107

ТУЛУП

преди 2 години

А така Бацее...ръгай чушки в бобааа...

106

оказа се, че

преди 2 години

5 години има престъпник на Дондуков 2 вместо главнокомандващ...

105

Валю Мънито

преди 2 години

Ти окради държавата, Радев нарушил Конституцията-артист голям си ти, машмарок!

104

анонимен до 110-Да п

преди 2 години

Как се точат еврофондове бе? Ония в Брюксел може би са в постоянна летаргия , ама случайно се събудиха и спряха еврофондовете при управлението но БСП и като се върна отново ГЕРБ ги пуснаха. Стига сте се опитвали да манипулирате хората , че ставате смешни.

103

ТУЙ КАЗАХА ЗВЕЗДИТЕ

преди 2 години

ЩОМ МЕРКУРИЙ С БЛЯСЪК СЕ ИЗПЪЛНИ НОВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ ЩЕ БЪДЕ И БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ!!! ТУЙ КАЗАХА ЗВЕЗДИТЕ И БЪРЗИЯТ ВЕСТОНОСЕЦ МЕРКУРИЙ ИЗДИГНА МАРС НАВИСОКО И РЕЧЕ БУДА, ДО ТУК ЩЕ Е ВЕЧЕ!!!

102

До Киркова

преди 2 години

Тези 23% дето са Буци са икономически зависими от него...администрация, чиновници, селски дерибеи.

101

мак

преди 2 години

Радев не е ли знаел за Петков? Едва ли. Но пък този случай е добре дошъл за т.лупа, има още един повод да плюе до несвяст по 10 пъти на ден. Петков навярно ще се откаже от политиката и герб окончателно ще си отдъхне.

100

Киркова

преди 2 години

Борисов,ти остави най бедния народ,българския,отивай си с мир.На този,очите му са от балатум.55% от българите са за Р.Радев,23% са за Боко банкенски.Ето това ти опъва нервите като ластика на шортите на стара баба.

99

Анонимен

преди 2 години

Тоя открадна 7млд и ги раздаде на асфалтовите олигарси,а през това време пенсионерите умираха от глад и вместо да е в затвора, реве като бебе,но и неговото време ще дойде,каскета няма да е вечен!

98

Трол на ГЕРП

преди 2 години

Аз ще гласувам за партията на Кирил Петков.

97

ДДРОнег

преди 2 години

Тази мytра е най-добрата реклама за РАДЕВ и ПП !!!

96

ДДРОнег

преди 2 години

Врагът на моя враг ми е приятел - древно правило !___тик-воч ми е противен враг, значи - Здравей, Приятелю Радев !!!___Благодаря tuлуп, ориентира ме за гласуването, показвай се по-често !!!

95

90 Милиарда за 12г.

преди 2 години

Да правиш държавни борчове, които да грабиш и да точиш еврофондове е конституционно.

94

Анонимен

преди 2 години

Почтеният Киро и Чорапа всъщност се оказаха мoшеници и престъпници...

93

Анонимен

преди 2 години

Отново се оказва, че банканския тарикат не знае законите в държавата. При встъпване в длъжност се попълва декларация, че нямаш двойно гражданство, тъй като не може президентът да разпитва 200+ държави дали всеки от предложените министри има тяхно гражданство...нали разбирате какъв абсурд щеше да е в този случай. И тъй като се попълва декларация, то отговорност носи попълнилия тази декларация, в случая Петков. Президентът има задължение само да изисква тази декларация.Ти.квун да научи законите!!

92

Д-р Иванов Карлуково

преди 2 години

Гнycна мутра.

91

Анонимен

преди 2 години

Борисов не се интересува почтен ли е Петков или не, сам си го казва. Просто иска да свали Радев.

90

John

преди 2 години

Като толкоз го вълнува конституцията, отдавна трябваше да забрани ДПС.... Защото според същата тази конституция не може да има етнически партии....

89

Анонимен

преди 2 години

Оказа се, че на Дондуков от 5 години има престъпник вместо президент... Гешев, защо не реагира?

88

Анонимен

преди 2 години

Единственото нарушение на конституцията е да извиват ръцете на здрави хора да се ваксинират с тестова ваксина, която не е задължителна, но се издава заповед за сертификати, което взима свободата. Бойко се каза вчера, че ако той бил на власт 70 процента щели да бъдат подложени на извиване на ръце. Сиреч "ваксинирани". И боко и радко са една стока. Каквото им се нареди отвън изпълняват, а останалото са вътрешни далаверки.