166

До 172:

преди 2 години

Хайде не ми се правете на компютърни специалисти. Никой от вас тук няма достъп до таблицата за IP адресите в сървъра на този сайт.

165

Супер реклама

преди 2 години

От утре на пазара якето на Путин.

164

Анонимен

преди 2 години

Що за хора сте, що за жени и майки сте? Една сълза не проронихте за убитите сръбски, руски, сирийски, либийски, иракчански деца! Нямате съвест! Единият страх за хляба ви държи да пишете такива "новини".

163

Анонимен

преди 2 години

Явно автора на статията му завижда

162

Анонимен

преди 2 години

А нашия *** оня ден видяхте ли го мязаше на клошар като излезе от ареста

161

До 164

преди 2 години

Да, да си богат в Блатная е престъпление, когато народът е на прага на Голодомора.

160

ЛАКМУС

преди 2 години

Вече Европа не гарантира права и свободи! Върви по пътя на нацизма и забраняване на алтернативните възгледи. Погледнете мейнстрим новините в каква нвкачествена словесна каша са се обърнали. Погледнете коментарите на немислещите зомбита - какъв радикален характер са приели. ЧАКА НИ ГОЛЯМА КАТАСТОФА !- историята го пази като причинно-следствена последователност.

159

Анонимен

преди 2 години

Бибко кара кола за 80К+. Повечето българи не могат да изкарат толкова пари за 10 години

158

аз

преди 2 години

толкова сте прости журналистите, че нямам думи..............

157

Това Яке

преди 2 години

е Китайската Марка "Ли Нинг" - срува 300 юана, около 70 лева! ако твърдите друго - дайте връзка в Интернет матазин!!

156

Анонимен

преди 2 години

Индипендънт ... За едно яке ли го захванахте Путин, бе? Вие на Марс няма ли да ходите скоро всички? Търговска цена --- цената по 3 в някой МОЛ, за такива журналисти. На британската кралица що никой не и брои диамантите по кораната, колието, брошката, патъците, чантичката, каляската, спрямо доходите на средните британци.

155

До 142

преди 2 години

Двама трола го правят с Тор браузър, като променят дестинацията си, но става и с VPN, а също и с прокси верига, но има и по-тарикатски начини - с Линукс операционните системи. Всъщност когато ползваш Tor целият свят те вижда. Така и с троловете.

154

Защото..

преди 2 години

..тук отричаме лошия Запад. Мразим Запада, но се възползваме от всичките му блага. И за ушанките, които не могат да търсят в нета - пишеш името на марката, влизаш в якетата в сайта им и гледаш. Ама то за масовото айкю си е трудно занимание, тавариш.

153

Анонимен

преди 2 години

А Макроновица пазарува изцяло от небезизвестна марка, на която чантето струва наистина годишната заплата на един среден българин. Дайте сега за копчетата на сакото на Байгън и за чорапогащите на наш Кирчо.

152

Насмъркан украинец

преди 2 години

Дозите на Зеленски колко струват

151

Анонимен

преди 2 години

Дали можете да измислите още по-нескопосана пропаганда? Тук за днес ударихте дъното. Но талантливи сте. И по-ниско можете да паднете. Вижте гащите колко струват. И най-вече шевът.

150

Анонимен

преди 2 години

Якето го има в Илиянци.Цената му е 35 лева.

149

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е защо не коментирате например костюма на Байдън или балтона на Макрон...? Дали те са от "Дрехи на килограм?" Сега ако някой писне "Ама ти защищаваш Путин!..." - не, не го правя, нали за якета говорим. Просто се чудя как такова нещо може да е тема на новина и защо в нашите "свободни" медии се трупат новини от определен тип и в определена посока. Нали уж демокрация, плурализъм? А последното масово изчезна тези седмици, пък демокрацията така и не я видяхме.

148

Онзи с якето

преди 2 години

Мале верно тука има много спрели хора. Ако в тези времена не знаете как да проверите нещо в интернет.. къде сте тръгнали да се газирате бе другари?

147

Никой

преди 2 години

Докога ще пишете глупости