150

Ето ви пример:

преди 2 години

За нагли самодръжци и властолюбиви преторианци... Някой да забеляза как Сакскобурга се самообяви някак си за наследник на българските владетели, а преди това рода му произхожда от легендарния католически герой Видукинд ( разбирай страхливец касапин дето не ни дошъл на гости с Балдуин Фландърски и останал без конкуренция и с неговите рицари се поразвихрил) ... И има Храмът на българските владетели и държавници известен като "Св. 40 мъченици" ама само вие твърдите писмено, че се е казвал така...

149

ОПА

преди 2 години

АБЕ,НАЛИ КАЗАХТЕ ПАЗАРНА ИКОНОМИКА,НЕ ЩЕТЕ ДОГОВОРИ--СЕГА РУСНАКА ВИ Е ВИНОВЕН--ТОВА Е КАПИТАЛИЗМА--ПЛАЩАШ-ПОЛУЧАВАШ--НЯМАШ КИНТИ-ТЪРСИШ ГАЗ БЕЗ ПАРИ ОТСАЩ--ТАМ ИМАТ---И МИ ПИСНА ДА ЧЕТА УМНИТЕ КОМЕНТАРИ НА ***--МЮЛЕРОВЦИ,АДОЛФОВЦИ И ДРУГИ ПОДОБНИ....

148

Анонимен

преди 2 години

В момента в който стигнем на ръба на пълномащабна война е по-добре да се запитате следното. Дали Китай ще се лиши от пазар от който прави 600 милиарда, демек ЕС и ще тръгне с Русия, от които прави 80-90 милиарда. Ще загуби ли Китай 1/3 от пазарите си за сметка на комарджийски авантюри на Русия и тотално разрушение. Това имам да кажа на русофилите, които плашат с война, за мене вие сте като зли кучетта щом плашите с военни действия. Няма да ви пуснем в автобуса!

147

Herr Muller

преди 2 години

До Справедливост ---- В бизнеса е така. Ако вие не сте компанията, значи сте продукта.

146

Herr Muller

преди 2 години

До 3-тополови психопати --- Колега, абе така, между другото да ви попитам. Някога ходили ли сте в Брюксел и видя ли ли сте премръзнали мръсни капиталисти. Даже и нашите мургавели спят на топло, готвят на газ или електричество и ... Западът загива, нъл тъй ? Идете до Масква, мръднете 4-5 пресечки от центъра и се заслушайте из шахтите под земята - вой, побои, дрогирани деца, бъмоляж и рабиш са се разквартировали, за да се стоплят и не умрат от студ. Та така със съветската газчица на гъзпром.

145

И Пет лева да е Газа

преди 2 години

Народа ще ПЛАЩА колкото му кажат ! Никаква Русия , не ни притеснява ! Серсемите - са НАШИТЕ ГАВАЗИ !

144

Анонимен

преди 2 години

Европа се подлага по новите комунисти - зелените, и сега плаща сметката.

143

Справедливост

преди 2 години

Европа удобно обслужва енергийната мафия. Някой удобно печели без да си е мръднал пръста, било то да произвежда или пренася Ел енергия и газ.

142

Анонимен

преди 2 години

Путин е виновен за енергийната криза в Европа, но косвено. САЩ му правят гадости, а в крайна сметка го отнася Европа. Путин си изпълнява честно договорните задължения. Той ли не иска да сертифицира СП-2?

141

Анонимен

преди 2 години

Русофилите си мислят, че Китай ще ги подкрепи, но не са си научили урока. Европа е много по-важен пазар за китайците отколкото Русия, ако руснаците направят панаир китайците ще са първите които ще го сложат на Русия изотзадззе, щото Китай прави десет пъти повече пари от ЕС в сравнение с Русия. Путин го знае и сега само ми дрънка оръжие за да постигне краткосрочни цели. В дългосрочни цели обаче никой не иска да има нищо общо с държави, които заплашват с военни действия. Учете си уроците бе!

140

Ха-ха

преди 2 години

До АнонименКакъв западняк си ти бе ***!

139

Хм,

преди 2 години

"Виктория Нюланд ще защити европейските интереси." / Как беше казала: Абе що европейците не вървят на м****та си! Беше го казала с мнооого либоф към фсички граждане от европата, за това я "уважавам"!

138

Анонимен

преди 2 години

Вдигне се жената на газта, Русия им виновна. Падне цената на газта, айде пак Русия виновна. Ами тогава не ходете на опашка да купувате от лошата и скъпа газ на Русия, купувайте само от Марс и от Луната за по-евтино и по-качествено.

137

Анонимен

преди 2 години

За Русия всичко е решено на стратегически план, ходовете са пресметнати, силите са ясни. Тово което се случва и което виждаме сега, е как Путин уточнава по-нататъшните действия на Русия в тактически план. Но обратното броене е започнало. На 15 декемвр 2021 Русия пред целия свят публично постави ултиматум на себе си, който не може да не изпълни.

136

Факт

преди 2 години

Русия изпълнява на 100%дългосрочните си договори, че и отгоре. Обаче в Европа поискаха газа да се продава на спотови цени, което и стана. Впрочем, през всичките тия години настояваха за намаляване на дела на руския газ на европейския пазар. Сега би трябвало да са доволни-газа е малко и цената му-пазарна. Жалко само, че зимите станаха топли. А Китай се радва на евтиния руски газ.

135

СЛАВА РОССИИ !

преди 2 години

И пошли всех на Х ! Ще плащате толкоз колкото ПАЗАРА диктува !

134

Анонимен

преди 2 години

Ако САЩ не изнесат НАТО от източна Европа и не подпишат железни гаранции, че няма да разширяват повече НАТО на изток, тази енергийна криза ще изглежда като детска игра за европейците и за САЩ.

133

Анонимен

преди 2 години

Виктория Нюланд ще защити европейските интереси. :)

132

Анонимен

преди 2 години

Не е имало в историята случай, когато Путин да каже нещо, и след това да няма сериозни действия.

131

Анонимен

преди 2 години

2018 година Путин пак им говори, и дори нагледно им показа, и те пак се смяха, решиха, че Путин си прави реклама, пуска им анимационни филми.