22

Анонимен

преди 2 години

Няма проблем ако някой се чувства македонец да отиде и да му издадат македонски паспорт, даже може и да се пресели там, както много македонци вече живеят в България.

21

Анонимен

преди 2 години

до РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЯ ОТДАВНА Макетата са бг а не отделни животни.

20

Анри Пози

преди 2 години

Цялата чужда преса говори за нея и разказа за вашите страдания и мъките на вашите братя в Македония.Всички потисници и палачи проклинат името ми!Това е най-ценната ми награда, защото тази ненавист показва, че аз съм работил достойно за каузата на правдата и свободата, за каузата на мира, за който вие, българите, и ние, французите, жадуваме и милеем еднакво! Бъдете търпеливи! Имайте твърдост и надежда! Всеки на своя час!Скоро ще удари часът, в който ще изгрее над страната ви бляскавото слънце на правдата, когато ще ви се върнат земите, които ви заграбиха. Иде часът, в

19

Анри Пози

преди 2 години

Към българския народНаписах тази книга, за да може да узнае истината Франция, моята родина, страната на свободата, правдата и справедливостта, но която политици и една продажна преса държат в пълно заблуждение.Тя предизвика във Франция голямо вълнение. Получих стотици писма от професори, работници, студенти, политици, селяни, министри, които бяха изпълнени с ужас и негодувание от изнесените факти.Цялата чужда преса говори за нея и разказа за вашите страдания и мъките на вашите братя в Македония.Всички потисници и палачи проклинат името ми!Това е най-ценната ми награда

18

Анонимен

преди 2 години

Само едно не мога да разбера,щом Македония е съветски и титовски проект защо всички западни държави ги признават за държава?Да не се окаже накрая че Македония е проект на сегашните ни западни "приятелчета"?

17

Анонимен

преди 2 години

РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЯ ОТДАВНА Е ВДИГНАЛА ЗАВЕСАТА ОТНОСНО "БЪЛГАРИТЕ" НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ...БЪЛГАРИТЕ В МАКЕДОНИЯ СА ЧЕСТИ ГОСТИ В МАКЕДОНСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ЕФИР,КЪДЕТО МОГАТ СВОБОДНО ДА ПРОПАГАНДИРАТ СВОИТЕ ВЪЗГЛЕДИ ЗА ИСТОРИЯТА...СЕГА Е ВРЕМЕ И РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ДА ГО НАПРАВИ ОТНОСНО МАКЕДОНЦИТЕ НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ!

16

Анонимен

преди 2 години

Дебългаризация ли да ги закарам в Казанлъшка Сливенска и Новозсгорска околия и Ямболска един бял няма всичко джунгали

15

Анонимен

преди 2 години

Отменете Берлинския и Парижкия договори за да се обедини България.

14

Анонимен

преди 2 години

Анри Пози,"Войната се връща" - https://chitanka.info/text/45734-vojnata-se-vryshta ......Je suis dune race gui na jamais admis linjustice et loppression pour elle et pour les autres.Henri Pozzi(Из писмото на г-н Пози до Млада България)

13

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде има в ЕС и НАТО дебългаризация и не е само в РСМ. Гърция, Сърбия, Румъния и Турция са страни, които са направили етническо прочистване и геноциди на бг. Сега се готви и в Украйна кандидатка за НАТО.

12

Анонимен

преди 2 години

Занимаваме се с глупости кой какъв е българин, турчин, македонец...те такъв е ...место да имаме търговия икономика по между ни...

11

Анонимен

преди 2 години

До СосиджТова е като да сложиш змия в пазвата си, ще ги приемеш в ЕС, а след това само стой и гледай тези сърбомани какво шоу, лъжи, номера и мръсотии ще правят! Или да приемат условията или да си стоят извън ЕС!

10

Анонимен

преди 2 години

До Кънчо МисирковНЕ Е САМО ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ...МАКЕДОНЦИ ИМА ИЗ ЦЯЛАТА СТРАНА...ПО ЧЕРНОМОРСКОТО КРАЙБРЕЖИЕ-ОТ ВАРНА ПРЕЗ БЯЛА,ОБЗОР,СВЕТИ ВЛАС,НЕСЕБЪР,АХЕЛОЙ,РАВДА ДА СЕ СТИГНЕ ДО ПОМОРИЕ И БУРГАС...АМИ ДУНАВСКИТЕ ГРАДОВЕ-РУСЕ,,СВИЩОВ ИМАТ ГОЛЕМИ МАКЕДОНСКИ ОБЩНОСТИ...ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА СОФИЯ,ПЛОВДИВ,ПЛЕВЕН,ВРАЦА,ШУМЕН,СТАРА ЗАГОРА И Т.Н.

9

Анонимен

преди 2 години

'Падение: Николай Ненчев, който с помощта на мутрите завзе БЗНС, сега помага на Бойко (като министър Н.Н. усвои 22 бона, за да си присади коса)" ... Кражбата вече "усвояване" ли го наричат?

8

Дедо Мъди

преди 2 години

Обществото трябва да е много внимателно с либерастии в следващото правителство които ще бъдат национални предатели по темата на СМ!

7

Анонимен

преди 2 години

"Няма да спре и Македония ще бъде приет в ЕС". Ми браво. Защо тогава толкова ви пречим? И ни мразите? Влизайте си в ЕС без нас и си гледайте кефа. Ама май не ви се получава. Според мен е по-добре да влезе без разрешение от България. Защото няма да носим вина за вкарването в ЕС на една фашистка държава. Прав ви път.

6

Анонимен

преди 2 години

Дебългаризацията няма да спре. Просто това са им опорките. Сърбия и Русия плащат яко на политическите управници. ВЕЧЕ 70 години пропааганда и изведнъж искаме да се променят нещата. Защо през тези 70 години единствен ГЕРБ посмя да каже истината на глас? До ГЕРБ нямаше НИ ЕДНО правителство което да посмее да защити българската кауза и балгарщината. Защото седяха наведени на Кремъл и не смееха да шукнат. А и тия новите пак са комунисти, значе няма светлина в тунела.

5

Анонимен

преди 2 години

Това не е ли статия от вчера?

4

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Този път...коминтерновския парашут на комшиите,няма да се...отвори.Колкото са си поживели в...безтегловност в Титова Югославия,стига им.

3

Кънчо Мисирков

преди 2 години

Кога ще спре демакедонизацията на Пиринска Македониа. Асимилирахме две поколения,но родовата памет остава. Не се гаси туй що не гасне.Не е лесно да се затрият 200 000 македонци в Благоевгрдска област.