139

Ваксър

преди 2 години

Така едно време бай Гаnьо не е искал да приема исляма, когато в цялата Османска империя са го приемали. И са се цивилизовали хората. Така и сега не иска ваксините да приема. Кво да му кажеш - Гаnьо.

138

Анонимен

преди 2 години

Грип се кара без лекарства цели седем дена. С лекарства след само една седмица си излекуван. И това е от десетилетия. И гриповете продължават да върлуват по целия свят. Ваксините против грип са пълен провал, но разни шарани си ги слагат и викат "защитен съм" вече повече от 20 години.

137

Европеец

преди 2 години

Аз обичам ЛГБТ любовта и децата също . Хетросексулността е неестествена и вредна. Мигрантите са добре дошли в нашия прекрасен европейски дом.Исляма е най- мирната и любяща религия . Климатичните промени са реална опасност за човечеството затова трябва да не замърсяваме и рециклираме . Ковид 19 е опасно заболяване което води до тежки боледувания и увреждания и летален край .Ваксинацията спасява животи ,ваксинирайте се ! Аз вярвам в правитрелството , те се грижат за мен и мойте близки . бюлетина 32Само ГЕРБ-СДСАллахеснас

136

българин

преди 2 години

До: номер 151 Ти какво сега за глyпав ли ме вземаш???!!! Чел съм листовката, всъщност на всички лекарства чета листовките. На Тамифлу най-чести реакции са гадене повръщане, болки в стомаха които след първото хапче изчезват! Много рядко има кожни реакции - това са всичките странични ефекти на Тамифлу!!! А на ваксините против коронавирус са много и се допълват всеки ден - чета ги на сайта на ЕМА! И за Тамифлу не ме карат да подписвам декларация че доброволно го приемам!!!

135

Анонимен

преди 2 години

До 151Има и друг вид медицина - мека, безвредна, но винаги бърза в действието си. И принципна. Не ден до пладне - "ваксините предпазват от заболяването", после - "не пазят, ама по-леко се кара", после - "не се кара по-леко, ама не се мре", после - "трета игла..." Точно заради това, което си написал, не ползвам твоята медицина с химията със страничните ефекти.А и твоята медициня НЯМА ЛЕКАРСТВА СРЕЩУ ГРИП, има симптоматични препарати - антипиретици. И като ти свалят T, си мислиш, че си излекуван.

134

Анонимен

преди 2 години

Знаеш ли, че за диагностицирането на едно автоимунно заболявания у нас средно минават 8 години?..В орбитата на Балканско Ориенталския Синдромат - България, това се води светкавично и експедитивно. Вижда се чак от Космоса колко знаят ганюгите и как *** поголовно от силен акъл! :))))))))

133

Анонимен

преди 2 години

Има,на мен ми поникна па--а.

132

Анонимен

преди 2 години

Вземете си прочетете листовките например на обикновено лекарство против грип какви са му страничните ефекти. Кофти нали, ама да си болен от грип е по-кофти. Повече няма какво да кажа.

131

обективен

преди 2 години

На 14. 11. с бюлетина 5.

130

Незнаещ

преди 2 години

До Знаещият Става въпрос за човешко здраве и живот, които не са липсващи химични елементи в таблицата на Менделеев.Препаратите с човешко предназначение се тестват лабораторно, клинично и от доброволци - включително и козметиката. За лекарства и ваксини, тестовите периоди са с години. Погледни листовката на което и да е лекарство - там страничните ефекти дори са разделени по групи, спрямо честотата на проява. Тук ни предлагат притискат за бъркочи, правени "на коляно" изпитвани по матем. модели.

129

До 128

преди 2 години

Ах, умнико, какво ти разбира кухата кратуна от автоимунни заболявания? Можеш ли веднага да ми изброиш 15 много известни автоимунни заболявания? Знаеш ли кой е първият маркер, който се изследва за тях? Знаеш ли в какви групи са? Знаеш ли, че за диагностицирането на едно автоимунно заболявания у нас средно минават 8 години?Знаеш ли, че има открити протективни гени за много от автоимунните заболявания? Знаеш ли, че определени храни ги отключват?

128

Знаещият

преди 2 години

До Глупости!-Проблемите вмедицината , фармацията , химията се решават мнага по-лесно с математически модели .Това което искате да прочетете е в специализираната медицинска литература и справочници , които за вас не представляват интерес.Непрекъснато има обмен на информация между всички научни институти по света.Между другото с помоща на сомпютрите скоро ще се появят и химичните елементи липсващи в Менделеевата таблица./последното е между другото/Хубава вечер.

127

Анонимен

преди 2 години

Рано е да се каже. Наблюдавайте инжектираните през следващите 4-5 години и ще разберете.

126

Знаещият

преди 2 години

До Анонимен 138 - това беше много отдавна , когато нямаше съвременните компютри и разработените математически модели .Сега са необходими само 6-8 месеца за да се стигне до идеята и начина на намиране на необходимата ваксина.Всичко става с пари , защото това което не става с пари става с много пари и умове!!

125

Анонимен

преди 2 години

трайно последствие = трайно увреждане или доживотен ъпгрейт нa 5G софтуера?

124

Анонимен

преди 2 години

епа има, като умреш -си е дългосрочно

123

Анонимен

преди 2 години

Предварителните изпитания на ваксините траят 8-10 години. Ние сме във втората година. Първи сериозни данни се чакат след поне 6 години.

122

Анонимен

преди 2 години

След като ваксините са безопасни, защо искат всички да се подписваме, че няма да съдим компаниите?

121

Анонимен

преди 2 години

Да сте чули Куньо или някой от останалите апологети на течностите да е споменал за елекронна система, в която лекарите или пациентите да докладват настъпили странични ефекти?Друго си е по Сталински - няма доклади,няма проблеми.Обаче не осъзнават,че точно това замазване е една от причините хората да са толкова подозрителни.М/удругото България е една от малкото държави,която няма фонд за пострадалите деца от задължителните ваксини.Пак заради ей такива като Куньо Триждиубоден и пак болен.

120

Асан

преди 2 години

Подписвай са че си съгласен на твоя отговорност :)))