79

Велик е Маниту!

преди 2 години

Много ме дърпа на дясно - взимам си книгите, оборудването, един контернер с ферибота малък ще има място вътре и за Ямахата и за другите ми сантименталности и сентименти и в Асгард, където мирно ще практикувам цивилните си професии - скулптура, стенопис, терапия ... Ама много ме дърпа надясно , та ако не предложите правилен фронтален вариант ще се върна назад да видя коя е скръндзата дето се е стиснала като кокошка пред снасяне и ще има още дизайн ...

78

Анонимен

преди 2 години

Нещо май не са се разбрали тия 4етирите///// Това, с детайлите, е само за пред медиите замаване. Вече 4етвърти ден мажат (трябваше да се подпише в неделя!) и продължават с "детайлите"..... Та технически проблеми били (разбирай: принтера още не е отпечатил материала, защото бил ГОЛЯМ), та нещо другичко.... Не е на добре работата!

77

Анонимен

преди 2 години

Костадинов от Възраждане е пълната противоположност на Волен Сидеров. Волен Сидеров журналистите го побъркваха и го изкарваха из нерви, правеха го смешен. Костадинов е железен - уравновесен, спокоен, без ни най-малко да се засяга и твърдо и аргументирано излага тезите си. Направи ги на волен-сидеровци двамата нагли журналисти от "Здравей България ", след всички провокации които му отправиха самите те започнаха да си изпускат нервите. Дано на следващите избори вземе поне 30%! Успех!

76

Фактите !

преди 2 години

Аз предлагам да НЕ се избързва с ново правителство , а както е в другите държави , минимум 6 месеца , ТЪКМО ШЕ СЕ ИЗЧИСТЯТ НЕЩАТА , ЗА ДА СЕ ВИДИ , КОЙ-КАКЪВ Е . Много правилно Трифонов НЕ състави кабинет точно по тая причина , видя се поне малко , КОЙ КАКВО ЧИНИ !

75

Даа!

преди 2 години

До Глисталия Нинова... Аве с една дума , също като Баце !От герб не знаят кои са СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ФИРМИ НА КОИТО СА ДАВАЛИ МИЛИАРДИТЕ ,... НАЛИ ?Нека който е крал / откраднал/ нещо , да си получи повиквателната от бай ни Ставри !

74

Зозо

преди 2 години

Коалиция "Ден до пладне" колко месеца ще изкара? До март ще добутат ли поне? Готвят след нова година поскъпване на тока 3 пъти, водата 30%........ от там всичко поскъпва по веригата. Абе то се знае, дойде ли БСП на власт - фалит на България.

73

Велик е Маниту!

преди 2 години

Така както го гледам има пред мене кръстопът и тоя кръстопът има три разклония типично когнитивно. Единия път води до следната ситуация - след три години брадвите на Сакскобурготски и образователният манталитет,който е изградил ни затварят или превръщат в някаква фабрика за посредствена доматена супа. Не ме кефи. Вторият път - давате си ми парите от робския труд и всичките закононарушения срещу мен и здравей Исландия и не пипам дизайн повече през живота си - само ще си рисувам - това дясно.И ...

72

Глисталия Нинова

преди 2 години

Родена в с.Крушовица и до днес без ден трудов стаж в реална работа.Фалирала 5 пъти България откраднала Техноимпекс с куп други предприятия.Пишман приватизатор , пишман председател пишман жена не може да докаже 1 лев от откраднатото и парите ,които цял живот краде от отрудения Български гражданин за да субсидира разложените комуно ***.

71

пропусна И ...

преди 2 години

До Правилните хора... Сидеров , Цветанов , Цачева , Плевнелиев , вожда на герб , поцинкованата коФа , Деса , Биков , И.... Гърневски !

70

Очертава се

преди 2 години

яко крадене и ицоцкване на държавата след като си раздадоха порциите.

69

''ПРОДЪЛЖА

преди 2 години

ИЗМАМАТА'' , да нова партия , на Нинова и Костадинов , лика и прилика , Сидеров и Борисов пасти да ядат ....

68

Бай Танас

преди 2 години

До АЛОООО!Те ще се скарат още преди да го сформират. ДБ вече почнаха да се люспят

67

457

преди 2 години

Новата коалиция ще се казва " Продължаваме измамата".

66

Правилните хора

преди 2 години

Костадинов и "Възраждане"!

65

Зозо

преди 2 години

В коалиционното споразумение пише ли, че от 01.01.2022г. токът за бита поскъпва 3 пъти?

64

Бойко Борисов

преди 2 години

Много поздрави от Банкя. Продължава ли промяната?

63

Анонимен

преди 2 години

Нинова окрала Техноимпвкс да бъде в правителството, егат промяната?!

62

Велик е Маниту!

преди 2 години

Ами аз не обичам да се повтарям или да повтарям някой друг, изобщо не искам да повтарям каскадата на Григорий. Това си е моята каскада в Рейкявик и Северния ледовит океан.

61

Ставри

преди 2 години

Това правителство ще бъде орел, рак, щука и ***. Пък Импексова си плете кошничката. Ако не е шеф на ***, ще е министър. Ще ги върти на шиш кирчовци, доката не и се подредят работите. Но и после не им завиждам. Ще кажа като Дъбов: Нинова и сама да я затворят в стая, пак ще намери с кого да се скара. Кирчовци, стягайте се!

60

Велик е Маниту!

преди 2 години

То въпроса е за отговорността - как има един дизайнерски лаф - правят някаква четка за зъби и я пускат на пазара. И главния дизайнер отива на почивка некъде на майната си ... и отива на плажа , предполагаемо недокоснат от човешка ръка и крак и к'во да види същата тая четка за зъби използвана и изхвърлена. Това е отговорността както казваше бившия ми работодател - Не е лесно да се носи тежко! Бе Перлман ви го показа бе: Реши Хипотезата на Поанкартие, взе си пенсията и парите от унито и фиууу...