493

кьорфишеци

преди 2 години

преди избори!

492

ебах ли ти майката

преди 2 години

модераторска

491

...

преди 2 години

Какво да очакваме от непросветеното стадо,когато половината лекари и учители не са ваксинирани?...

490

Пародия

преди 2 години

Червените ДругарЕ заболели от вирОСа на злото веднага до стената по примера на Ким Чен Ун. Предатели ще се разболяват и ще лежат за да предават червените идеи. Венсеремос. Много предатели в червените дружини.

489

обективен

преди 2 години

Само Костадин Костадинов с номер 5.

488

Анонимен

преди 2 години

До 620 Анонимен точно родители има ли? Имам чувството, че българското племе извинете народ се състои вече само от егоисти! Лек ден!

487

Анонимен

преди 2 години

"Държавата" ни плаче, че системата й се задъхвала. Свършвали леглата. Как веднъж не чух нашата "държава" да се оплаче, че свършват последните модели коли за правителството и депутатите, че свършват привилегиите, далаверите, разграбването и източването на държавните фондове и каси.

486

анонимен

преди 2 години

В София най нисък процент на ваксинирани има в Люлин,Обеля,Факултета,Христо Ботев,Филиповци и Левски Г.Всеки сам да си прави изводите.

485

Анонимен

преди 2 години

До 628 АнонименТолкова рано и то в неделя така да се дрогираш не е нормално ! Предполагам , че е страничен ефект от ваксината , нали ?

484

Анонимен

преди 2 години

Големият антиваксърски мор продължава.

483

Спас

преди 2 години

Еми, така е. Прецедента и "правителството" му до тук ни докараха. По 7000 болни на денонощие и те пак не затварят. Ама важното е да си е продават фалшивите сергификати, да върви чалгата да се клъчим в дискотеките. Все пак тва е електорат! Да живее прецедента!

482

Dosst

преди 2 години

Над 5 милиарда и 200 милиона им плаща Касата по нареждане на Надзорен съвет на година и пак не се грижат за болните !!!

481

Селянин

преди 2 години

При нас на село няма никакви легла, който му е дошло времето си умира в къщи, както е редно.

480

Анонимен

преди 2 години

авантата има решение и обяснение на всичко

479

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 612 "Накрая побеждаваш! :)" Накрая "побеждаваш" а "победените ви гледат сеира след това, заедно с бавното ви потъване под напора на победите.

478

Анонимен

преди 2 години

До анализатор Ти родители имаш ли? Те ходили ли са на лекар за тези 21 години? Колко са техните вноски? Колко пъти са били на лечение?

477

анализатор

преди 2 години

Плащаме от джоба си здр.осиг.от 01.2000 г.Аз съм самоосигуряващ се.Вноските ми са в горната граница.За 21 год. съм дал от джоба си на държавата реални пари/не по счетоводни окус-фокус номера/,приблизително 30000 лева.За тези 21 г. един път съм ходил до спешна помощ през нощта за преглед,и един път съм се обаждал на 112 заради травма/и дадох 20 лв. за да отиде екипа да купи от аптеката обезболяващи инжекци,имаха само аналгин/.Нека тези 2 посещения да струват200 лв.Къде отидоха моите хиляде лв,А?

476

Анонимен

преди 2 години

С тези 40 легла дето имат в Пирогов, не се учудвам изобщо, че системата се задъхва. Само от моите данъци могат да се платят тия 40 легла, единят лекър, сестрата и санитаря, за които говореше завеждащият на COVID отделението. И това е всичко на всичко за двумилионен град. Къде са останалите пари, защо аз като имах нужда от лекар ми казаха, да си ходя там където ми били направили теста. Всичко това е един цирк, в който накрая някои са на последно представление...

475

Анонимен

преди 2 години

Застраховка не може да имат ваксинираните преди иглата защото застрахователите ще фалират, толкова смърт от ваксинирани, няма кой да я плати!

474

При 1600 лв пътека

преди 2 години

И болнци търговски дружества няма как да е друго освен да са препълнени ! Освен това денонощното плашене със смърт довежда до това ,че всеки от малък до голям връзкар още при първи симптоми да влиза във болница за наблюдение --помните лидерката на БСП ! Оттук става спорно и със какви са пълни болниците . Другия момент е че болнците са ввъв голяма криза със един локдаун ще вкараме и другите отрасли във голяма криза ,лятото беше пропуснато за екипиране сега е късно ,виновните да се накажат !