77

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 79 Всички горива идват от Лукойл. Даже и на ШЕЛ. Русия дали знае, че съществуваме?

76

Анонимен

преди 2 години

Киро се оказа нeaдекват. Следва разпадане на коалицията и Баце на бял кон. Дали не беше по-добре при баце? Той поне си траеше за руснаците и се правеше на луд. А Кирчо нещо заеква, пелтечи...

75

Ук

преди 2 години

ей вагино оставка и на тебе и корнела за дет сте на страната на агресора. На следващите избори ще гледаш парламентарен контрол с кофа пукинки и корнела на един диван

74

истина

преди 2 години

Другарите захапаха кокала и не искат никакви промени, защото ще се срути четворната ООД коалиция, и ще изпуснат кокала.

73

Анонимен

преди 2 години

До a/72 "Всеизвестен факт е, че са взели от нас поне две неща - писмеността и православието, но нямат нужната чест и достойнство да го признаят." Руснаците и техните режими са направени от лъжи. Лъжа до лъжа и върху нея - пак лъжа, а руската държава винаги е работела срещу българската идентичност и държавност. Затова и атакуват и са атакували исторически всичките й аспекти. Лъжите за произхода на българската азбука са само най-новия аспект от тези атаки.

72

Анонимен

преди 2 години

Бойкот на всичко руско! Не ходете в руски ресторанти, не пазарувайте в руски магазини, не купувайте неща, които са произведени в Русия (колкото и малко да са, има такива, като например водка, не зареждайте на бензиностанции на Лукойл)! Всяко действие, колкото и малко да е, помага или пречи на агресора!

71

Майора

преди 2 години

Срам за БСП и Вигенин които за пореден път се обявяват срещу мерките на страната!

70

Защо

преди 2 години

великият ви военен министър не удари с юмрук по масата на този нов Хитлер, който твърди, че българите пишат на македонски. Само това му стига за трибунал.

69

Анонимен

преди 2 години

Прав е, че санкциите говорят за безпомощност от страна на запада, че бяха прибързани от страна на България и няма да имат търсения ефект, защото ще засегнат обикновените граждани.

68

ГОЛЯМАТА УСТА

преди 2 години

До Анонимен 70 А не може ли чисто и просто да си налягаш парцалите и да не се навираш между шамарите!?

67

Не

преди 2 години

По-неадекватно е да не се иска оставка на слаб военен министър по време на война. Много ви е страх, бесепето, че някой може да спре гъзолиженето на Путин и да ви спрат рублите за пртията.

66

a

преди 2 години

Значи, според вас, да уважаваме възрастните, учителите, родителите ни е научила Русия?! Това вашето се нарича успешно промит мозък. С тези ценности българите са живяли много преди Русия да се появи на картата на света. Всеизвестен факт е, че са взели от нас поне две неща - писмеността и православието, но нямат нужната чест и достойнство да го признаят. В Рисия има много нормални хора, но политическият им елит са подбрани негодници.

65

Анонимен

преди 2 години

До 58 ,то и ПП че имат 4 %,по пътя на ИТН ,сам виждаш какво става НАТО и САЩ първо лице ,народа не му се нрави това и Радев каза че нищо не правят за народа ,всичко се увеличава и без война ,Борисов избягваше тая тема лекичко запознат е ,но тия явно не знаеха

64

Анонимен

преди 2 години

При всички случаи сме част от конфликта. Ако подкрепяме Путин сме част от тероризма. Ако сме против него сме защитници на суверента държава.

63

хихахехо

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА И кое му е радостното,та се хилиш бе,шапшал!!!

62

Анонимен

преди 2 години

Ние българите най добре знаем какво им е на украинците. 45 г ни мачкаше руския ботуш и бяхме роби

61

Сата НАТО

преди 2 години

Просията е натурален, от Бога даден геополитически враг на Българската държава, ако можеха, на драго сърце щяха да ни разделят с Турция. На Москва и трябва предмостие към Константинопол и коридор до Сърбия. Това са неща, обусловени от географията и ще бъде по този начин докато свят светува. Геополитиката диктува България да бъде съюзник на този, който държи Проливите, а не да става плацдарм на външни сили, които се домогват до тях. Прокарването на руско влияние е предателство и самоубийство.

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 62 Твоето е глас в пустиня,приятелю!Не се хаби,то не прави разлика между инструктаж и мислене!

59

Анонимен

преди 2 години

Истински генерал ,не слуга на НАТО и САЩ ,адмирации г-н Янев

58

Анонимен

преди 2 години

Така се започват войните с внедряване на подмолни елементи вагини и министри дори и президент-фигурант.