46

до 49

преди 2 години

Е, откога.. откакто някой се е писал, че е експерт по тия работи.

45

Анонимен

преди 2 години

Откога па има експерти по безопасност на ваксинацията... малииии...

44

ъъъ

преди 2 години

Чекай малко! Омикрон не е ли корона вирус? Като как така избягва защитата на преболедувалия, която е срещу целия вирус, а не към някое от спайкчетата му?

43

Гражданин

преди 2 години

Докога ще ес изказва този "експерт", който дори не живее в България? С агресивен тон, нетърпящ възражение и/или друго мнение, назидадетлен ... Всяко негово появяване на екрана дава обратен ефект!

42

Евроатлантик

преди 2 години

Значи трябва яка ваксинация,четвърта игла не ви мърда.

41

Анонимен

преди 2 години

Нямам нищо против да злоупотребяват с простолюдието, обаче да вкарваш страх у народа преди да е влязало "вирусчето", това е меко казано недопустимо :))) Нещо като тука има-тука нема е положението :))) Толкова варианти и толкова ваксини не свършиха работа, че дори простоват челяк ще се усъмни :))

40

Анонимен

преди 2 години

Още малко и ще забравим Кунчев , напомням само

39

Анонимен

преди 2 години

Заработи за една вноска по кредита

38

Анонимен

преди 2 години

Върветеси на майнатаси долен *** никой не ви вярва вече айде на лайнарника стия реклами и кампании и измишльотини няма да стане това което иска те проклети убийци дано да горите в ада проклети убийци

37

Урсула

преди 2 години

Какъв Омикрон какви пет пари, Сигма варианта върлува, дори Омега вариантът го има вече, вече пети бустер си поставих и забелязах че ме гъделичкат краката

36

SHEFA

преди 2 години

АМАН ОТ ВРАЧК И ШАМАНИ.

35

маймунски аденовирус

преди 2 години

До 32 - и това е "научно предположено" и съществува само в медиите, докато около мен който нормално кара леко грип си изкара леко ковинастинка, който кара по-гежко гриповете си изкара по-тежко и ковито, а децата почти не го усещат. Сякаш всичко е една лъжа! Ама абсолютно всичко ако го четеш в медиите е едно, а наживо няма нищо общо!

34

Драго

преди 2 години

Аспарухчо, седиш си на топло в Берн и плашиш българите отдалече. Южноафриканските епидемиолози, та даже и българска лекарка от там твърдят, че омикрона е високазаразен, но не опасен и е без усложнения, даже не е било необходимо да се влиза в болница. Явно Аспарухчо играеш по свирката на глобалистите. Обичай народа си и не го стряскай с докторските си бръщолевения.

33

Анонимен

преди 2 години

Добре де,как така хем се разпространява много бързо и вече е в много страни и хем нямате данни как протича.Всеки път-имаме данни,че протича по-леко,но те са от Африка,не знаем тук как ще протече.От маса време е засечен и в Европа.Или важното е да се страхуваме.

32

тука е така

преди 2 години

проф. Петров иска да го тества това - жалко, че самия той е с бустерна доза, но пъкмалоумни доброволци да се заразят и потретно в България без ваксинация много ;-)

31

Анонимен

преди 2 години

Генетични са предпоставките дали ща изкараш ковид леко или тежко. Може да си диабетик и да го караш леко. Може да си здрав млад и слаб, и да бъде тежко, даже смъртоносно. Това е различното при ковида, за разлика от грипа например.

30

Ай Сиктир

преди 2 години

Днеска глупости не ми се слушат.

29

Анонимен

преди 2 години

Кога пускате четвъртата доза? Нямам търпение.

28

Анонимен

преди 2 години

До Бay - как да уплашиш нормален човек с още по-лек вариант на лека настинка? Само психичноболните продължават да се плашат от измишльотините. И платените.

27

Анонимен

преди 2 години

Когато си калпав лекар не ти остава нищо друго освен да станеш ковид шаман на задкулисието.