72

лозунги, лозунги

преди 2 години

ало фигуранта , тая така наречена независимост сме си я купили за милиони , и част от тия милиони са платени на русия ! а и до 89г. сме зависили от ссср . после като управляваше бсп дали бяхме независими ? сега пък сме зависими от едни брюкселски милионери - кривите краставици . за ква морална победа говориш бе ?

71

Руский фигурант

преди 2 години

Позор е че един руски фигурант коментира важни за нас дати. Човек който сее омраза и разделение и срина държавата. Срам за България

70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 81------------Като ти дадЪт знак хукваш с голо дъ към руските големи, бели и дебели! Абе шебек, те пиндосите не смеят да пропълзят към Русия, та ти ли!

69

криво разбрано

преди 2 години

Независимостта е в смисъл,че не сма васално княжество в рамките на османската империя,а самостоятелна държава.А иначе няма независимост.Всичко е всеки зависи от нещо,а всички ние-от природата.

68

ВЪПРОС

преди 2 години

Българския Народ винаги е бил като Юмрук срещу Врагове .Само членовете на ГЕРБ са *** - те продадоха България за жълти парички . За няколко Хотела и Къщи за Гости . А трябваше да имаме АЕЦ Белене , Южен Поток , Бургас -Александропулис .

67

Анонимен

преди 2 години

Ако атакуваме рисия ще я изравним с земята.цяла русия ще порутиме.един руснак няма да оживее.незнаят с кои си имат работа

66

Да го

преди 2 години

65

Божествен тиквеник

преди 2 години

Рецептата днес щтрудел с праскови.

64

до Хейтър

преди 2 години

И как се става независим? Ще си добиваме сами газ и петрол ли? Ще си намерим магически руди за всички суровини? Независимости не съществуват отдавна. Света е свързан и никой не може да оцелее сам.

63

Анонимен

преди 2 години

Всички дрищещи тук поsssерковци не можете и да стигнете и до ЛЕГЕНДОРНИЯ МУ ЧОРАП! Човекът говори смислено и стегнато, на литературен български, не мека и знае кога да тури пълния член! Няма "Аз съм *** и вий сте прости! Пунта Мара, али-бали!".Не чете, не срича! Палачете, деца, башата ви е невинен, ама ще влезе в панделата! За откраднатите милиарди, за Мишо Бирата, за ЮП, за гьола Белене, за Барселона, за Чакъря и още хиляда неща!

62

Анонимен

преди 2 години

Само чакам да ми дадът знак и да атакуваме русия.

61

Хейтър

преди 2 години

Не желая лице като радевия, който е зависим не само от руснаците, но и от американците, да ми говори за независимост. Ако искаме да сме независими - трябва да изхвърлим такива като него - ако искат в Сибир, ако искат в Аляска, но минимум но задължително с доживотна забрана да доближават България.

60

Радостина

преди 2 години

Народа е с вас, господин Президент! Напред към победата!

59

Анонимен

преди 2 години

Ния истинските българи не честваме никакви празници.защото никога не сме участвали във воини винаги сме си били свободни хора.никога не сме имали царе и управници и диктатори.не зачитаме господ нито алах ното исус.ния сме неприкосновени и недосагаими.

58

ЬЬЬ

преди 2 години

Към Радев: твоят вдигнат юмрук раздели нацията и фалшивите ти внушения,че съединението прави силата са само маска зад която се крият мръсни цели и долни мераци.Ти не зачиташ конституцията и законите ни и това те прави фалшив. На България повече от всичко е нужен обединител, а не личност свързана и боготворяща само социалистическата=комунистическата партия. Такава личност е отвратителна и чужда на свободата и демокрацията.

57

Сата НАТО

преди 2 години

Въобще не е САМО морална победа.Имало е дипломатически ноти отвънка и се е наложило да обявят мобилизация, за да стане ясно, че решението е твърдо и ще се защитава ако трябва с война. За любителите да плюят по БГ и да хвалят Стрбия, Сърбия до Руско-турската война 1878 е била княжество на Османската империя. Тяхната независимост и "съединението" им с Южна Сърбия (Западния Шоплук) е извоювана от руснаците.

56

ДО 73

преди 2 години

Ловя Бас че си Държавен Служител останал без Бонус за Нова Година , или си Шеф на Профсъюз Подкрепа или КНСБ - вас ви удари Бурята Радев .

55

Анонимен

преди 2 години

До СтефанРадев е авторитет, но е много ПОСТЕН в изказванията си :)) Все едно слушам пионерче да рецитира стихове във възхвала на непобедимия съветски дух........хахахахаха :)))

54

питам

преди 2 години

Този от коя държава го изгониха като............

53

МНЕНИЕ

преди 2 години

Господин Радев , Цяла България ви подкрепя , дерзайте , продължавайте напред - съединиението прави силата . Мафията ГЕРБ трябва да лежи в Затвора и да им се конфискува Ограбеното . България е силна , не е Мафиотска Държава .