295

Яна

преди 2 години

До Ти да видиш..Ти на това пеене ли му казваш?А на Радев свирене на китара ли го наричаш?Може би за използване на талантите им за домашни сбирки с повечко алк. и др......

294

Анонимен

преди 2 години

До Ти да видишКОЙ ПЕЕ,КОЙ СВИРИ,ЦЯЛ НАРОД ПЛАЧЕ

293

Анонимен

преди 2 години

ЗАЩО СИ ХАБИТЕ ДУМИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ,НАЗНАЧЕНИ ОТ ЗЛОБЕН НЕКАДЪРНИК

292

Анонимен

преди 2 години

От 332 ГЕРБ с председател Радев и зампредседател Киро.Тъй че честит ви втори ГЕРБ Радев ви е новия Бойко Кобург или който там пореден спасител ви е.Аз за спасител признавам само Христос а вие чакате като евреите друг.Чакайте си го, кандидати за тирани има.

291

Анонимен

преди 2 години

Забавно е от един жалък вицекрал на американска колония като Кирето и Ицето да слушам квалификации, като фашисти.Сега е все едно комунист да обвинява някой в колективизъм.То може ама самия той е същия и важи и за него.Ако Костя Копейкин е фашист то Радев Киро и Ицо са съответно официален фюрер шеф на СС и министър на пропагандата.Нямаше промяна я подмяна и тези за ГЕРБ и тези против ГЕРБ, бяха излъгани- едните останаха в изолация а другите получиха втори

290

Мария

преди 2 години

Това с Хазарта е показатаелно какви хора и с каква стойност има в Парламента и нещо повече това доказва каква е преценката на Петков както за хора така и за обстоятелства.Такъв човек не е в състояние да взема правилни решения ,а камо ли да управлява държава. Управлението на държава изисква в пъти повече от това да имаш завършен престижен университет."УМЕНИЯ и ПРАКТИКА са нужни". Мястото на Хазарта не в Парламента.

289

Като

преди 2 години

...гледам, докато "отнемат" и въздуха на "герберите", май и на целокупния българин няма да му остане въздух! Нищо, правете лицеви опори и коремни превъртания, а Кирето ще ви се хили самодоволно!

288

Анонимен

преди 2 години

На гербер трябва да му се отнеме и въздуха.

287

Анонимен

преди 2 години

РАДЕВ И КИРО ЗНАЯТ КАКВО ДА НАПРАВЯТ. ГЕРБЕРУГИТЕ ПОЧНАХА ДА СИ ГОВОРЯТ САМИ.

286

Анонимен

преди 2 години

до 316-ами пейте я бе, или се задавихте така че дишането ви ще спре.

285

Георги Георгиев

преди 2 години

На площада беше българският народ и би трябвало управляващите да чуят гласа му. А Кирил Петков дори избягва да назове името на партията, оглавила протеста. Подкрепата за Възраждане продължава да расте въпреки неспиращите атаки срещу тях.

284

Петя

преди 2 години

И Киро Брейка и той колко много харесвал песните на Ицо Хазарта.Брейк,нали искаш да ги научиш на нещо повече ,а то е още от същото.Вината не е на Хазарта,а на Канадеца.Събра всичката сифийска *** и де що има глупави спонсори да вземе властта,но до кога ?

283

Анонимен

преди 2 години

Кой точно помогна на Хазарта да влезе в парламента? Срам срам и пак срам.

282

Абе момче

преди 2 години

А не забелязваш ли директната връзка между броя на ваксинираните и броя на заразените ?!

281

Анонимен

преди 2 години

Запрятай се и работи сериозно какво ми се оправдаваш като девица.

280

Петя

преди 2 години

Хайде стига с тоя Ицо Хазарта.Само прякора му като чуеш е достатъчно да разбереш за какво иде реч.Ще стои в НС да харчи бедава парите на народа/данъкоплатците/.Голямо внимание му обръщате.Речника му е такъв като чуеш "песните "му.

279

Анонимен

преди 2 години

Кирчо , айде сине сбирай си посудите и отивай там откъдето дойде ,само не се знае как ще се разбереш с козяците ....

278

1

преди 2 години

До Наблюдател//// Приятелю, дискусия има тогава, когато може фактите да се тълкуват по няколко начина. В случая как да се тълкува инфлацията, 2-3 пъти по-високите цени на ток, газ, храни, гориво, лекарства, намалените пенсии/уж увеличени/, нищоправенето от страна на ПППП и &, несправянето с здравната, икономическата и енергийните кризи, 32 000 умрели българи за 1 година, и факта, че министър председателя всеки ден само дърдори глупости, вместо да работи... Как се дискутират тези факти?

277

Анонимен

преди 2 години

ей не се научи тоя народ, че дойдат ли червените, обикновения човек бял ден няма да види. лявото е толкова дефектно у нас, че освен проблеми, друго не може да създава. а толкова ляво управление не сме имали от Виденов, правете му сметка.

276

Анонимен

преди 2 години

Ицо Хазарта е за затвора. Защо още този е в парламента.