122

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 119 - Да, правителството е клиент на една от фирмите на Мъск. И какво? Братовчед ми има камиони и работеше за държавата, когато строяха магистралта. И какво? Не е частник ли?

121

Пуржо

преди 2 години

Крайно време е да изчезнат тези пушещи и шумни барутници от пътищата. Нормално е плебса да се страхува от новостите, но с течение на времето свиква с нещо и започва да се страхува от следващото. За плебса е важно да консумира минамалното нужно за да върши максимума си работа.

120

Асан

преди 2 години

Да спира аз съм на голф 3-ка :)))

119

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - нито има ток от къде да дойде, нито има толкова литий на планетата с който да се произведат, то и сега ел колите са под 1% (чисто електрик, не хибрид) - пак не стигат запасите от литий.

118

Анонимен

преди 2 години

До До 103 - Защото в САЩ разстоянията са огромни, а темата защо никой не строи нови жилища и защо вече е невъзможно, да се сдобиеш с ново такова, е различна. Еврооа не е САЩ.

117

Анонимен

преди 2 години

Кажи така ве ***, защо ме ядосваш, мейби само ти си знаеш ! :)) Да напиша отново, Мъск е клоун, работи за правителството на САЩ, тоест не е никакъв частник :)))

116

Анонимен

преди 2 години

Да сте чули фашистите от Брюксел да ви говорят за залесяване? Горите имат нужда от СО2 емисии за живеят и чрез фотосинтеза да превръщат СО2 в кислород. Такава система е по-екологично и по-добра за световната икономика и екология, отколкото система, в която няма нито въглищни електроцентрали, нито гори, абсорбиращи СО2.

115

Анонимен

преди 2 години

Всеки говори за цената на батериите а никой не си задава въпросът от къде ще дойде токът за тяхното зареждане при положение че не се строят нови атомни въглищни мощности а русия постоянна вдига цената на газта? Ако всички автомобил станат на ток как ще се запазят сегашните цени на токът? Няма как! Токът ще стане поне 2.50лв. за киловат час. Елементарно търсене и предлагане. Пазарът не търпи дисбаланси.

114

Анонимен

преди 2 години

Тези с тази зелена сделка ще се прострелят в краката както се простреляха с газта чиито цени сега скочиха до небето.

113

Анонимен

преди 2 години

До край - Мисли и за утре. Днсе са 8 милиарда, утре ще са 12 милиарда и какво върви, вс еповече и повече имат достъп до автомобили. Представи си, ако имаме 2 пъти повече коли? В малките граодве, няма да е проблем, но в столиците ще е катстрофа.

112

До 103

преди 2 години

Точно самотните *** са най-големите пропагандатори да се возим в градски транспорт. Щото живеят обикновено под наем близо до работата си,нямат семейство,което да ползва автомобили. България е на едно от последните места в ЕС по брой автомобили на човек от населението. Да ни говорим за сравнение със САЩ,където градски транспорт липсва на практика (изключвам метрото в Ню Йорк примерно)и почти всички се придвижват с коли. Защо в САЩ не е проблем,а в България е проблем?

111

Анонимен

преди 2 години

Дори не ми се чете, много болни хора в родината....хахахаха :))) Футболни отбори като Сити и ПСЖ, откъде мислите хвърлят пари без да ги е грижа за бъдещето ? Питам само, нали сте свръх компетентни :)) Забравете за Мъск, това е клоун, който е на служба в правителството на САЩ, освен ако не искате да ходите до Марс....хахахахахаха :)))

110

Анонимен

преди 2 години

За всеки ще има малка квартирка 8 квадрата с виртуална реалност като сложите маската да изглежда като 10 стайна, дори и миризми виртуални на 10 стайно жилище, малка симпатична електрическа кола на кар шеъринг ако искаш да пътуваш някъде, и ще ядем насекоми, защото има протеини в насекомите, а телешко и мляко - не! кравите пpъцкат и отделят метан и CO2 което не е екологично, вреди на планетата, да спасим планетата.

109

Анонимен

преди 2 години

Никой не ги мисли германците, газта стана 1000$, те по-добре знаят как да си поддържат икономиката с такава скъпа газ.

108

Анонимен

преди 2 години

Имам идея - вместо да плачем, че колите са скъпи, зщао не стегнем икономиката, така че да може да си позволим скъпи коли?

107

Анонимен

преди 2 години

За да има добър стандарт трябва да има производство, а всяко производство консумира въздух и отделя CO2. A за консумация на въздух има данък вуздух, конто произвежда плаща висок данък въздух, така наречения зелен данък за CO2 емисии, това е трилионен бизнес с продажбата на CO2 сертификати, само развитите страни могат да си го позволят, страните като България винаги ще внасят и ще живеят бедно и ще слугуват на ЕС и ще им служат за пазар.

106

Анонимен

преди 2 години

Не ги мислете Германците! Те много добре знаят какво правят за разлика от нас. Германците си имат стратегия, направили са си сметките и работят да се развиват по най добрия начин.

105

Анонимен

преди 2 години

До Хомосексуалист - Говорим за коли, не за сексуалните ти предпочитания.

104

Край

преди 2 години

Бедните няма да се движат в пространство - свят с 10 млрд човека които щъкат насякъде е непоносим - трябва да се асфалтира цялата планета за да стане като една огромна София.Това е нежелано от господарите на света. на бедните ще се осигури виртуално пътуване до всяка точка на света без да излизат от къщи. Даже и море с крака в легена.А с виртуалната реалност и сега могат да карат богати/бентли/порше и т.н. Секса вече стана виртуален.

103

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 98 - Европа не е Канада.