59

Анонимен

преди 2 години

Докторите ще ходят на протест?! Хаха

58

Анонимен

преди 2 години

Тоя колежанин мисли за бизнеса мисли за промяна мисли на за него си

57

Натовеца

преди 2 години

Убийци!

56

Анонимен

преди 2 години

Два дена по 40 починали, те спират плановите операции, за да уморят още народ. Това са не са ХОРА

55

Анонимен

преди 2 години

Между Харвард и габровски колеж кое е общото

54

цитат

преди 2 години

Управителя на Столичната здравноосигурителна каса Иванка Динева ще решава дали да има планови опелации !!

53

След 2 дена

преди 2 години

Глобал Топлото идва в България с Минус 11 градуса температури! само млади и здрави, могат да са на площада и да протестират на Минус 11!!

52

ако не възстанете

преди 2 години

срещу западните гадове и платените им марионетки в парламета ще изпукате всички - ще ви избият като *** !

51

IQ 3.14

преди 2 години

днесбеге, тия пари дето ги давате за коментатори ше ги дадете за свещи накрая ... жалка картинка

50

Анонимен

преди 2 години

Съвсем планово спират належащите операции. После само трябва положителен тест, и не може да се докаже виновник. Сметката Ковид починали ще расте, за сметка на спрян прием. Хрема и кашлица са основна предпоставка за смърт вече. Тях ще лекуват. Със специални хапчета.

49

Логиката

преди 2 години

ПАРИТЕ и БИЗНЕСА са най-важните по-важни от живота на хората и спирането на планови и живото спасяващи операции и медицинска услуги явно е адекватна мярка в държава, която цени повече само парите и увеселителният бизнес. Точно в десятката заведения, дискотеки, кръчми, училища няма да спират, но пък ще спират достъпа на хората без Ковид до лечение и планови операции.

48

за 30 години

преди 2 години

До БИл Гейтс: демокрация и западни педерррастки и екологични ценности от 10 милиона ви докараха до 6.5 милиона, още 20 години и ще ви ликвидират напълно

47

Барба Ганьос до 47

преди 2 години

Онзи ден ходих до болницата и се писах болен от корона.Дадоха ми 7 дена карантина Голям кеф е да знаеш.Ьял ден лежа на дивана и си барам кончето

46

Виждате ли

преди 2 години

Промяната, ако - Да, посочете ми я, щота аз явно съм сляп!

45

Анонимен

преди 2 години

На запад където са 80-90% ваксинирани броят на случаите е десетократно по-голям. Тези експериментални препарати разрушават имуннате система и хората се заразяват по лесно. Във Франция имат по 300 хил дневно, леглата в болниците са изчепани, Макрон заплашва неваксинираните. Ако и тук народа се беше излъгал по тези мошенически препарати това означаваше да имаме по 30 хил заразени на ден и всички болници да спрат.

44

Муахаха

преди 2 години

първият Вакситиран Тенисист на Тенис Турнира в Австралия вече тупна на Корта! Ноле беше Прав!!

43

Чик чирик

преди 2 години

А бе вие не разбрахте ли бе излишни сте бъдещето принадлежи на малцина другите требва да измрат

42

Най-ВАЖНОТО

преди 2 години

Спират най-важното достъпа до медицински услуги на нуждаещи се хора, които НЕ СА болни с Ковид. Другото НЕ ЗАКАЧАТ БИЗНЕСА на ЗАВЕДЕНИЯТА и Нощните Клубове, Фитнес, СПА, СКИ и разните молове ГИ ОСТАВЯТ ЕЙ ТАКА ДА РАБОТЯТ явно ЗАЩОТО ПАРИТЕ и БИЗНЕСА СА ЗА СМЕТКА Здравето и живота на хората. ТЯХ НЕ ГИ СПИРАТ нали? Също и децата дето разнасят и обменят вируси по училищата.

41

Анонимен

преди 2 години

където пише "нарушения на имунната система", честота неизвестна т.е. не се знае на колко хора ще се случи-----Мозък в шамандурата има ли? Поне от време на време? При милиарди ваксини, честота неизвестна значи, че не са установени. Нула за сега, но няма гаранция, че някой някъде няма да полуи такъв страничен ефект, и за да не бъдат съдени се пише честота неизвестна. Един безплатен съвет, ако има някоя тъжна жена обвързала се с теб - слушай я. Ако още живееш с майка си, тогава нея я слушай!

40

Анонимен

преди 2 години

Спрете, да спасите 100 убийте хиляда. Не ваксини и ковид ами точно неглежирането на раково сърдечно и други хора нанася повече щети ама явно това искат