16

Българин

преди 2 години

До Боби....... Лъжеш момиче, лъжеш и разпространяваш руска дезинформация. Никой в Украйна не забранява изучаването на родният език на малцинствата. Става въпрос, че ДЪРЖАВНОТО ОБРАЗОВАНИЕ В УКРАЙНА СЛЕДВА ДА СЕСЕ ИЗВЪРШВА НА УКРАИНСКИ ЕЗИК. Както в България се извършва на б лгарски. Който иска може да си направи частно училище, да събира такса и да обучава на какъвто език иска. Но за да се признае трябва да се държат приравнителни изпити.

15

Истината е,

преди 2 години

Че в Р ъБъ работят граждани на Украина, а българските граждани не искат да работят.

14

Анонимен

преди 2 години

На руска информация не се вярва. Тя може да се променя, че и самите руснаци да се заблуждават. В тая държава НИКОЙ И НИКОИ , не носят ОТГОВОРНОСТ. Всяка заповед е пред последна за Къси срокове. Заблудата , лъжата се приема за нормално. А за корупция превод нямат

13

Анонимен

преди 2 години

България ще излезе до минути със съобщение в подкрепа на териториалната цялост и суверенитета на Украйна и ще стрсне Путин да спре признаването на ЛДНР за независими републики. В същото време руски военни от Тихоокеанския флот на РФ успешно откриха и прибраха суперсекретното оборудване, изоставено от американската подводница клас "Вирджиния", която преди дни наруши руската морска граница и беше прогонена от ТОФ РФ фрегатата "Маршал на СССР Шапошников".

12

Анонимен

преди 2 години

До Алекс Цял ден "решавате" същия "проблем" в темата, че руснаците уж се изтегляли. Не ви минава номера.

11

Истината

преди 2 години

Русия винаги е лъгала, лъже и ще продължава да лъже. Истината е, че Русия винаги е била и в момента е Империята на злото!

10

Анонимен

преди 2 години

До Боби Защо лъжеш? Украинската реформа се отнасяше до украинските училища и не засяга такива съзададени специално от държавите, чийто граждани имат друго самосъзнание.

9

Анонимен

преди 2 години

Чакаме съобщение от ул."Козяк" каквото ни съобщят, това ще съобщим.

8

Анонимен

преди 2 години

вие от управниците вбг внимавайте какво говорите че пак ще плачете че газа е много скъп колко ще говорите против русия по с къпо ще платите вземете пример от виктор урбан газа му е стотинки

7

Алекс

преди 2 години

Не се занимавайте с хохлите.Имаме по-важни проблеми за решаване.

6

Анонимен

преди 2 години

Съобщаваме, че не знаем какво да съобщим война нЕма и съобщение нЕма.

5

Анонимен

преди 2 години

Какво става, русофилите, нали руснаците "се прибраха"? До такива отклонения води руската телевизия!!!

4

Анонимен

преди 2 години

Посланикът призова България за помощ чрез предоставяне на въоръжяние,))))Че от къде? Ние нямаме за нас, освен няколко пушки кремъклийки от музейте в страната.

3

Анонимен

преди 2 години

"Тези рекламни парчета, които са били показани по руската телевизия не отговарят на истината." Мдаааа. Никакви изненади.

2

Анонимен

преди 2 години

Нашите комсомолци станаха по - големи ястреби от ВПК на САЩ. П. С. Как ще подкрепим независимостта на Украйна (50м човека) срещу Русия (140м) човека?

1

Съчинение по картинк

преди 2 години

Картинката е от сборник за психоанализа - можеш да си интрпретираш петното според тъмните дебри на подсъзнанието! Показателна статия!