16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18Разбрах че бил интелигентен, ама от ГРОБ обещаха най-известния българин в света, този го знаят само в Софийския :)))

15

Анонимен

преди 2 години

Последният президент-генерал в историята на Западна Европа и САЩ е генерал Де Гол. Генерал-президент е оксиморон за истинска демократична държава. Генерал-президент определя директно държавата като бананова република.

14

Анонимен

преди 2 години

Софийската квазиинтвлигенция си въобразява, че "за премахването" не е "против". Негативистични, фалшиви, военолюбиви, СТАРИ муцуни, на които им се иска по-дълго да чуват аплодисментите на талпата и да усещат потупване по рамото от лявата си ръка.

13

Истината

преди 2 години

И Йоло Денев ще бъде по-добър президент от фигуранта. Румен Радев =Разруха, Репресии, Реваншизъм, Разделение, Русия.

12

Анонимен

преди 2 години

Изненада ви Бокича а? янаки, янаки, колко ще има да се изненадваш още?

11

Анонимен

преди 2 години

На този 14 казвам: Абе аланкоолу, Гешев е главен прокурор а не съд. Правиш ли разлика между прокуратура и съд?

10

Анонимен

преди 2 години

До ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИЗАЩОТО НЯКОИ ГИ ЗАЛАВЯТ. СВЪРШВАТ СИ РАБОТАТА и КОГАТО СТИГНАТ ДО СЪДА, СТАВА МАЗАЛО. А ТАМ СА ХОРАТА НА БОЙКО. НАЧЕЛО С ГЕШЕВ!!! Ако се заловят продаващи гласове, били репресирани. Затова като се изчегърта мафията, може да се очаква промяната.

9

Анонимен

преди 2 години

Би ме учудило ако имаше повече достойни хора, които не биха заложили авторитета си на каквато и да е цена. Мутафчийски явно държи на себе си, защото отказа. Но новият кандидат президент няма да бъде нищо друго освен ПРЕЗИДЕНТ НА ЧЕКМЕДЖЕТО! Ще ходи със слушалка в ухото и кабинета ще бъде съставен естествено от бате Бойко. Сега ще завалят едни хвалебствия как образованието в България е по-добро от Харвард. Нищо, че неграмотност яко. Този филм не сме го гледали, вече 12 г. сме главни герои, за съж

8

Анонимен

преди 2 години

Когато си усвоявал подхвърлени от мутрите парички, комбинацията със снимки в дамско бельо става непреодолима... Пример давам, не че знам такива факти.

7

гост

преди 2 години

Ще го прецакат да подаде оставка и да се кандидатира зпрезидент, за да назначат "плагиата " или некоя кукувица на негово место.

6

Анонимен

преди 2 години

Според мен е зависим, хванат за топките човек. Надали е толкова глyпав, че да не му е ясно, че се опозорява доживот, приемайки подкрепа от отявлени мутри и разбойници. Явно няма никакъв друг избор.

5

Анонимен

преди 2 години

А мен не ме изненадва. разговора е бил кратък. Аз ти помогнах, сега е твой ред. Вадиш там всички дипломи, езици и каквото се сетиш, започваш да им говориш, това, което искат да чуят, обединяване и подобни глупости, вмъкваш елегантно как при Радев тока се е увеличил, те не знаят, че аз съм поставил капани на служебното правителство и толкова съм ги изцедил през тези 12 години, че само като чуят сметки и глад, са готови да повярват, че има и дядо Коледа. Да не забравиш и харвардците, ЛЪЖАТ за вси

4

Анонимен

преди 2 години

А мене не ме изненада.Получил е неустоимо предложение.

3

ПроСоТо

преди 2 години

госин Стоилов,нима си забравил,че "Никога не е късно човек да стане за резил"?

2

Анонимен

преди 2 години

Колко да е утвърден, щом го знаят само в Софийския университет.....хахахаха :)) Щом си е сложил главата на дръвника, значи е глупав челяк :)))

1

ГЕРБ

преди 2 години

Още колко ще се изненадваш .