50

Каунь

преди 2 години

Па язе на мойту маска съм и нправил дупка отпреди да мое си пафкам на воля! Сега ше зема да я раззширим че да мое кат муам кифтета да я не свалям!

49

Анонимен

преди 2 години

COVID 2 е тест за интелигентност и издръжливост /физическа и финансова/. Ще оцелеят само най-умните и приспособимите. Другите R.I.P. Опичайте си акъла и мислете преди да действате и не се поддавайте на манипулации и изнудвания.

48

Анонимен

преди 2 години

тея па кви сетрификати ви гонят бе еееооо влизам в кръчмата ям две шкембета пия 6 ракии изпърдявам се мошно ставам и излизам и да вида кой ше ми търси некви сетрификати

47

Петърчо

преди 2 години

До 51 Момче ако имаш ебола няма да можеш от вкъщи да излезеш и то не само ти а всички и короната и локдауна който причини ще ни се видят песен. А за другите болести които си посочил първо се информирай как се пренасят и тогава пиши. Разбира се няма гаранция и тогава дали това което ще напишеш ще е смислено но поне ще си се информирал. Ако короната се предаваше само чрез телесни течности (ХИВ-СПИН) нямаше и да мислиш за маски и локдауни. Щеше да мислиш за презервативи. Ама толкова и мислиш.

46

Турски магтнал

преди 2 години

ОЙ ГОРКИТЕ ВЪЗМУТИЛИ СА СЕ ВМЕСТО ДА СЕ БУНТУВАТ

45

Анонимен

преди 2 години

До Германец Точно така, ние нямаме нужда от вас, вие нямате нужда от нас. Просто процента в различните държави е различен и всеки ще си живее по негов модел. Щом те кефи да си германец, бъди горд германец и не се занимавай с нас българите.

44

Германец

преди 2 години

Влизаш, показваш сертификата, сядаш, ядеш, пиеш, плащащ, излизаш.Кое е сложното? На антиваксърите сигурно трябва да им казваме кога да двишват и да издишват. Имаме ли нужда от такива "хора" изобщо?

43

Леша

преди 2 години

До 61 Ако си от англосаксонския бозав и кривозъб тип, значи не си българин.

42

Леша

преди 2 години

До 60 Не се прави на улав. Може да не е населена с англосакси, но е под тяхно влияние. Нима не знаеш, че ЕС е Германия и всички работят за тях? Англосаксонците са тясно обвързани с католиците и управляват света който в момента рухва.

41

Анонимен

преди 2 години

Аз съм от англо-саксонския расов тип и определено нямам нищо общо с *** италианци

40

Анонимен

преди 2 години

За първи път чувам, че Италия е в англо-саксонския свят...

39

Анонимен

преди 2 години

Сериозно ли мислите, че ще ходя на ресторант като май муна - да си изкарвам специален сертификат, за да си дам парите на някой като Алибегов ?

38

Fax from Kazan

преди 2 години

Това стоене вкъщи все по икономично взе да излиза и да ми харесва повече. Тъкмо няма за какво да ходя да плащам пица по 15 лв, която е направена с долнопробен кашкавал, както и в дискотеките да им плащам по 100 лв бутилка за менте алкохол и да ме боли главата на другия ден.

37

Ашел

преди 2 години

Току що моя позната от Русия ми каза, че днес рафтовете в магазините са били отчайващо празни. Започва се хора, източна Европа ще бъде смляна от мигрантите. Съвсем скоро помощите на мигрантите в Беларус ще спират, това е официално. Там първи ще се разкъсат. Тази зима канибализма ще се вихри в рускоговорящият свят. Колкото до нас, казано е - последните ще бъдат последни.

36

Леша

преди 2 години

Току що моя позната от Германия ми каза, че днес рафтовете в магазините са били отчайващо празни. Започва се хора, западна Европа ще бъде смляна от мигрантите. Съвсем скоро помощите на мигрантите в Италия ще спират, това е официално. Там първи ще се разкъсат. Тази зима канибализма ще се вихри в англосаксонския свят. Колкото до нас, казано е - последните ще бъдат първи.

35

(-_-)

преди 2 години

Въпросът е защо правителства по цял свят налагат безумни мерки, които очевидно не вършат никаква работа, поне по отношение на измислените причини, които уж ги оправдават..

34

Анонимен

преди 2 години

Болен от Леш.

33

Анонимен

преди 2 години

Ваксиниран и с трета доза търси работа,очакваното заплащане което търси е минимум 2500 лева!Телефон за връзка 0898........

32

Леша

преди 2 години

Ами не можем, защото не ни пука за сертификати, те са за англосаксонската cгaн! Който ресторант се върже на тази незаконна заповед - фалит, яко фалит! Кога гласуваха сертификатите в парламента? Кога откриха вируса? Какво има в инжекциите? От какво пазят маските? Какво значи да си "болен" от тест който лови всички болести? Аве я се фраскайте!

31

Анонимен

преди 2 години

Имаш ебола, хепатит, спин, конюнктивид...щъкаш си където ти е кеф. Ресторантче, концертче, оперка...Не ти искат серификат. Не заразяваш никой. За кромида обаче...искат.