57

Анонимен

преди 2 години

Правилно е получила.Лукашенко се бори да не допусне западната и американска демокрация и разруха.В Беларус все пак още има запазена ценностна система каквато ние имахме по соца.Здравеопазването и образованието са безплатни в Беларус.Лукашенко е истински политик,патриот и си обича родината!

56

Анонимен

преди 2 години

Европейците нападнаха Белорусия и Русия, а в Белорусия особено европейците извършиха най-чудовищните кланета и зверсва. Европейците избихва в Белорусия цели села, страци, жени, деца - наред. Младите жени изнасилваха преди да ги убият. И после запалваха цялото село. И тези същите фашисти сега ще учат Белорусия на смешната им западна "демокрация".

55

АнонимеН

преди 2 години

ФАЩ НЕ СИ МРЪДНАХА ПРЪСТА ЗА УКРАЙНА, ТА ЗА БЕЛАРУС ОЩЕ ПО-МАЛКО! ВЪВ МОМЕНТА НЕЗАКОННИЯ ЛУКАВШЕНКО Е ПО МАЛКОТО ЗЛО, ЗАЩОТО ФАЛШИВИЯ ПУТИН САМО ЧАКА ЛУКАВШЕНКО ДА ГО МАХНАТ ЗА ДА НАПАДНЕ БЕЛАРУС!

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 53 Пробвай пак, но тоя път с истинска информация. :))))

53

Анонимен

преди 2 години

Наскоро завърши преброяването в САЩ. В американското население до 18 години 47% са с латино-американски произход. Това ще бъде Америка след 30 години, ако не и по-зле. Какъв съюзник може да бъде такава страна, още повече да си им васал като Бъглария. Какво ще стане с Америка след 20, след 30 години? Какво може да се планира с такива съюзници, какво ще решат за васалите си?

52

Анонимен

преди 2 години

До Паметлив Паметлив, но само за КГБ пропагандата. На такива им се казва руски роби.

51

Аха

преди 2 години

А нашите ''протестъри'' там сигурно щяха да бъдат разстреляни на място за държавен преврат, начело с главатаря им Радев !

50

Анонимен

преди 2 години

С нашите мутри милиционери бавно, но славно се превръщаме в Беларус. Същите номера и глупости правят нашите неща стници

49

Анонимен

преди 2 години

На 4 септември 1914 г. в района на Талерхоф (Австрия) е открит първият концентрационен лагер в Европа. Той е предназначен за руското население на империята, което отказва да стане украинско - нова националност, измислена от поляците и култивирана от австрийските власти.

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 50 "които застреляха пред Капитолия" Никого не са застрелвали пред Капитолия.

47

За много години

преди 2 години

Я си спомнете какви присъди получиха двете кметици на Младост при режима на Тиквошенко и пак коментирайте, че не сме пропаднала бананова държава и тук е много по-добре от Беларус.

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "До Анонимен 34 "на запад щяха да ги осъдят до живот за тероризъм." На Запад щеше да има справедлив процес" - колкото имаше справедлив протест за протестиращите които застреляха пред Капитолия в САЩ.

45

Атанас Велмазов

преди 2 години

Чест и адмирации господин Лукашенко ! Бъдете здрав и благословен ! ЦЯЛАТА НАЦИЯ Е С ВАС !

44

Паметлив

преди 2 години

Всички опити на САЩ да демократизират(?) десетки държави доведоха единствено до тяхното съсипване-Афганистан,Украйна,Ирак,Либия,Сирия,Йемен...Навсякъде разруха и война.Дали именно това не е била целта,прикрита зад помпозни фрази?

43

АнонимеН

преди 2 години

До ???? МАКАРОН Е ЗАКОННО ИЗБРАН КОЕТО ГО ПРАВИ РЕПРЕСОР НО НЕ И ДИКТАТОР!

42

Анонимен

преди 2 години

До Три реда сълзи Морално банкрутирал си!

41

Анонимен

преди 2 години

До Факт Как можеш да си гледаш физиономията в огледалото не е ясно.

40

АнонимеН

преди 2 години

ВСЕКИ КОЙТО ПОИСКА ДА СЕ ОБЯВЯТ ПРОТОКОЛИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ И В ПУТИНАВИЯ И ЛУКАВШЕНКВИЯ ОТИВА ДИРЕКТНО В ДРЪНГОЛНИКА ИЛИ УМИРА АКО НЕ Е ТОЛКОВА ИЗВЕСТЕН! ЗАТОВА В СЕВЕРНА КОРЕЯ И КУБА НЯМА ТАКИВА ПРОБЛЕМИ , ЗАЩОТО ТАМ ИЗБОРИ НЯМА! ПОСТОВЕТЕ СЕ УНАСЛЕДЯВАТ

39

Факт

преди 2 години

Заговор че имаше-имаше.Нещо подобно на Украйна,със същите организатори.Само че не се получи,най-вероятно защото беларусите видяха последиците за Украйна от тамошната "демократизация" и не подкрепиха прозападната опозиция.

38

Три реда сълзи

преди 2 години

Що тъй в "обективното" изложение на новината сте пропуснали факта, че има видеозаписи от собствените й съратници, в които тя призовава за насилствено овладяване на изпълнителната власт, ако режимът на Лукашенко не се съгласи с "предрешената" победа на опозиционната кандидатка Тихановская в изборите? В коя нормална държава не съдят за опит за преврат и подстрекателство към него? Защо ли питам, като се знае на чия хранилка сте - онези спецове по "цветни революции", тоест праведни преврати.