49

ПроСоТо

преди 2 години

До 129...не сме толкова малък народ,има и по-малки от нас...А сме такива,каквито сме, по две причини:..-Първо сме много търпеливи и не държим особено на себе си и второ:..-Заради ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТОРИ има много ПРОДАЖНИ ЕЛЕМЕНТИ между нас,които се натискат да "дърпат конците" в държавата..И да обиждат.."Виестепростииазсъмпростзатовавиработакъксиискам"..

48

Анонимен

преди 2 години

И тази професорка се отказа от това, което е учила. Да се върне студентка.

47

минувач

преди 2 години

Абе нали ваксините били на 95% ефективни? Тогава защо в Израел болниците са пълни и почват да им дават и трета 'игла'? За да покрият 'останалите 5%' може би? Ха ха, верваме, нали!

46

129

преди 2 години

Ние сме малък, но същевременно много *** народ. Изобщо не е случайно, че държавата е бедна. Това е следствие на хората които я обитават.

45

специалист

преди 2 години

Това е текст от КХП т.е Кратка характеристика на ваксините Продължителност на защитатаПродължителността на защитата, предоставяна от ваксината, не е известна, тъй като тя все ощесе определя в текущи клинични проучвания.Ограничения на ефективността на ваксинатаКакто при всяка ваксина, ваксинацията може да не защити всички ваксинирани.

44

Ами

преди 2 години

да си вкарам отрова или не,какнлвото и да Ема в този флакон ! Това е! Колкото и да ме пръскат и уморят ,няма да предам Бог и само той ще реши живота ми! Вярвам и масово българите са на това мнение!

43

специалист

преди 2 години

Причината се съдържа в текста на КХМ на всяка ваксина. там където се коментира имунитета ...

42

Амиии

преди 2 години

Супер се е случило! Все повече си мисля че титлата професор е една титла финансирана от глобалиститте ,от техните ценности,знания ,насока за познания , форуми, семинари и какви ли не сбирки,плащани от тези *** и са ви хванали здраво за топките за всички получени дивиденти,слава,респект и какво ли още не,че сега се превърнахте в новите плашила и палачи на хората !

41

ПроСоТо

преди 2 години

тия "корифеи" така и не разбраха,че просто ХОРАТА НЕ ИСКАТ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ!!!..Ако ще и с баница и бъклица да ги кандърдисва МЗ,просто НЕ ИСКАТ!..Кого вини тая баба?

40

Край

преди 2 години

Ако съм от МЗ ще наема звиздите на пайнер и де що има плеймейтка с костюмчета на медицински сестри да ваксинират.Всичкия рисков контингент над 60г. ще ги опаткам до две седмици.

39

Анонимен

преди 2 години

Бабо, върви си гледай внуците.Аман от професори по нищо.

38

Анонимен

преди 2 години

Де Ла Оя е хоспитализиран с коронавирус:"Исках да чуете директно от мен, че въпреки пълната ваксинация, аз съм заразен с Covid и няма да мога да се бия следващия уикенд."

37

Анонимен

преди 2 години

Не е казвала подобно нещо, заглавието напълно подвежда и манипулира! Водещата зададе такъв въпрос, на който тя се извъртя и не отговори директно.А от коментарите се вижда, че каквато и кампания да се беше провела, само щяха да потрошат едни пари и резултатът щеше да е същият! Брошури и ваучери не влияят на циментови тикви!

36

Дедо

преди 2 години

С кво ни занимавате 2 години бе .....!?

35

Анонимен

преди 2 години

Жените се провалиха в Бг.

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 40предлагат ни мутри и чалгари за такива гласуваме то и поради тази причина много ги е гнус да гласуват.

33

Край

преди 2 години

До 33 - Съгласен в дюнерите ще минат 70% от дозите обаче за другите 30% ще трябва да ги убедим че е много куул или хипстерско да се ваксинират. Или барем да наемат поп-фолк звездите на Пайнер облечени като медицински сестри да ги бият.

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 33Умнико, друга е целта, а тя е това да се случи видимо и с ексклузивното съгласие на овцете. Целта е вие да сте послушни и без собствен мироглед.

31

//

преди 2 години

Виж сега, дърто. Никой не се е провалил, просто се надценихте и подценихте българите. И още ще плачете, почакайте да стане анархията. Съд и бесило ви очакват.

30

Анонимен

преди 2 години

Вече очаквам от тоалетната чиния да изкочи накой загрижен, който да ме убеждава да се инжектирам.