80

Анонимен

преди 2 години

Този Райх ще бъде "Планетата на майммуните". Всичко ще е обратно.

79

sofeto

преди 2 години

Патицата Качински(Качка) не е достоен да носи и куфарите на великият Лех Валенса!

78

Анонимен

преди 2 години

ТОВА ЩЕ ЛИКВИДИРА ЕС,ЗАЩОТО ГЕРМАНИЯ ПРЕВЪРНА МНОГО ПЕРИФЕРНИ ДЪРЖАВИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И БЪЛГАРИЯ В ДЕМОГРАФСКИ ПУСТИНИ...

77

Тц-тц

преди 2 години

Ехх, де да беше вярно... За съжаление това са поредните бълнувания на изперркал ***. Те виждат фашизъм навсякъде. Симптом на заболяването им.

76

Анонимен

преди 2 години

Германия вече е черна държава и не може белите държави от Източна Европа да бъдат управлявани от нея.

75

Анонимен

преди 2 години

До 101: Поляците могат още да си грабнат и от Германия, и от Русия. За разлика от българите, които само могат да ядат сопата. Ама иначе сме много умни, с 600 евро СРЕДНА заплата си мислят, че са европейци. Хахахахахахах. И продължават да си глаусват за ГЕРп.

74

Анонимен

преди 2 години

Българският*** народ 12 години си преизбира европейското развитие. И почти успя да го достигне. Само ПЕТ (5) пъти е с по-ниски заплати от гражданите на нашите европейски партньори :) Да живее българският (мало)умен избирател! И да продължава да си гласува за ГЕРБ!

73

Алекс

преди 2 години

Полша е голяма държава със силна икономика.Протестираха срещу съветската диктатура,няма да се подчинят и на германския диктат.А Германия да си припомни,че предишния път,когато си повярва прекалено много,руската мечка ги намачка много лошо.

72

Анонимен

преди 2 години

Полша да се обърне срещу Германия е нож с 2 остриета, щото те си мразят руснаците по-принцип, мразят и германците не само заради ВСВ, това не е добре за тех :)) Те са си достатъчно добре откъм територия, ама явно там управляващите са решили да воюват, което не е добре за тех, щото са заклещени между Русия и Германия :))

71

дедо Ташунко

преди 2 години

Поляците са неблагодарници, получават най-много субсидии от всички и продължават да плюят по Германия, имат претенции зая репарации и контрибуции и т.н. Поляците са белите роми на Европата, казах. Хапят ръката, която ги храни.

70

Анонимен

преди 2 години

Няма как Европа да е една държава щото няма кой да дъде финансиряне за крайните региони те все повече щемобедняват бунтувят отделят или превземат от други.Всеки ще дърпа парите за себе си

69

Анонимен

преди 2 години

Французина обаче иска да говори на френски немеца на немски и тн. И е нормално и аз например няма да уча китайски или чехски език и ще убия всеки който ми го налага.

68

Анонимен

преди 2 години

Съвсем прав е. Германия и прислужните и институции на ЕС използват европейския съд срещу неудобните, точно както ГЕРБ и ДПС използваха прокуратурата срещу противниците си. ЕС не е много по-различен от България в този аспект. Която държава откаже да се подчини на налудничевите идеи на ЕК и ЕП тя бива преследвана от този уж независим съд поради най-различни причини - проблеми със съдебната система, медиите, природата, конкуренцията и т.н. и после последват разни глоби и санкции.

67

Швейнберг Сатанилски

преди 2 години

Федерална Европа и заличаването на отделните държави е мечта номер едно на буржоазията от болни мозъци, които искат не само изкореняването на всички суверени държави, но и премахването на неща като история, култура и традиция от речниците. И както вече ви го намекват от години, ще притежавате нищо и ще сте щастливи. Всъшност ще имате единствено един баркод и ще бъде третирани като такива. Забравете за свобода, мечти и бъдеще в този нов свят. Робството просто еволюира. Който разбрал - разбрал.

66

дедо Ташунко

преди 2 години

качински е отровно джудже, ама от най-беззъбите. Чупи ми ***.

65

Анонимен

преди 2 години

Нека си идат в Полша ама на следвящият ден с немската имдустрия е свършено.

64

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 87Голема държава са според стандартите на Европа, мисля че са 40 милиона население, нормално е да извиват ръце :)) Дали ЕС ще се съобразят е друг въпрос, не е в моята "компетентност", че да давам акъл :)))

63

.

преди 2 години

Че тя вече го е създала! А инак браво за смелостта! :)

62

Анонимен

преди 2 години

Вече буквално на всякаде се говори по улуците на Германия полски език като на майчин пол... език!ОТВРАТИТЕЛНО.

61

Анонимен

преди 2 години

Щом тия поляци...имат претенции кьм Гер.... що не се вьрната у дома барабар и турчилата у тюркията..