Николов още не е ясно.

48

Анонимен

преди 2 години

ИБНИГО дали ще го подкрепят?

47

Бонго Бонго

преди 2 години

Да учени, умни хора са от ИТН и в тоалетна да го заключат все ще намерят какво да ядат. Способни хора талантливи