428

Анонимен

преди 2 години

Пак ли Росица ще я използате бе тикво?!?!?

427

Анонимен

преди 2 години

Ставаш все по-смешен и все по-жалък.Да можеше да се видиш отстрани,или поне в огледалото.Аааа,там не смееш,защото ще видиш Пеевски.Нали така ти казаха студентите в Лондон,затова не смееш повече да стъпиш там.

426

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да плюеш по Радев,пак ще си го изберем.Внимавай да не умреш от злоба.

425

анонимен

преди 2 години

От 15 години имам частен бизнес и никой до сега не ме е притеснявал-какви са тия измишльотини дето ги плещите бе !

424

Анонимен

преди 2 години

Защо ли народа си обича "диктатора" и му дава 66% рейтинг,а тебе, целия в бяло,не може да те диша?А,тикво?

423

Анонимен

преди 2 години

Ти беше 12 години диктатора,мутро.Радев не е мачкал бизнеса и не е подлагал пенсионерите на геноцид,както ти правеше.Радев не крал евросредства и нашите пари,както ти правеше.Радев не е завладял цялата държава,както ти правеше.Край!Свърши се!Никога повече няма да видиш власт!

422

До Боже прибири го

преди 2 години

Не вярвам Борисов да влезе в затвора. Разберете ме правилно,не защото Бойко няма причини да е там,а защото ,,Гарван,гарвану око не вади" Амриканците няма да позволят техните лакеи да завършат в затвора,а както знаем България е американски протекторат! Давам стотачка на всеки,който ме опровергае!

421

Анонимен

преди 2 години

Буци ще каже името на кандидата си чаааак за втория тур на изборите,тъй като за пърият няма никакъв шанс.

420

Анонимен

преди 2 години

Няма ли кой да обясни на бившия пожарникар и министър председател, че вече няма думата? Не ме разбирайте погрешно обаче - пожарникар е сериозна професия, но бившия мин.-пред. е толкова пожарникар колкото аз марсианец!

419

А как е

преди 2 години

Фамилията на Ясен....

418

Божеееее

преди 2 години

Поправи цените, че хвърчат до Рая!

417

Анонимен

преди 2 години

Кой взимаше решения от джипката? Кой си сменяше мнението по 3 пъти на ден? Кой раздаваше пари от джипката и харчеше нашите пари?Ето това е истинското лице на диктaтopa!!!

416

Анонимен

преди 2 години

Кристалинка, става все по-известна след скандала около нея.

415

Анонимен

преди 2 години

Балтов през 2017 г. подал сигнал до ДАНС срещу лекари протестиращи срещу не доброто управление на Пирогов от него. Доносник с една дума, става за кандидат на герб.

414

ПроСоТо

преди 2 години

До Гошо..прав си...За съжаление "СВАТОВНИЦАТА"-така наречения "Гешев" ,се прави на умрялалисица...

413

Гошо

преди 2 години

Ако зависи от мен тоя тиквундер отдавна щеше да е станал булка в централния софийски затвор.

412

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 440Киро Канадеца и Асенчо Уплашения поглед, ако съберат 2% от вота требе да черпят :))) Нито са авторитети, нито са известни тук или в чужбина, нито са направили нещо за 4-те месеца като служебни министри.....един въздух под налягане са :)) Самият факт, че медиите пишат по няколко пъти за тях всекидневно, явно искат да заменят ИТН, нещо като новите юпита месии :))) Дори нямали време да направят партия, затова щяли моля ти се, да влязат в някаква формация, пълни клоуни са тез :))

411

анонимен

преди 2 години

До Анонимен 430 Щом на ГЕРБ гемията е потъваща,то тогава какъв епитет ще избереш за гемиите на Славуца,Майчето и Корнелия?Не ставай смешен,а чети вестници.Според последните проучвания на ДВЕ социологически агенции ГЕРБ пак ще е 1-та политическа сила.Ей така символично.Аз лично предпочитам крадлив,но вършещ някаква работа,управляващ,отколкото "честни" некадърници(ИТН,ИБГНИ,ДБ,БСП),които не могат да се разберат помежду си.Колко пъти ще ходим до урните,хвърляйки по 100 милиона на вятъра?

410

Анонимен

преди 2 години

Слави- президент, а Тошето - вице.

409

Кмет кметува

преди 2 години

Без никакво съмнение- Кметицата на София е силният кандидат който със смелата си усмивка подсказваща колко много е съгласна че в нейно присъствие открито с преднамерена злост не се говори за чекмеджета, куфари и сандъци тя със самоковски ритъм на чуковете изковаващи тенекиените проекти без притеснение ще премине от Кмет Софийски до престола на Президент Български.